Πανελλαδικές 2023: Οι επιδόσεις των παιδιών της Ηλείας που «έστειλαν» το μήνυμα

Share

Με μεγάλη αγωνία οι υποψήφιοι και υποψήφιες των πανελλαδικών εξετάσεων περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό τις βαθμολογίες τους, οι οποίες τελικά αναρτήθηκαν  χθες, πιο νωρίς από ότι είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα πριν τις 12:00 το μεσημέρι.

Πολλά από τα παιδιά … έτρεξαν στα σχολεία τους για να δουν τις βαθμολογίες τους, ενώ τα πιο εξοικειωμένα με την σύγχρονη τεχνολογία, ενημερώθηκαν από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας ή από γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τηλέφωνό τους, γνωρίζοντας από τώρα, αν έχουν περάσει στην σχολή που έχουν ως πρώτη προτίμηση.

Στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, ενώ έχουν αποσταλεί και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τηλέφωνο των υποψηφίων, σε όσους το είχαν αιτηθεί».

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ: Για να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι στον υπολογισμό των μορίων τους, το Υπουργείο ανέπτυξε ειδική εφαρμογή, με την οποία οι υποψήφιοι εισάγοντας τους γραπτούς τους βαθμούς, μπορούν να δουν αυτόματα τα μόριά τους για κάθε Τμήμα/Σχολή του Πεδίου ή του Τομέα που ανήκουν. Η εφαρμογή συνυπολογίζει τους γραπτούς βαθμούς και τους συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων για κάθε Τμήμα. Η εφαρμογή ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη ιστοσελίδα https://markcalc.it.minedu.gov.gr/.

Τα στατιστικά

Όπως και πέρυσι, η αποτυχία ήταν υψηλή στα Μαθηματικά όπου το 55.95% έγραψε κάτω από τη βάση και στην Ιστορία με το 50,76% να αποτυγχάνει. Στα υπόλοιπα μαθήματα επίσης σημειώθηκε υψηλή αποτυχία: στη Φυσική το 48% έγραψε κάτω από τη βάση, στη Χημεία το 44,85% και στα Αρχαία το 41,54%.

Οι δηλώσεις των υποψηφίων

Μελίνα Δημητροπούλου, μαθητής 4ο Λύκειο Πύργου, 19.395 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη! Στόχος μου ήταν η ιατρική και τα κατάφερα!».

Σπύρος Γεωργιάδης μαθητής 3ου Γενικού Λυκείου Πύργου 18800 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίδοση μου, γιατί περνάω σε όλες τις Σχολές που θα ήθελα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και στο σχολείο μου και στο φροντιστήριο Άνοδος, για την προσπάθεια που έκαναν και με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το στόχο και φυσικά την οικογένειά μου που ήταν μαζί μου όλο αυτό το διάστημα και με βοήθησε. Πρώτη μου προτίμηση είναι η ΑΣΟΕ το οικονομικό τμήμα και μετά η διοίκηση επιχειρήσεων. Διαχειρίστηκα πιστεύω σχετικά καλά αυτή την περίοδο, διότι δεν άφησα τον εαυτό μου να πιεστεί σε υπερβολικό βαθμό από την αρχή αυτής της διαδικασίας και φύλαξα τις δυνάμεις μου για τους τελευταίους δύο μήνες. Οπότε θεωρώ ότι έκανα καλή διαχείριση του διαβάσματος μου’.

Νικολία Αγωγιάτη πρώτο πεδίο ανθρωπιστικές σπουδές μόρια 17850

«Πρώτος μου στόχος είναι η Σχολή Ψυχολογίας στην Αθήνα, και θέλω να ευχαριστήσω πολύ το φροντιστήριο μου το Ανοδος, την οικογένειά μου που με στήριξε και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά και ιδιαίτερα την αδερφή μου. Για μένα ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, τα παιδιά αγωνίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ήθελε μεγάλη αντοχή να μην έχουμε άγχος, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Σοφία Λύκου 18.675 μόρια 1ο πεδίο ανθρωπιστικών σπουδών

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από τις επιδόσεις μου. Ήταν μία αρκετά απαιτητική και με πολύ στρες χρόνια, με αρκετές στερήσεις, με πολύ διάβασμα, οπότε βλέποντας αυτό το αποτέλεσμα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους γονείς μου, την αδερφή μου και εν γένει την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τις φίλες μου, διότι έβαλαν όλοι το λιθαράκι τους για την επιτυχία μου αυτή. Να ευχαριστήσω φυσικά και τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο Άνοδος και φυσικά τους καθηγητές του σχολείου. Πρώτος μου στόχος είναι η ψυχολογία και θέλω να πάω στην Αθήνα ή στο Καποδιστριακό ή στην Πάντειο».

Σπύρος Ρασούλης 18.675 μόρια τομέας υγείας 1ο Γενικό Λύκειο Πύργου

«Σίγουρα ήταν για μένα και για τα υπόλοιπα παιδιά μία πολύ δύσκολη χρονιά, στερηθήκαμε σίγουρα πράγματα αλλά με σωστό προγραμματισμό καταφέραμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα Για αυτό το ταξίδι των Πανελληνίων ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο άνοδος και συγκεκριμένα τον κύριο Γιάννη Κουτρουμάνου που με βοήθησε να πετύχω το απόλυτο στη χημεία, όπως και τον φυσικό μου, το βιολόγο μου και την καθηγήτρια της έκθεσης μου όπως και τους καθηγητές του σχολείου μου και εύχομαι Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά. Φυσικά δεν ξεχνάω την οικογένειά μου που στάθηκε δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι και με βοήθησε τόσο ψυχολογικά. Στόχος μου είναι η ιατρική Πατρών και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει Αφού έχω παραπάνω μόρια από τις περσινές βάσεις».

Βενετία Παναγοπούλου 18800 μόρια- Λύκειο Πελοπίου

«Πρώτος στόχος μου είναι η φαρμακευτική Πατρών και φυσικά είμαι πολύ ικανοποιημένη. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ Τους καθηγητές μου και ειδικά τον κύριο δεβε και την κυρία Βούρτση από την άνοδο, καθώς και τον κύριο Κανελλάκη από τον κύβο. Ήτανε μία δύσκολη γενικά χρόνια, παρόλα αυτά δεν στερήθηκα αυτά που πίστευα ότι θα στερηθώ, ίσα-ίσα πιστεύω ότι κατάφερα να τα ζήσω όλα, απλά με λίγο παραπάνω πίεση λόγω του διαβάσματος».

