Αθλητισμός

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Masters & Juniors Beach Volley: Έρχεται το OLYMPIA MASTERS στην Αρχαία Ολυμπία

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε χθες στο εστιατόριο «SALTY» στο Μικρολίμανο η συνέντευξη Τύπου των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Masters & Juniors Beach Volley, όπου στις 5-7 Ιουλίου θα έχουμε το OLYMPIA MASTERS στην Αρχαία Ολυμπία (θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ).
Στο πάνελ παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Αττικής Σπύρος Πάντζας, ο Δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού Δήμου Ναυπακτίας Ιωάννης Σύψας και ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης.

Xαιρετισμό έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσος τόνισε μεταξύ άλλων :

«Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Masters & Juniors 2018. Μετά την περυσινή εξαιρετική επιτυχία που είχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, είμαστε πανέτοιμοι να επαναφέρουμε το beach volley στην πρώτη γραμμή του καλοκαιρινού ενδιαφέροντος όλων των φίλων του αθλήματος.Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες καλή επιτυχία, υγεία και να προσφέρουν όμορφο αθλητικό θέαμα στους φιλάθλους. To ελληνικό βόλεϊ και beach volley αυτή την στιγμή ζει και δεν έχει πτωχεύσει λόγω της βοήθειας των Περιφερειών και των Δήμων. Η φιλοξενία τους σε διοργανώσεις σάλας και άμμου, μας δίνει την δυνατότητα να συντηρείτε το άθλημα. Χωρίς αυτούς θα είχαμε κλείσει».

Ο Αντώνης Χρυσανθακόπουλος (Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας ) τόνισε από την πλευρά του:

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή η πρόσκληση της Ε.Ο.ΠΕ. να συνδιοργανώσουμε το τουρνουά Μάστερς. Θέλω να επικεντρωθώ σε δύο πηλώνες. Για το 2018 η Αρχαία Ολυμπία έγινε Ευρωπαϊκή πόλη και εντάξαμε το beach volley στις δράσεις μας. Σκοπός του Δήμου είναι να φανερώσουμε τα οφέλη του αθλητικού τουρισμού. Οι Δήμοι θέλουν κάποια έσοδα και να διαφημίσουν τις περιοχές και να δώσουν λόγο στους επιχειρηματίες να φανούν περισσότερο. Με τον Σύλλογο Ολυμπιονικών και την Ομοσπονδία αποφασίαμε να υλοποιήσουμε την συγκεκριμένη διοργάνωση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα περάσουν καλά στην περιοχή μας. Θα υπάρξουν ξεναγήσεις για τους αθλητές, τους δημοσιογράφους και όσους παρεβρεθούν στο τουρνουά. Θέλω να δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα στον Σύλλογο Ολυμπιονικών που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή και είναι ο μέγας χορηγός, όπως επίσης ευχαριστώ τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία για τη διαμονή και τη διατροφή που θα παρέχει. Τέλος, την Περιφέρεια που είναι αρωγός και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιωργιόπουλο».

Όλη η επικαιρότητα