Αθλητισμός

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων: Στον Πύργο η τελική φάση;

Ακούστε το άρθρο

*Την κατακύρωση  του  τελικού στην ομάδα του , ζήτησε  χθες  το ΓΕΛ  Ζαχάρως  με  έγγραφο που απέστειλε στο Γραφείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας!

Εξελίξεις  είχαμε χθες αναφορικά  με τα  σοβαρά επεισόδια που είχαμε την περασμένη Παρασκευή  στο στάδιο Πύργου, στον  τελικό ποδοσφαίρου των αγοριών  Λυκείων, όπου σημαδεύτηκε από ευρείας έκτασης επεισόδια μεταξύ των παικτών.

Συγκεκριμένα στα αγόρια το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας νίκησε  σε έναν επεισοδιακό  αγώνα με σκορ 1 – 0 , το ΓΕΛ Ζαχάρως, σε έναν τελικό που σημαδεύτηκε με δυο κόκκινες για τους νικητές, και  από ευρείας έκτασης επεισόδια με τη λήξη του, και χρειάστηκε να έρθει η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να φύγουν οι δυο ομάδες! Με  έγγραφο λοιπόν που απέστειλε χθες,  η Διεύθυνση  του ΓΕΛ Ζαχάρως , στην Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, και  στον Διευθυντή  αυτής κ. Βασίλη  Δημητρέλο, ζητά την κατακύρωση του αγώνα στο Λύκειο Ζαχάρως, ανακηρύσσοντας  το,  Πρωταθλητή Ηλείας!  Επικαλούμενη  φυσικά το Φύλλο Αγώνα που συνέταξαν οι  τρείς διαιτητές – γυμναστές  του τελικού, και ακόμα  τα δημοσιεύματα των  εφημερίδων της Ηλείας που κάλυψαν τον τελικό,  καθώς  τις φωτό και τα βίντεο των διαφόρων σαΐτ»!

Πλέον  αναμένονται  εξελίξεις  για τα όσα ζήσαμε το μεσημέρι της Παρασκευής  στο Δημ. Στ. Πύργου,   που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο, και το γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω από παιδιά που είναι το μέλλον του Ηλειακού Ποδοσφαίρου! Θα πρέπει λοιπόν οι αρμόδιοι , να τιμωρήσουν παραδειγματικά όλους όσους ενεπλάκησαν σε αυτά τα επεισόδια που δεν έχουν καμία θέση στο σχολικό ποδόσφαιρο!

Την  ώρα που οι «φήμες» που μας έρχονται από την Αθήνα, αλλά και  το Δήμο Πύργου, κάνουν λόγο για διεξαγωγή της τελικής φάσης  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων (Αγοριών – Κοριτσιών ) στο  Δημ. Στ. Πύργου, σε μια πανδαισία  του ποδοσφαίρου, που  θα είναι γιορτή, όχι μόνο για  την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση  Ηλείας και τον Δήμο Πύργου, αλλά  για όλους  εμάς που αγαπάμε το  υγιές  Ποδόσφαιρο και  τον αθλητισμό  γενικότερα!  Αναλυτικότερα  για αυτό θα έχουμε  τις επόμενες ημέρες, όταν και  οριστικοποιηθεί  η διοργάνωση!

Όλη η επικαιρότητα