Μαρίνα Μπλάθρα 4ο Λύκειο Πύργου 17,500 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη για την επίδοση μου και ευχαριστώ το φροντιστήριο μου το Άνοδος, τους γονείς μου και φυσικά εμένα για την προσπάθεια που έκανα. Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά και σε όσους δεν κατάφεραν να πιάσουν την επιλογή τους, υπάρχει και δεύτερη χρονιά για να προσπαθήσουν και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Πάντα διάβαζα από μικρή οπότε δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα φέτος, διάβασα όσο χρειαζόταν και πιστεύω ότι εν τέλει η προσπάθεια μου απέδωσε. Έχω γράψει αρκετά καλά και πιστεύω ότι μπορώ να πιάσω αρκετές σχολές που έχουν υψηλά μόρια».

Γεωργία Αυγερινοπούλου 2ο ΓΕΛ Πύργου18500 μόρια

«Έδωσα για δεύτερη χρονιά φέτος και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές της ανόδου που με βοήθησαν να γράψω 18500 μόρια φέτος. Πέρυσι είχα περάσει στη φαρμακευτική και η δεύτερη προσπάθεια πιστεύω ότι με οδήγησε στην Ιατρική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κύριο Κουτρουμάνο και τον κύριο Ηλιόπουλο. Μέχρι στιγμής πιάνω την ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης θα μου άρεσε όμως και η Πάτρα. Αυτή η δεύτερη χρονιά ήταν πιο απαιτητική στον ψυχολογικό τομέα και όχι τόσο στα μαθήματα, αφού τα εμπέδωσα πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρσι.

Βασίλης Λαμπαούνας 1ο Λύκειο Πύργου 18825 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια μου και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, το σχολείο μου, το ευχαριστήριο άνοδος και τον κύριο Γιάννη Κουτρουμάνο όπως και τους υπόλοιπους καθηγητές μου που με στήριξαν και με βοήθησαν. Εύχομαι όλοι οι συμμαθητές μου και όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους. Στοχεύω στην Ιατρική, για πόλη Δεν ξέρω ακόμη και θα το επιλέξω τώρα».

Διονύσης Τζέμος 16700 μόρια 1ο Λύκειο Πύργου

«Πρώτος μου στόχος είναι οι εφαρμοσμένες πληροφορικής Θεσσαλονίκης και πιστεύω ότι περνάω. Η χρονιά πιστεύω ότι πήγε καλά για μένα, είχε βέβαια λίγη πίεση και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και όσοι με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ το φροντιστήριο Άνοδος και τους καθηγητές μου».

Μιχάλης Ζουρντός 1ο Γενικό Λύκειο Πύργου 18600 μόρια

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, δεν έχω ακόμη αποφασίσει σε ποια σχολή θα γραφτώ, αλλά μάλλον θα δηλώσω πολιτικών μηχανικών. Δεν μπορώ να πω ότι στερήθηκα καλά πράγματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου, υπήρχε φυσικά μία πίεση και κούραση καθ’ όλη τη χρονιά, αλλά με σωστή ισορροπία ζωής και διαβάσματος τα κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου».

Παναγιώτης Γιουβάνης 4ο Γενικό Λύκειο Πύργου 17.000 μόρια

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο της Ανόδου που με βοήθησε πάρα πολύ στην προσπάθειά μου αυτή όπως και τους γονείς και τους φίλους μου. Πιάνω τη σχολή μηχανολόγων και αεροναυπηγών μηχανικών όπου ήθελα να περάσω και πιστεύω πως θα εξελιχθούν όλα ωραία. Πάντα υπάρχει πίεση, γενικότερα Όμως όταν γράφεις τα πρώτα μαθήματα μετά φεύγει το άγχος και καταλαβαίνεις μετά πως τα έχεις πάει».

Παναγιώτης – Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος 4ο ΓΕΛ Πύργου 15300 μόρια

«Αρχικός μου στόχος ήταν η κτηνιατρική και τώρα λογικά είναι χημικό, εργοθεραπεία, φυσιοθεραπεία οπότε έχω επιλογές μπροστά μου. Ήταν μία απαιτητική χρόνια, δύσκολη κάτι που ήταν λογικό βέβαια, αλλά με ψυχραιμία και ισορροπία μπορούσες άνετα να αντεπεξέλθεις στις υπάρχουσες συνθήκες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ Τους καθηγητές μου που με βοήθησαν σε αυτή την χρονιά και κυρίως την οικογένειά μου».

Παναγιώτης Βασιλάκης 4ο Γενικό Λύκειο Πύργου 16.500 μόρια

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου, θα μπορούσα να τα είχα πάει και λίγο καλύτερα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι μέσα στους στόχους μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, το σχολείο μου, τους καθηγητές μου και κυρίως στον κύριο Κουτρουμάνο στη χημεία για τη στήριξή του και τη βοήθεια που μου παρείχε. Βασικός στόχος μου είναι οι στρατιωτικές σχολές και πιστεύω ότι μπαίνω άνετα σε αυτές. Υπήρχε πίεση και κάποια στέρηση, με το μάθημα πάντα κάτι χάνεις, αλλά ήμουν αφοσιωμένος και τελικά τα κατάφερα».

Δόμνα Γαβριλιάδη 4ο ΓΕΛ Πύργου 15.280 μόρια

«Είμαι ικανοποιημένη γιατί μπαίνω στη σχολή που θέλω, που είναι η εργοθεραπεία στο Αιγάλεω. Περιμένουμε τώρα να βγουν οι βάσεις και πιστεύω ότι όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και φυσικά την οικογένειά μου και κυρίως η μητέρα μου που ήτανε δίπλα μου σε όλο αυτό τον αγώνα, τους καθηγητές μου στη Φυσική και στη χημεία στην Άνοδο όπως και τις καθηγήτριες μου στην έκθεση και στη βιολογία. Για να φτάσει κάποιος εδώ θα πρέπει να στερηθεί πολλά όπως εξόδους, δραστηριότητες που θέλει να κάνει στον ελεύθερό του χρόνο, αλλά τέλος καλά όλα καλά».

Μάριος Γιαννόπουλος 4ο Γενικό Λύκειο Πύργου 16275 μόρια

«Πρώτος μου στόχος είναι να περάσω μηχανολόγος μηχανικός στην Πάτρα, κάτι που πιστεύω ότι το κατάφερα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά πιστεύω ότι όποιος θέλει να φτάσει στο στόχο του μπορεί να τα καταφέρει. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου καθώς και όλους τους φίλους μου που με στήριξαν όλο αυτό το χρόνο και κατάφερα το στόχο μου».

