Ηλεία

Πανελλήνιες 2020: «Έσκισε» το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Την μεγάλη επιτυχία από όλα τα Λύκεια της Αμαλιάδας, σημείωσε το 2ο ΕΠΑΛ, οι υποψήφιοι του οποίου κατάφεραν και να αριστεύσουν, αλλά και όσοι δεν το πέτυχαν μπόρεσαν να «πιάσουν» υψηλές βαθμολογίες άνω των 16.000 μορίων και να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούν! Επιτυχίες είχε και το 1ο ΕΠΑΛ, ενώ πικρία επικρατούσε σε 1ο και 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας, αφού κυρίως η Έκθεση, «προσγείωσε» δυστυχώς ανώμαλα υψηλές βαθμολογίες σε άλλα μαθήματα των κατευθύνσεων, με τους περισσότερους υποψηφίους να φεύγουν από τα σχολεία, που αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες, με σκυμμένα κεφάλια…

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η βαθμολογία στα γενικά λύκεια της πόλης έφτασε με τα 18.000 μόρια, όχι βέβαια λίγο, αλλά σίγουρα όχι αυτό που προσδοκούσαν μαθητές που επί χρόνια προετοιμάζονταν συστηματικά για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο και μάλιστα σε σχολές της αρεσκείας τους.

Αντίθετα, τα χαμόγελα και οι αγκαλιές στα ΕΠΑΛ της πόλης και κυρίως στο 2ο ΕΠΑΛ δεν έλειπαν, όπου η υποψήφια Μαρία Παπαγεωργίου πρώτευσε με 19.250!

Την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα των μαθητών του σχολείου του, εξέφρασε χθες το μεσημέρι ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας κ. Κώστας  Κωνσταντούλας, ο οποίος δήλωσε: «Σήμερα, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, επιβεβαιώθηκαν οι υψηλές προσδοκίες του σχολείου μας, καθώς το σύνολο σχεδόν των μαθητών πήγε πολύ καλά στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Αυτό προκύπτει από το ότι 10 μαθητές μας αρίστευσαν, με πάνω από 18.000 μόρια, ενώ περισσότεροι από 25 συγκέντρωσαν άνω των 16.000 μορίων.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσπάθειά τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους γονείς των μαθητών, γιατί σε μια τόσο δύσκολη χρονιά κατάφεραν να έχουν αυτά τα αποτελέσματα».

Την ικανοποίησή του για την εισαγωγή των περισσότερων μαθητών του σχολείου σε Πανεπιστημιακές σχολές, εξέφρασε ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας κ. Κ. Κωνσταντούλας


Νίκος Περδίκης – Μαθηματικός

Φροντιστήριο «Πυθαγόρας»

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων παρατηρείται ότι οι βαθμολογικές επιδόσεις των φετινών υποψηφίων σχεδόν σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα ήταν χαμηλότερες σε σχέση με πέρσι, ταυτόχρονα όμως αυξήθηκε σε αρκετά μαθήματα ο αριθμός υποψηφίων που πέτυχε βαθμολογία άνω των 18. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να υπάρχουν αρκετές αυξομειώσεις των βάσεων.  Σαν Φροντιστήριο Πυθαγόρας θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές για τον προσωπικό αγώνα που έδωσε ο καθένας και να τους ευχηθούμε μία λαμπρή σταδιοδρομία.

Βασιλική Τράπαλη: Καθηγήτρια Φυσικής – Χημείας

Φροντιστήριο Επι – Κεντρο

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, που σε μια περίεργη και ψυχοφθόρα χρονιά, ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος με αξιοπρέπεια! Στο Φροντιστήριο ΕΠΙ-ΚΕΝΤΡΟ, δηλώνουμε περήφανοι για κάθε μαθητή μας ξεχωριστά και σας διαβεβαιώνουμε  πως κανένας βαθμός δεν μπορεί να αποτυπώσει την πραγματική σας αξία! Εξάλλου σήμερα μάθατε μόνο τους βαθμούς σας και όχι την αξία που αυτοί αντιπροσωπεύουν!

Συμπληρώστε με πάθος το μηχανογραφικό σας, χωρίς να επηρεαστείτε από τους βαθμούς και τις συντηρητικές αντιλήψεις των μεγάλων! Επιλέξτε αυτό που αγαπάτε και κάντε το χόμπι σας επάγγελμα! Η ζωή σας ανήκει! Ζήστε την…

Μαρία Παπαγεωργίου

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 19250 μόρια

«Μάλλον θα επιλέξω την Ιατρική. Ακόμα δεν μπορώ να το πω αυτό με σιγουριά, θα το αποφασίσω τις επόμενες μέρες. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την επίδοση. Μετά από μια δύσκολη χρονιά ανταμείφθηκαν οι κόποι μου.

Ήταν προσπάθεια πολλών χρόνων και ελπίζω όλα τα παιδιά να πήγαν καλά και καλά αποτελέσματα σε όλους.

Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, το σχολείο και ιδιαίτερα την οικογένειά μου που μου στάθηκαν σε αυτό τον μεγάλο αγώνα».

Νάσια Σουβαλιώτη

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 19170 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την βαθμολογία μου, γιατί οι προσπάθειές και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Πρώτη μου επιλογή θα είναι η Ιατρική Πάτρας.

Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου, το Λύκειο μου το 2ο ΕΠΑΛ και την οικογένειά μου.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την κα Αθηνά Καλαμπόκα που με στήριξε πάρα πολύ στην όλη μου προσπάθεια και την κα Γιάννα Λουκοπούλου που με βοήθησε πολύ να γράψω 19 στην Έκθεση».

Αλεξία Γαλιατσάτου – Μαυρουδή

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 19025 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είχα διαβάσει αρκετά και πέτυχα αυτό που ήθελα και αυτό που είχα βάλει στόχο. Σκέφτομαι τι θα δηλώσω στο μηχανογραφικό. Έχω πολλές επιλογές και κοιτάω να βρω την καλύτερη επιλογή για μένα».

Νικηφόρος Ροδόπουλος

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 18540 μόρια

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πιστεύω ότι η προσπάθειά μου για όλα αυτά τα χρόνια ανταμείφθηκε. Από μικρός είμαι σταθερός σε αυτό που θέλω να ακολουθήσω και είναι οι στρατιωτικές σχολές».

Σοφία Σάκκου

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 18485 μόρια

«Νοιώθω χαρούμενη, ανακουφισμένη και είμαι σίγουρα πολύ ευχαριστημένη. Πάμε για κάτι καλύτερο από δω και πέρα και ελπίζω να περάσω στην πρώτη μου επιλογή που είναι η Εργοθεραπεία Αθηνών».

Αλέξανδρος Μαραγκός

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 18195 μόρια

«Είμαι χαρούμενος βέβαια. Ο στόχος μου ήταν πολύ πιο ψηλά με την βαθμολογία που σημείωσα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι άσχημη αυτή η βαθμολογία. Είναι λίγο νωρίς για μένα να αποφασίσω τι θα δηλώσω στο μηχανογραφικό. Περιμένω να μου φύγει αυτός ο ενθουσιασμός που έχω αυτή τη στιγμή.

Πιο πολύ θέλω στα Σώματα Ασφαλείας, όπως στην Αστυφυλάκων».

Παρασκευή Πετροπούλου

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 18070 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη, που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω. Ελπίζω όλα τα παιδιά να τα έχουν πάει πολύ καλά. Τα θέματα ήταν βατά. Θεωρώ ότι οι καλοί μαθητές, οι διαβασμένοι έγραψαν πάρα πολύ καλά.

Μπορώ να πω ότι ήταν μια ευκαιρία για όλους μας να γράψουμε πολύ καλά.

Η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Αεροπορία και έπειτα η Εργοθεραπεία ή Λογοθεραπεία, γιατί θεωρώ ότι αυτά μπορούν να προσφέρουν επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και γιατί μου αρέσουν πολύ».

Γεωργία Γκρίλλα

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 18005 μόρια

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη. Έγραψα όσο ήθελα. Τώρα, θα περάσω ανάλογα με το πως θα συμπληρώσω το μηχανογραφικό και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Σκέφτομαι για Νοσηλευτική, αλλά θα δω όλες τις επιλογές που μπορεί να είναι οι καλύτερες για μένα σε σχέση και με τα μόρια που συγκέντρωσα».

Αλέξανδρος Καστανάς

1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 18305 μόρια

«Νοιώθω πολύ χαρούμενος, γιατί πέτυχα αυτό που ήθελα. Στην Έκθεση έγραψα χαμηλότερα απ’ ότι περίμενα, αλλά χάρηκα πολύ γιατί είχα σε όλα της ειδικότητας τον υψηλότερο βαθμό.

Σκέφτομαι για το μηχανογραφικό, και τείνω πιο πολύ στο Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Θεσσαλονίκης. Θα δούμε».

Γιώργος Λουκόπουλος

1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας 18,270 μόρια

«Περνάω σε όλες τις σχολές Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Στόχος μου είναι η στρατιωτική σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας στον τομέα τεχνολογικής υποστήριξης και σχολής πληροφορικής Πάτρας.

Είμαι ικανοποιημένος, αλλά έχω ένα άγχος για να κάνω την σωστή για μένα επιλογή. Χαίρομαι πάντως που έχω επιλογές και κυρίως στο αντικείμενό μου. Ευχαριστώ τους καθηγητές του σχολείου μου, το φροντιστήριο «Πυθαγόρας» και την οικογένειά μου».

Παναγιώτης Μαρίτσας

1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας 18,000 μόρια

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί η φετινή ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και κατά την προετοιμασία και στις εξετάσεις και μια τέτοια δυσκολία δεν την περιμέναμε. Τα θέματα στις εξετάσεις ήταν αρκετά απαιτητικά.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους και τους καθηγητές μου για την στήριξη της προσπάθειάς μου».

Όλη η επικαιρότητα