Ανακοινώσεις Patrisnews

Πανελλήνια πρωτιά για το patrisnews!

patrisnewsn1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμα σημαντική διάκριση κατέγραψε η διαδικτυακή έκδοση της εφ.Πατρίς, το patrisnews.com.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα reforme.gr, η οποία ερευνά τις επιδόσεις των ΜΜΕ στο διαδίκτυο μέσα από μετρήσεις και στατιστικές αναλύσεις, το patrisnews.com καταλαμβάνει την πρώτη θέση ανάμεσα στους δικτυακούς τόπους περιφερειακών εφημερίδων.

Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα, καθώς και τον πίνακα με τις πρώτες 20 ιστοσελίδες περιφερειακών εφημερίδων:

Πολύ ψηλά σε επισκεψιμότητα βρίσκονται οι δικτυακοί τόποι πολλών τοπικών εφημερίδων. Σύμφωνα με την κατάταξη του alexa.com προκύπτει ότι οι δέκα πρώτες περιφερειακές εφημερίδες βρίσκονται σε παρόμοιο επίπεδο επισκεψιμότητας με ορισμένες πανελλαδικής κυκλοφορίας. Αναλυτικά η λίστα με την επισκεψιμότητα που συγκεντρώνουν στις ιστοσελίδες τους οι πρώτες είκοσι τοπικές εφημερίδες έχει ως εξής:

Στην πρώτη θέση συναντάμε την εφημερίδα Πατρίς που εκδίδεται στον Πύργο Ηλείας και βρίσκεται στο σύνολο των ελληνικών sites στη θέση 266. Δεύτερη η Ελευθερία της Μεσσηνίας (457η θέση στο σύνολο των sites) και στην τρίτη θέση η εφημερίδα Πελοπόννησος (478η θέση στο σύνολο). Στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκονται οι δικτυακοί τόποι δύο εφημερίδων από τη Ρόδο, η Ροδιακή (701) και η Δημοκρατική (710) αντίστοιχα. Στην έκτη θέση συναντάμε τον Ταχυδρόμο του Βόλου, στην έβδομη την Ελευθερία της Λάρισας, στην όγδοη τα Χανιώτικα Νέα, στην ένατη την Πρώτη του Πύργου, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει το Θάρρος της Καλαμάτας.

Όλη η επικαιρότητα