Αναστάσιος Γαλανόπουλος 4ο Λύκειο Πύργου 18.540 μόρια

«Πρώτος μου στόχος είναι η φαρμακευτική Πάτρας. Ήταν μία απαιτητική χρόνια, χρειάστηκε ιδιαίτερη προετοιμασία, αλλά με την κατάλληλη ψυχραιμία, αλλά με αυτοέλεγχο και πάνω από όλα, με μέτρο ήταν εφικτό να φτάσω στο αποτέλεσμα που ήθελα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές του 4ου Λυκείου Πύργου καθώς και τους φροντιστές μου και κυρίως τον κύριο Γιώργο Δεβέ για τη συνεισφορά τους όσον αφορά το γνωστικό επίπεδο, όσο και στην ψυχολογική υποστήριξη που μου προσέφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Παναγιώτης Μπαλαδήμας ΕΠΑΛ Κρεστένων 17940 μόρια

«Πρώτη μου προτίμηση είναι η Νοσηλευτική και γενικά η Υγεία, εργοθεραπεία και εργασοθεραπεία. Με τα μόρια που έχω πιστεύω ότι έχω πιάσει τον στόχο μου και μπαίνω στις περισσότερες σχολές αυτού του πεδίου, που θέλω να ακολουθήσω. Θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου που μου στάθηκε σε όλο αυτό, τους καθηγητές που με βοήθησαν και όλους όσους ήταν δίπλα μου».

Θεόδωρος Καλογερόπουλος ΕΠΑΛ Κρεστένων 18300 μόρια

«Πρώτη μου προτίμηση είναι η Πυροσβεστική και δεν γνωρίζω ακόμη αν θα μπω σε αυτή την σχολή, θα δούμε πως θα κυμανθούν οι βάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και αυτούς που έκανα ιδιαίτερα, οι οποίοι με βοήθησαν να πετύχω στις πανελλαδικές».

Μάριος Μικελόπουλος ΓΕΛ ΠΕΛΟΠΙΟΥ : 18.460 ΜΟΡΙΑ

«Νιώθω χαρά γιατί νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν σε μια δύσκολη χρονιά με πολλά εμπόδια. Πρωτίστως, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές του σχολείου μου ,όπως και τους συμμαθητές και φίλους μου. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ -ΘΑΛΗΣ και τον φυσικό μου Μαρίνο Κανελλάκη. Εύχομαι οι στόχοι όλων των παιδιών να υλοποιηθούν, πετυχαίνοντας την σχολή προτίμησης τους!».

Όλγα Μενύχτα 4ο ΓΕΛ: 17.540

«Ευχαριστώ πολύ αρχικά τους γονείς μου και ύστερα τους καθηγητές του σχολείου μου καθώς και το φροντιστήριο μου, ΟΡΟΣΗΜΟ – ΘΑΛΗΣ, και τις καθηγήτριες μου για την υποστήριξη τους τόσο στα μαθήματα όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Με την διαρκή αυτή υποστήριξη τους μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη δύσκολη αυτή δοκιμασία».

Χρήστος Παναγόπουλος 2ο ΕΠΑΛ: 17.880

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος που πέτυχα τον στόχο μου και ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Ύστερα από μια δύσκολη χρονιά με πολλές απαιτήσεις αλλά και στερήσεις το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Στήριγμα στην προσπάθεια μου ήταν οι γονείς μου και φυσικά οι καθηγητές μου. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μου στάθηκαν σε αυτό τον πρώτο αγώνα της ζωής μου και να αποδώσω τις ευχαριστίες μου στους καθηγητές των φροντιστηρίων Ορόσημο – Θαλής για την αμέριστη αγάπη τους και την υποστήριξη που δέχτηκα στην διάρκεια όλης της χρονιάς».

Αντώνης Αντωνόπουλος 4Ο ΓΕΛ: 17.740

«Μια αρκετά δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Όλη αυτή η πίεση, το διάβασμα και η σκληρή προσπάθεια τελικά ανταμείφθηκαν. Βέβαια ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου οφείλεται στην οικογένειά μου και στις εξαιρετικές καθηγήτριές μου. Με την σειρά μου να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι και μόνο επιτυχίες».

Γιώτα Μπακογιάννη 2Ο ΓΕΛ: 17.785

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και με τα 17.785 μόρια που συγκέντρωσα. Ένιωσα επιτέλους ότι οι κόποι και οι θυσίες της φετινής χρονιάς δικαιώθηκαν και αισθάνομαι ενθουσιασμένη για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν μετέπειτα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο μου ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ και τους καθηγητές μου, οι οποίοι υπήρξαν σπουδαίο στήριγμα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μας εξόπλισαν τόσο με τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια αλλά μας υποστήριζαν και ψυχολογικά για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Επίσης, σημαντική υπήρξε η συνεισφορά των καθηγητών του 2ου ΓΕΛ Πύργου στην φετινή μας πορεία διότι μας καθοδήγησαν ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένεια μου για την συμπαράσταση, την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια».

Κωνσταντίνος Γερακάρης 18.380

«Ήταν πραγματικά ένας δύσκολος αγώνας καθώς ταυτόχρονα κατάφερα να συνδυάσω την παρακολούθηση της σχολής μου και την προετοιμασία για τις εξετάσεις. Ο στόχος επιτεύχθηκε. Χίλια ευχαριστώ στους καθηγητές μου των Φροντιστηρίων ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ, στην κ. Ιωάννα Βλάσση, στη Ρούλα Γιαννοπούλου και στο βιολόγο μου για την υποστήριξη και τη βοήθεια τους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένειά μου. Εύχομαι οι κόποι όλων μας να ανταμειφθούν και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Μυρσίνη Σπαη 1ο Λύκειο Πύργου 18.600

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την βαθμολογία μου και σαν πρώτη σχολή προτίμησης είναι η κτηνιατρική και πιστεύω ότι έχω τα μόρια για να μπω σε αυτήν. Θέλω να ευχαριστήσω την βιολόγο μου την κα. Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου, την καθηγήτρια της έκθεσης και φυσικά την οικογένειά μου».

Γεωργία – Μαρία Γιαννοπούλου 1ο Λύκειο Πύργου 18.175

«Στόχος μου είναι να περάσω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει, αφού έχω την κατάλληλη βαθμολογία. Διάβαζα πολύ μέσα στην χρονιά και δικαιώθηκα. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του σχολείου μου στο 1ο Λύκειο, τους φροντιστές μου και φυσικά τους γονείς μου».

