Γ Εθνική

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Πρώτο με Φωτόπουλο, αλλά χωρίς Κυριάζο, Δερμιτζάκη

Με ένα πολύ σημαντικό ματς ξεκινά η εποχή Φωτόπουλου στη Νίκη Τραγανού μιας και οι Πρωταθλητές Ηλείας θα ταξιδέψουν σήμερα στο Αίγιο για να αντιμετωπίσουν στις 3 μ.μ. τον Παναιγιάλειο στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής.

Ειδικά μετά την απρόσμενη – όπως εξελίχθηκε το ματς – ισοπαλία κόντρα στην Παλλήνη την περασμένη αγωνιστική, η Νίκη πρέπει να πάρει βαθμό ή βαθμούς από αυτό το παιχνίδι για να παραμείνει πάνω από τη ζώνη αλλά και να ελαχιστοποιήσει ουσιαστικά τις πιθανότητες παραμονής των Αιγιωτών που με την σειρά τους παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά.

Το έργο των νεοφώτιστων από την Ηλεία όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς ο Παναιγιάλειος είναι μια ομάδα με ιστορία που στη σημερινή αναμέτρηση θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τους Σκαρτσίλα και Βλάχο και γνωρίζοντας ότι δεν έχει άλλα περιθώρια.

Στο Τραγανό πάντως υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα έστω και αν ο Ηλίας Φωτόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μ. Κυριάζο αλλά και στον νεοαποκτηθέντα Α. Δερμιτζάκη του οποίου το δελτίο δεν πρόλαβε να εκδοθεί καθώς πρόκειται για διεθνή μεταγραφή.

Την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Αιγίου θα διευθύνει ο Χρυσάφης από την Αθήνα με βοηθούς τους Σταυρόγλου και Τζίκα από τον ίδιο σύνδεσμο.

Όλη η επικαιρότητα