Αθλητισμός

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley: Έρχεται στην Αρχ. Ολυμπία το τουρνουά masters!

Ακούστε το άρθρο

Τιτάνιες είναι οι προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιονίκη, αλλά και του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, για να είναι όλα έτοιμα για την επιτυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά Masters που περιλαμβάνεται στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley.

Το OLYMPIA MASTERS θα διεξαχθεί στις 5-7 Ιουλίου και είναι ένα από τα πέντε τουρνουά Masters του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα τα πέντε τουρνουά Masters  θα γίνουν σε Πλατεία Αριστοτέλους (έγινε), Σκύρος, Αρχαία Ολυμπία, Αντίρριο και Άγιο Νικόλαο.

Όλα τα τουρνουά Masters (όπως αυτό της Αρχαίας Ολυμπίας) θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Θα κατασκευαστούν δυο υπερσύγχρονα γήπεδα στην καρδιά της πόλης 

Όπως μας τόνισε ο προπονητής των τμημάτων βόλεϊ του Ολυμπιονίκη Κωνσταντίνος Τσούμας, για τις ανάγκες του τουρνουά Masters θα κατασκευαστούν δυο γήπεδα beach volley στην Αρχαία Ολυμπία, όπου το κεντρικό θα έχει κερκίδες και φωτισμό (σε αυτό θα γίνουν οι κυρίως αγώνες που θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ), ενώ το δεύτερο θα είναι πιο λιτό.

Θα πρόκειται για κανονικά γήπεδα beach volley, ενώ ο άμμος που θα στρωθεί σε αυτά θα έρθει με ειδικά φορτηγά.

Στο κυρίως ταμπλό των αγώνων θα έχουμε 12 ζευγάρια ανδρών και 12 ζευγάρια γυναικών, με τις Καλλιρόη Γιαμπαστή και Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου να εκπροσωπούν τον Ολυμπιονίκη και το ηλειακό βόλεϊ στους αγώνες.

Πριν τους αγώνες του κυρίως ταμπλό θα έχουμε τους προκριματικούς που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη.

Πολύτιμη συνεισφορά στην διοργάνωση των αγώνων θα έχουν η περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και η Ολυμπιακή Ακαδημία, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή (ΔΟΒ).

*** Η Πατρίς Σπορ θα σας ενημερώνει για την προετοιμασία των αγώνων με συνεχή ρεπορτάζ.

Όλη η επικαιρότητα