Παναγόπουλος Γιώργος – Μαθητής 1ου ΕΠΑΛ Πύργου – ετών 42
Συνολικά μόρια 17.800

«Mια δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος της και ύστερα από την ανακοίνωση των βαθμολογιών ήρθαν και τα χαμόγελα… Συγκέντρωσα 17800 μόρια και μπορώ πλέον να στοχεύσω για τη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών του πολυτεχνείου της Πάτρας. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Πύργου κ. Καπρούλια Δημήτρη, Κακαλέτρη Γιώργιο, Λυμπερόπουλο Παναγιώτη και Κουλούρη Δημήτρη για την προσπάθεια τους να μας προετοιμάσουν όσο το δυνατό καλύτερα για το στίβο των εξετάσεων. Επιπλέον οφείλω να ευχαριστήσω και τους καθηγητές Γιάχο Σπύρο (Λυκειάρχης), Τσετσώνη Δημήτρη (Υποδιευθυντής) και Σακελλάρη Βάσω για τη στήριξη τους σε αυτή τη δίχρονη προσπάθεια μου αλλά και να τους συγχαρώ για την άρτια οργάνωση του Σχολείου σε όλα τα επίπεδα. Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές να πετύχουν στη πρώτη τους επιλογή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».

Εύα Καραγεωργού 1Ο ΓΕΛ : 17.560

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα ήταν μια δύσκολη χρόνια. Στην προσπάθειά μου με βοήθησαν οι καθηγητές του σχολείου μου καθώς και οι καθηγητές των φροντιστηρίων ΟΡΟΣΗΜΟ – ΘΑΛΗΣ όπως και ο βιολόγος μου. Επίσης μεγάλη βοήθεια και συμπαράσταση είχα και από την οικογένεια μου . Τώρα απομένει να συμπληρώσω σωστά το μηχανογραφικό. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή σταδιοδρομία σε όλους».

Ελένη Δημοπούλου 2Ο ΓΕΛ : 16.925

Η φετινή χρονιά ήταν μια από τις πιο απαιτητικές που κλήθηκα να αντιμετωπίσω. Χρειάστηκε να στερηθώ πολλές στιγμές με φίλους και οικογένεια αλλά τελικά, με μεθοδικότητα ,συνέπεια και με τους σωστούς καθοδηγητές το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με τα συνολικά μόρια που συγκέντρωσα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές του φροντιστηρίου ΟΡΟΣΗΜΟΣ-ΘΑΛΗΣ που με στήριξαν όλους αυτούς τους μήνες και με βοήθησαν να φτάσω στο στόχο μου.

Παναγιώτα Σταθοπούλου 1Ο ΓΕΛ : 17.920

«Η χρονιά αυτή τελείωσε αισίως και πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ ολόψυχα τους καθηγητές μου των Φροντιστηρίων ΟΡΟΣΗΜΟ -ΘΑΛΗΣ και συγκεκριμένα τον κύριο Μιχάλη Κοπανιτσάνο, την κυρία Κυριακή Ροζή, την κυρία Νατάσα Αλεξανδροπούλου και την κυρία Ανδριάνα Γιαννοπούλου για την στήριξη και την αγάπη τους κατά την δύσκολη αυτή δοκιμασία».

Δανάη Μαυρομάτη 18075 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την επίδοση μου, ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν τελικά. Στόχος μου ήταν η πληροφορική την οποία και πιάνω με τους βαθμούς που έγραψα. θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και κυρίως τον κ. Δημήτρη Χρυσανθόπουλο, για την βοήθεια και την υποστήριξη που δέχτηκα σε αυτή τη χρονιά, ώστε να πετύχω τους στόχους μου».

Άγγελος Νικολόπουλος, 17.815, 3ο ΓΕΛ Πύργου

«Την περίμενα αυτή τη βαθμολογία, ίσως και λίγο παραπάνω, αλλά όλα καλά, γιατί περνάω στη σχολή που θέλω, Αξιωματικών Αστυνομίας. Έδινα δεύτερη φορά και ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για μένα, δύσκολη και όχι πολύ ευχάριστη, γιατί διάβαζα 10-12 ώρες τη μέρα και ξεκίνησα την προετοιμασία μου τον Νοέμβριο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την υποστήριξη, τους καθηγητές μου και τον Θεό»

Φώτης Κάστης 2ο ΓΕΛ Πύργου 18900

«Μια απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη βαθμολογία μου αφού οι κόποι και οι προσπάθειές μου ανταμείφθηκαν. Ήταν σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας, απαιτούσε συνέπεια και όχι υπερβολές ενώ με το κατάλληλο πρόγραμμα μπόρεσα να ανταπεξέλθω. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξη και τη πίστη τους σε μένα, τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Πύργου άλλα και τους καθηγητές των “ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΒΟΛΛΑΡΗΣ” για τη βοήθειά που μου παρείχαν, εκπαιδευτική και ψυχολογική, καθώς έβλεπαν την προσπάθεια μου και με βοηθούσαν να παραμένω ψύχραιμος».

Ραφαηλία Σταθοπούλου 17390 Μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη που τελείωσε με επιτυχία αυτή η χρονιά. Ένα χρόνο τώρα δώσαμε όλοι τους καλύτερους μας εαυτούς, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Είμαι ευγνώμων για την βοήθεια όλων των καθηγητών μου, που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με καθοδήγησαν σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα».

Μάριος Μπούφος

«Μετά από μία δύσκολη χρονιά θεωρώ ότι ο κόπος μου ανταμείβεται, καθώς οι βαθμολογίες που εχω πετύχει μου επιτρέπουν να εισαχθώ στην σχολή που επιθυμώ. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου στο Φροντιστήριο Θεμέλιο (Δώρα Δεμέκα, Θεώνη Δεμέκα και Γιώργο Αναστασόπουλο) για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής χρονιάς!».

Όλγα Μπρη

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί με βάση τη βαθμολογία των γραπτών μου καταφέρνω να εισαχθώ στην σχολή που επιθυμώ.
Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «θεμέλιο», όσο και την οικογένειά μου για την στήριξη τους σε όλη μου την προσπάθεια».

Παναγιώτης Φωτόπουλος

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος με τις βαθμολογίες, καθώς όπως φαίνεται επιτυγχάνω το στόχο που έχω θέσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους μου τους καθηγητές στο Φροντιστήριο Θεμέλιο και την οικογένειά μου, για την βοήθεια και την στήριξη που μου προσέφεραν αυτή την δύσκολη χρονιά!!!».

