Αθλητισμός

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Πιγκ Πογκ: Στα τελικά ο Μιχαλόπουλος του Αρίωνα!

Ακούστε το άρθρο

Στους αγώνες της προκριματικής φάσης του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που έγιναν τη Κυριακή 13-5-2018 στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι Πάτρας, ο αθλητής του Αρίωνα Γιώργος Μιχαλόπουλος ήταν μεταξύ των 5 προκρινόμενων για τη τελική φάση.

Η τελική φάση με τους 32 καλύτερους αθλητές της χώρας, θα γίνει στη Καβάλα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο και η πρόκριση αυτή είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο, μόλις η δεύτερη φορά στην 20ετη ιστορία του.

Ο αθλητής στη δεύτερη χρονιά που ασχολείται με το άθλημα, έχει δείξει πολύ μεγάλη πρόοδο. Με επιμονή και δουλειά, παρ’ όλα τα προβλήματα με μικροτραυματισμούς που πέρασε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έπιασε πολύ καλή απόδοση κατά τη διάρκεια των αγώνων και κατόρθωσε να προκριθεί με αντιπάλους από τη Πάτρα & άλλες πόλεις της Πελοποννήσου, οι οποίοι προπονούνται με πολύ καλύτερες συνθήκες & προϋποθέσεις από αυτές που υπάρχουν στη πόλη μας. Ήλθε 1ος στον έναν από τους 12 ομίλους με 3 νίκες και σημείωσε άλλες 2 νίκες στα νοκ άουτ παιχνίδια, μέχρι να κερδίσει τη πρόκριση στη τελική φάση.

Παράλληλα, πολύ καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησε και ο δεύτερος αθλητής του Αρίωνα, Αντώνης Δημακόπουλος ο οποίος έκανε νίκες στον όμιλό του, αλλά είχε ως αντίπαλο το Νο 1 της διοργάνωσης & Νο 12 τως χώρας  Ανδρέα Καραμπελιά από τη Πάτρα ( νικητή πριν 1 εβδομάδα του τελικού των Πανελληνίων Open Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων), και φυσιολογικά ηττήθηκε, αν και πάλεψε σε όλα τα σετ.

Ο Αρίων Αμαλιάδας θέλει να ευχαριστήσει τον ομοσπονδιακό προπονητή του κλιμακίου Πάτρας κο Σωτήρη Ζήκο, για τη βοήθειά του προς τον αθλητή, με τις προπονήσεις που θα κάνει με τους αθλητές του κλιμακίου τις 2 εβδομάδες έως τους αγώνες, καθώς και σε ότι άλλο του έχει ζητηθεί από το σύλλογό μας.

Όλη η επικαιρότητα