Γιώργος Μαρκόπουλος 4ο ΓΕΛ Πύργου 17.890

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την βαθμολογία μου και θέλω να επιλέξω μια σχολή σωμάτων ασφαλείας και συγκεκριμένα κάποια σχολή αξιωματικών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φροντιστές μου, καθώς και το 4ο Λύκειο που με βοήθησε. Επίσης τους θειους μου που με φιλοξένησαν, αφού έφυγα από το χωριό και έμεινα μαζί τους, λόγω φροντιστηρίων».

Κώστας Πανόπουλος 4ο ΓΕΛ Πύργου 18.310

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την βαθμολογία μου, αφού ήταν μια δύσκολη χρονιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα».

Σωτήρης Χριστοφιλέας, 1ο Λύκειο Πύργου (18.700)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις επιδόσεις μου. Ήταν μια αγχωτική περίοδος που απαιτούσε συστηματικό διάβασμα και καλή ψυχολογία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τους φίλους και τους καθηγητές μου για την υποστήριξη! Εύχομαι όλοι οι υποψήφιοι να περάσουν στην σχολή της επιλογής τους».

Ιωάννης Κολλητήρης, 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, 18400

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος που κατάφερα να φτάσω την βαθμολογία που ήθελα… Πιστεύω έχω ολοκληρώσει το στόχο μου, πιστεύω ότι περνάω στη σχολή που ήθελα… Θα ήθελα να περάσω φυσικοθεραπεία και εργοθεραπεία αλλά κοιτάζω και τις υπόλοιπες προοπτικές… Ήταν σχετικά δύσκολη χρονιά, ήμουν πιεσμένος, αλλά οι κόποι μου, ανταμείφθηκαν… Ευχαριστώ τους καθηγητές μου αλλά και την οικογένειά μου που ήταν όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό μου».

Άγγελος Σπηλιωτόπουλος, 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, 18200

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη φετινή μου απόδοση. Ήταν η δεύτερη χρονιά που έδινα και χαίρομαι που η προσπάθεια μου ανταμείφθηκε. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου που στάθηκαν δίπλα μου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και με υποστήριξαν οικονομικά και συναισθηματικά, τα αδέλφια μου που με ενθάρρυναν συνεχώς και τους καθηγητές μου, στους οποίους χρωστάω ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου».

Ιωάννης Ζέζας, 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, 18000

«Οι πανελλήνιες προσωπικά αποτέλεσαν διαδικασία που χρειάστηκε να δαπανηθεί μεγάλη προσπάθεια και θυσίες ,ώστε να επιτευχτεί μια βαθμολογία που είναι ικανή να με οδηγήσει όσο πιο κοντά γίνεται στην ειδικότητα που ονειρεύομαι .Κάτι που πραγματικά δε θα μπορούσε να επιτευχτεί χωρίς την βοήθεια της οικογένειας μου, πρώτα απο’λα ,καθώς επίσης και των καθηγητών μου-που τους ευχαριστώ πολύ- και είναι: (η αγαπημένη μου) κ. Πλαφουτζή Δ., η κ. Ανδρεόπουλου Κ., ο κ. Μοσχονάς Σ. καθώς επίσης και η σημαντική βοήθεια των καθηγητών του 2ου ΕΠΑ.Λ , και κυρίως του κ. Πολυζώη Γ. Τέλος είναι ανάγκη να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία σε όλους μου τους συμμαθητές και φίλους!».

Σοφία Κουμουνδούρου, 1o Λύκειο Πύργου, 17800

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους καθηγητές μου για την στήριξη τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και να μην σταματήσουν ποτέ να αγωνίζονται για τους στόχους τους».

Πολυξένη Κοτρέτσου
«Όλα τα σχολεία παρέλαβαν αρκετά νωρίς τις βαθμολογίες των παιδιών»

Η Πολυξένη Κοτρέτσου προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων & αναπληρώτρια διευθυντή εκπαίδευσης δευτεροβάθμιας στην δήλωσή της τόνισε.
«Σήμερα παραλάβαμε τα αποκόμματα με τις βαθμολογίες, η διαδικασία κύλησε ομαλά, όλα τα σχολεία παρέλαβαν αρκετά νωρίς τις βαθμολογίες των παιδιών και με αυτό τον τρόπο τελείωσε η αγωνία των μαθητών και των μαθητριών. Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο δρόμο που θα ακολουθήσουν, όποιος και αν είναι αυτός, καθώς η μάχη αυτή που έδωσαν είτε κερδήθηκε είτε όχι, δεν είναι ούτε τελευταία ούτε η πιο καθοριστική για τη ζωή τους. Συνεπώς τους ευχόμαστε καλή συνέχεια από καρδιάς».

Γιάννης Κουτρουμάνος : «Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που έκαναν»

Ο Γιάννης Κουτρουμάνος εκπαιδευτικός του φροντιστηρίου Άνοδος τόνισε για την ανακοίνωση των βαθμολογίων.

«Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων και ο και από αυτά που προκύπτουν με βάση τα στατιστικά πιστεύω ότι γενικότερα θα έχουμε μία συγκράτηση των βάσεων με μικρές αυξήσεις ή μειώσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι να συγχαρούμε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που έκαναν και σαν φροντιστήριο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, γιατί ένας μεγάλος αριθμός των μαθητών μας πέτυχε τους στόχους του. Μάλιστα αρκετοί μαθητές μας έφεραν άριστες βαθμολογίες. Συγχαρητήρια σε όλους και καλά αποτελέσματα τώρα με τις βάσεις των σχολών».

Οι υψηλές βαθμολογίες του Ηλειακού Κάμπου!

Αναστασία Τσούλη, 19.300 μόρια ΓΕΛ Βάρδας

«Αν επιμείνουμε όλοι θα τα καταφέρουμε»
«Είμαι πολύ χαρούμενη. Πιστεύω ότι αν επιμείνουμε και αγαπάμε τον εαυτό μας, όλοι θα τα καταφέρουμε και θα δικαιωθούμε. Θέλω όλα τα παιδιά να θυμούνται να περνάνε καλά στην διάρκεια της τρίτης λυκείου. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα που αγαπώ, την οικογένεια μου και τις καθηγήτριές μου Διονυσία Κρίγκου με την οποία έκανα Λατινικά και Ιστορία, την Μαρία Γεωργοπούλου με την οποία έκανα Έκθεση και την Βάσω Σωτηροπούλου με την οποία έκανα Αρχαία».

Νικόλαος Κυριαζής, 18.856 μόρια, ΓΕΛ Ανδραβίδας

«Ικανοποίηση και δικαίωση το αποτέλεσμα»
«Νιώθω πολύ ικανοποιημένος και δικαιωμένος από το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου Διονυσία Πετροπούλου που ήταν αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια αλλά και τον πατέρα μου καθώς και τα αδέλφια μου οι οποίοι πάντα με ενθάρρυναν και με καθοδηγούσαν. Επίσης ευχαριστώ όλους τους καθηγητές του Λυκείου Ανδραβίδας καθώς και την διευθύντρια κ. Ευθυμία Αρβανιτάκη που μας στήριξαν στον αγώνα μας αυτόν. Τέλος ευχαριστώ και τους καθηγητές των φροντιστηρίων μου οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία μου και στην εκπλήρωση των στόχων μου».

Διονυσία Ψυχομάνη, 18.840 μόρια, ΓΕΛ Βάρδας

«Δύσκολη πορεία με συστηματικό διάβασμα»
«Ήταν μια δύσκολη πορεία που απαιτούσε συστηματικό διάβασμα, υπομονή και άτομα να σε στηρίζουν στον αγώνα σου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν».

Βασιλική Αντωνακοπούλου, 18.340 μόρια, ΓΕΛ Βάρδας

«Ανταμείφθηκαν οι κόποι μου»
«Είμαι πολύ χαρούμενη που ο κόπος μου όλο αυτόν τον καιρό ανταμείφθηκε. Δούλεψα με πρόγραμμα, χωρίς άγχος όλη την χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές που με βοήθησαν και όσους με υποστήριξαν».

Κωνσταντίνος Αριδάκης, 17.900 μόρια, ΓΕΛ Βαρθολομιού

«Χαρά και ανακούφιση τα αποτελέσματα»
«Μόλις έμαθα την βαθμολογία ένιωσα χαρά και ανακούφιση. Ήταν μια κουραστική και αγχωτική χρονιά χωρίς όμως ιδιαίτερη πίεση αφού δεν είχα να καλύψω κενά προηγούμενων ετών. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τον αδελφό μου, οι οποίοι ήταν το στήριγμά μου αλλά και τους καθηγητές μου όπου μέσω αυτών κατανόησα σε βάθος τη διδακτέα ύλη».

Αιμιλία Κουργιαλά, 17.760 μόρια, ΓΕΛ Λεχαινών

«Όταν είδα τη βαθμολογία μου ήμουν πολύ χαρούμενη, ήξερα ότι έχω πετύχει τον στόχο μου και πως όλες οι δυσκολίες και το διάβασμα απέδωσαν καρπούς. Η χρονιά ήταν απαιτητική και με αρκετό άγχος, ωστόσο με την βοήθεια των καθηγητών μου και με καθημερινή προσπάθεια κατάφερα αυτό το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς το συναίσθημα που νιώθει κάποιος όταν εξετάζεται, προσωπικά ένιωθα όταν είμαι εγώ και το γραπτό μου, η μοναδική ευκαιρία να δείξω τι έχω μάθει και έτσι απέβαλα το άγχος και το χάρηκα όσο μπορούσα»

Αθηνά Κόλλια, 17.705 μόρια, ΓΕΛ Ανδραβίδας

«Δικαιώθηκα για το διάβασμα ετών»
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα που κατάφερα. Είναι μια δικαίωση για το διάβασμα χρόνων και όχι μόνο των τριών τάξεων του λυκείου. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στήριζαν ψυχολογικά όλη τη χρονιά, τους καθηγητές στο Λύκειο Ανδραβίδας και κυρίως τους καθηγητές μου και το φροντιστήριο Μέθοδος που με τη σκληρή δουλειά βοήθησαν στο να επιτύχω το στόχο μου. Από εδώ και στο εξής ξεκινάει η πραγματική ζωή και όλα τα παιδιά οφείλουμε να μην σταθούμε μόνο στα αποτελέσματα αλλά στον δρόμο που ανοίγεται μπροστά μας».

Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου, 17.620 μόρια, ΓΕΛ Ανδραβίδας

«Ιδιαίτερη χρονιά με απαιτήσεις»
«Ήταν μια πραγματικά ιδιαίτερη χρονιά που απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του σχολείου και των φροντιστηρίων μου που συνέβαλλαν σε αυτόν τον αγώνα και μου προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου».

Οι επιτυχίες της Αμαλιάδας

Γιώργος Βασιλακόπουλος, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας,Τομέας Υγείας- 17.200 μόρια

«Είμαι ευχαριστημένος που δικαιώθηκε η δουλειά που έκανε όλο το χρόνο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, που με σκληρή δουλειά καταφέραμε να την βγάλουμε πέρα. Στόχος μου είναι το Βιολογικό Πάτρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές σχολείου και το «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ» του Νεκτάριου Αποστολόπουλου, η Αγγελική Τσαφαρή και ο Χρήστος Φωτόπουλος».

Αγγελική Καμαρινού, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Τομέας Οικονομίας και Πληροφορικής-17.500 μόρια

«Μπορώ να πω ότι δεν είμαι 100% ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Στα δυο από τα τέσσερα μαθήματα άγγιξα το άριστο, κάτι που περίμενα. Στα άλλα δυο μπορώ να πω ότι δεν έγραψα τόσο καλά όσο θα ήθελα, με τους καθηγητές μου να εκτιμούν το ίδιο. Η Έκθεση ήταν το μάθημα που με έριξε αρκετά. Παρ’ όλα αυτά, καταφέρνω να εισέλθω στη σχολή επιθυμίας μου, την ΑΣΟΕ. Μπορεί να μην έμεινα ευχαριστημένη που δεν άγγιξα το βαθμό που άξιζα, αλλά τουλάχιστον πέρασα στο στόχο μου. Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της με χαμόγελα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο «Ιδιαίτερο» που με στήριξε σε αυτή τη δύσκολη χρονιά και με οδήγησε στην επιτυχία, ακόμα και αν αυτό δεν ήταν το άριστο που μπορούσα, καθώς και τους γονείς μου που με στήριξαν όλη τη χρονιά και μου εξήγησαν πως ο βαθμός μου είναι εξαιρετικός».

Μαρία-Νίκη Κυριαζή, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, Τομέας Υγείας-19.060 μόρια

«Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένη, καταφέρνοντας να συγκεντρώσω 19.060 μόρια που μου δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσω μια θέση στις σχολές που με ενδιαφέρουν. Ανάλογα με τις βάσεις θα επιλέξω ανάλογα, με πρώτη προτεραιότητα την Οδοντιατρική. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με απαιτήσεις και αρκετό χρόνο διαβάσματος. Τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα είχαν και αυτά κάποιες απαιτήσεις φέτος και ιδιαίτερα το μάθημα των Νέων Ελληνικών. Θα ήθελα να επισημάνω ότι στο συγκεκριμένο δεν υπήρξε αρκετά αντικειμενική βαθμολόγηση. Να ευχαριστήσω τέλος την οικογένειά μου και τους καθηγητές των φροντιστηρίων και του σχολείου».

Δέσποινα Δούλου, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, Τομέας Υγείας- 18.590 μόρια

«Μέχρι τώρα ήμουν αρκετά αγχωμένη γιατί ήθελα να δω τα αποτελέσματα. Πλέον νιώθω ανακούφιση για όλη την προσπάθεια που είχα δώσει όλο το προηγούμενο διάστημα και είμαι αρκετά χαρούμενη γιατί πέτυχα τους στόχους που ήθελα. Περιμένω πλέον να συμπληρωθεί το μηχανογραφικό για να βάλω τις σχολές. Στόχος μου είναι να περάσω Λογοθεραπεία. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τους γονείς που ήταν στο πλάι μου και με στήριζαν σε όλη αυτή την προσπάθεια».

Κασσάνδρα Μπάχα, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας-17.775 μόρια

«Είμαι ανακουφισμένη βλέποντας πως οι κόποι όλου του έτους κατά κάποιο τρόπο ανταμείφθηκαν. Χρειάστηκε προσπάθεια για να καταφέρω αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν απαιτητική χρονιά η φετινή, χρειάζονταν αρκετές θυσίες και ώρες διαβάσματος. Στόχος μου είναι η Αεροπορία για την οποία ελπίζω και σε μια πτώση των βάσεων, ενώ δεύτερη μου επιλογή είναι η Αστυνομία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως την οικογένειά μου και εν συνεχεία το φροντιστήριο «Ιδιαίτερο», καθώς και τις καθηγήτριες ιδιαίτερων κ. Καλαμπόκα και κ. Ντυμένου».

Γεώργιος Στάμος, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας-17.200 μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά με μεθοδικό διάβασμα και προγραμματισμό κατάφερα να συγκεντρώσω 17.200 μόρια. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο 2ο Λύκειο Αμαλιάδας, καθώς και την οικογένειά μου. Ευχομαι σε όλα τα παιδιά καλή δύναμη σε όποιο δρόμο και αν ακολουθήσουν στη ζωή τους.

Εισάγομαι στη σχολή Πυροσβεστών που είναι η πρώτη μου επιθυμία.

Νικολέτα Καραθανάση, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Ανθρωπιστικών Σπουδών- 18.140 μόρια

«Αισθάνομαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα που αναδείχθηκε. Χαίρομαι πάρα πολύ που πέτυχα το στόχο μου, τη Νομική Θεσσαλονίκης, καθώς και που τελείωσε το ταξίδι αυτό με ευχάριστο τρόπο. Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά με πολλαπλάσιο διάβασμα από τις προηγούμενες χρονιές και με άγχος, γνωρίζοντας πως στο τέλος της χρονιάς θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον και η σταδιοδρομία μας τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω το οικογενειακό μου περιβάλλον που με στήριξε πάρα πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων, τους καθηγητές μου που με βοήθησαν σε σημαντικό βαθμό ψυχολογικά και μεταδίδοντάς μου τις γνώσεις τους και τέλος το φιλικό μου περιβάλλον που με στήριξε και έδειξε κατανόηση αυτό το δύσκολο διάστημα».

Αθανασία-Αναστασία Μουτάφη, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, Τομέας Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας -18.960 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη για όσα πέτυχα και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Στόχος μου είναι η Φαρμακευτική Σχολή. Δύσκολη χρονιά με αρκετά εμπόδια, ωστόσο κατάφερα και ξεπέρασα κάθε δυσκολία. Για αυτό το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους καθηγητές μου που με υποστήριξαν σε αυτή τη δύσκολη χρονιά».

Ζωή Βασιλακοπούλου, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Θετικών Σπουδών -18.175 μόρια

«Είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Δούλεψα σκληρά όλο το χρόνο και με τακτικό διάβασμα, υπομονή και επιμονή κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου και περνάω σε όλες τις σχολές που με ενδιαφέρουν. Πρώτος στόχος η σχολή Χημικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά με ενδιαφέρει επίσης και το τμήμα του Χημικού. Ευχαριστώ τους καθηγητές του σχολείου και των ιδιαίτερων που έκανα, καθώς και την οικογένειά μου και περισσότερο τον πατέρα μου, με τον οποίο κάναμε μαζί Φυσική και με βοήθησε να ανταποκριθώ στο μάθημα αξιοπρεπώς».

Δημοσθένης Αποστολόπουλος, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Θετικών Σπουδών- 18.420 μόρια

«Περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα από πλευράς μου στην Έκθεση. Η απόκλιση των δυο βαθμολογητών ήταν στις 11 μονάδες, γεγονός που με κάνει να αναρωτιέμαι για κάποια πράγματα αλλά δεν υπάρχει κάποιος σκοπός αυτή τη στιγμή για να το ψάξω. Αφού έχω πιάσει το στόχο μου, όλα είναι εντάξει. Το χαμόγελο πλέον μεγάλο μετά τα αποτελέσματα και στόχος μου πλέον είναι το τμήμα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου στα φροντιστήρια, που έδειξαν την απαραίτητη υπομονή και επιμονή μαζί μου και με βοήθησαν να τα καταφέρω».

Γιάννης Ζέζας, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Τομέας Οικονομίας-17.530 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα που πέτυχα. Πιστεύω η συνολική βαθμολογία που πέτυχα θα με βοηθήσει να μπω στη σχολή της αρεσκείας μου, στο Τμήμα Πληροφορικής του ΕΚΠΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη στήριξη και όλους τους καθηγητές μου τόσο στο σχολείο μου, όσο και στο φροντιστήριο «Εξέλιξη» και συγκεκριμένα την κ. Ευγενία Γεωργοπούλου».

Ζωή Καψή, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Τομέας Οικονομίας -18.030 μόρια

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένη και ενδεχομένως να περνάω στην πρώτη μου επιλογή που είναι η αστυνομία. Ευχαριστώ πρωτίστως το φροντιστήριο «Εξέλιξη» και περισσότερο την Ελένη Τάγιου που με βοήθησε να βγάλω μεγάλη βαθμολογία στην Πληροφορική. Πλέον ελπίζω στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά την εισαγωγή μου σε σχολή. Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά ειδικά για εκείνους που έδιναν και αγωνίσματα ταυτόχρονα. Ήταν λίγο δύσκολος ο συνδυασμός τους, ωστόσο πιστεύω έκανα ότι καλύτερο μπορούσα».

Μιχαήλ-Άγγελος Σαραντόπουλος, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Ανθρωπιστικών Σπουδών- 18.125 μόρια

«Πλέον είμαι υποψήφιος της Νομικής Αθηνών ή Θεσσαλονίκης και σήμερα φτάσαμε στο τέλος όλου αυτού του ταξιδιού με τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Τολμώ να πω ότι ήταν μια μεγάλη επιτυχία στα μάτια μου, αν και παρατηρήθηκαν αυστηρές βαθμολογίες σε όλους τους μαθητές και ενδεχομένως πολλοί να απογοητεύτηκαν από την έκβαση των βαθμολογιών τους. Παρ’ όλα αυτά, φτάνοντας στο τέλος οφείλω να αναγνωρίσω ότι ήταν μια όμορφη χρονιά, με δυσκολίες αλλά και πολλές ωραίες στιγμές. Οι καθηγήτριές μου με στήριξαν πάρα πολύ και με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν άνθρωπος, να πάρω ευθύνες, να γίνω καλύτερος. Θέλω να ευχαριστήσω και το φροντιστήριο «Ιδιαίτερο», που μας παρείχε ένα χώρο οικείο και ασφαλή που μας έκανε να νιώθουμε οικειότητα και φιλικότητα με τους καθηγητές γύρω μας. Το ψυχολογικό κομμάτι σε όλο αυτό το ταξίδι ήταν πολύ σημαντικό και είμαι περήφανος για την ολοκλήρωση αυτή. Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και ελπίζω τα όνειρά σας να πραγματοποιήθηκαν με αυτές τις εξετάσεις. Και αν όχι, μην πτοείστε γιατί δεν ήταν η τελευταία σας ευκαιρία»

Μαϊλίντα Χότζα, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, Τομέας Υγείας και Πρόνοιας -18.340 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη με όσα πέτυχα. Είναι η δεύτερη φορά που δίνω και περίμενα να γράψω καλύτερα από τότε, αλλά δεν περίμενα τόσο καλά. Νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Πρώτος μου στόχος είναι η Νοσηλευτική. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο «Πυθαγόρας» και τους καθηγητές του, διότι μου δίδαξαν όλα όσα χρειαζόμουν για να πετύχω και με ενθάρρυναν για να προχωρήσω και να δώσω άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό μου, καθώς και την οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου στον αγώνα αυτό όποτε και αν τους χρειάστηκα».

Νικόλαος Νικολόπουλος, ΓΕΛ Ανδραβίδας, Θετική Κατεύθυνση- 17.625 μόρια

«Από τη μία είμαι ευχαριστημένος για την επιτυχία μου στα υπόλοιπα μαθήματα, ωστόσο θεωρώ πως θα μπορούσα καλύτερα στην έκθεση. Στόχος μου είναι οι Σχολές Μηχανολόγων Μηχανικών και οι Σχολές της Αεροπορίας, ωστόσο έχω λίγο διάστημα ακόμα για να πάρω την τελική μου απόφαση. Ευχαριστώ το οικογενειακό μου περιβάλλον για τη στήριξη που μου παρείχαν όλο το διάστημα, καθώς και τους καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου «Πυθαγόρας» για όλες τις γνώσεις που μου πρόσφεραν».

Ελένη Παπαδοπούλου , 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Ανθρωπιστικών Σπουδών – 18.897 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την έκβαση αυτή, αισθάνομαι ότι ανταμείφθηκε ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και ιδιαίτερα τις καθηγήτριές μου τόσο στο φροντιστήριο, όσο και τους/τις καθηγητές/τριες μου στο σχολείο για τη στήριξή που μου παρείχαν στη διάρκεια μιας δύσκολης χρονιάς, αλλά και το Θεό που μου έδινε δύναμη! Πρώτη επιλογή μου είναι η Νομική σχολή και ελπίζουμε για το καλύτερο!»

Θεοδώρα Παρασκευοπούλου, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Ανθρωπιστικών Σπουδών-18.650 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς αυτή η απαιτητική και δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που ήταν πάντοτε στο πλευρό μου και με βοήθησε, ώστε να ευοδωθούν οι κόποι και να ανταμειφθεί η μακρόχρονη προσπάθειά μου. Στόχος μου να περάσω στη Νομική. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το φροντιστήριό μου «Ιδιαίτερο» και πιο συγκεκριμένα τους καθηγητές μου, τον φυσικό μου κ. Γεωργακόπουλο Γεώργιο, τον χημικό μου κ. Οικονόμου Δημήτριο, την φιλόλογό μου κ. Χωρίκη Βασιλική και τέλος την βιολόγο μου Τσουμπελή Γεωργία για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ευελπιστώ να περάσω στην πρώτη σχολή επιλογής μου την Ιατρική».

Σαββίνα – Ιωάννα Βυθούλκα , 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας , Τομέας Υγείας και Πρόνοιας -18.905 μόρια

«Μετά από μια απαιτητική χρονιά είμαι ικανοποιημένη με την επίδοση μου. Αναμένουμε τις βάσεις και προχωράμε με αισιοδοξία. Στόχος μου είναι να περάσω Οδοντιατρική, ειδάλλως Φαρμακευτική ή Κτηνιατρική. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους γονείς μου, στους καθηγητές που συνεργάστηκα και στο σχολείο μου. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!»

Μιχαήλ Μερτσόπουλος, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής -16.800 μόρια

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία. Παρ’ όλα αυτά δε θα πρέπει να απογοητευόμαστε όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, γιατί η μελλοντική μας ζωή δε κρίνεται αποκλειστικά από το αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων. Προσωπικά νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την επίδοσή μου, αφού έχω ξεπεράσει το φράγμα των 16.600 μορίων, που αποτελούσε την περσινή βάση για την περιζήτητη σχολή Πυροσβεστών, μια σχολή που ήθελα εξαρχής. Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα την οικογένειά μου για τη δύναμη και τη στήριξη που μου πρόσφερε σε αυτό τον μακρύ αγώνα. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία σε όσους συμμετείχαν φέτος στις πανελλαδικές!»