Ποδόσφαιρο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων: Άξιζαν την νίκη… οι Ηλείοι!

Όμως έμειναν στην ισοπαλία, με την  Κ. 15 να μένει  στο (2-2),  και την Κ.17 επίσης στο (2-2) παίζοντας με τα αντίστοιχα συγκροτήματα των Μικτών Μεσσηνίας!
Ακούστε το άρθρο

Με τους αγώνες της 5 ης αγωνιστικής , συνεχίστηκε  χθες για τις Μικτές Ηλείας,  η Α φάση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

Με την   Κ. 15 (1Η με 10 βαθμούς –3νίκες, 1 ισοπαλία  ),  να  μένει στο  2 – 2  με το αντίστοιχο συγκρότημα  της ΕΠΣ Μεσσηνίας , ενώ η Κ. 17(2η με 6 βαθμούς, 3 ισοπαλίες, 1 νίκη) να  μένει επίσης στο 2 – 2  με το αντίστοιχο συγκρότημα της ΕΠΣ Μεσσηνίας !

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ  ΜΑΤΣ:

 Κ.15 ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ – Κ. 15 ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : 2-2

Έμεινε στην κορυφή …

Καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η Κ. 15 της ΕΠΣ Ηλείας, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, παρότι προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ! Στο 39΄ο Καραντώνης με τρομερό βολέ στο απέναντι «Γ», έγραψε το 1 – 0, για να απαντήσουν οι Μεσσήνιοι στο 58΄με πανομοιότυπο γκολ του Γεωργουλέα!  Όμως στο 64΄από κόρνερ στην περιοχή ο Χ. Φερεκίδης καλά τοποθετημένος στο 2ο δοκάρι εκανε  το 2 – 1!  Το οποίο δεν κράτησαν για πολύ οπι Ηλείοι παίκτες, καθώς στο 70΄ο Ντελής επωφελήθηκε μιας σύγχυσης στην περιοχή και ισοφάρισε σε 2 -2 , το οποίο παρά την υπεροχή της Ηλείας δεν άλλαξε!

Κ. 15 ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Γκογκάκης, Τσαγδής(48΄ λ. τρ. Αναστασόπουλος ), Γερασιμόπουλος, Γκότσης, Κολοσκόπης, Καραντώνης, Πολυχρονόπουλος(48΄Βασιλακόπουλος ), Δρακόπουλος, Τραμπαδώρος, Φερεκίδης, Αλτάνης.

Κ. 15 ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Βαρελάς Π., Κατράνης, Κυριακόπουλος, Τζάνες, Σετεμέντες, Βαρελάς Σ., Ντελής, Κατσικέας(41΄Ντερβίση), Τσαούσης(41΄Χότζα), Κωστέας(70΄Βάγγαλης), Γεωργουλέας.

Κ.17 ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ – Κ.17 ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ :  2-2

Στο 93΄ της στέρησαν τη νίκη!

Ένα ανύπαρκτο έμμεσο – φάουλ, που είδε μόνο ο Ζακυνθινός διαιτητής Μιχαλόπουλος, έδωσε την ευκαιρία στον Καραίσκο με βολέ να διαμορφώσει το τελικό 2 – 2 για την Κ. 17 της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στερώντας τη νίκη από την Κ. 17 της ΕΠΣ Ηλείας που την άξιζε! Οι Ηλείοι που ήταν καλύτεροι στο α΄ μέρος, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλτάνη, προηγήθηκαν στο 17΄και ο ίδιος παίκτης στο 45΄διαμόρφωσε το 2 – 0 που ήταν και σκορ  α΄ ημιχρόνου! Το ματς όμως κρίθηκε στο 64΄, όταν ο Αλτάνης αφού «άδειασε» όλη την άμυνα των Μεσσήνιων, σε κενή εστία σούταρε στη ρίζα της δοκού, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για το 3 – 0! Έτσι οι Μεσσήνιοι αφυπνίστηκαν, και στο 70΄πήραν πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρονται οι της Ηλείας, και ο Ράλλης μείωσε σε 2 – 1! Για να φτάσουμε στο 93΄΄ όπως προαναφέραμε για να γίνει το 2 – 2 με τον τρόπο που περιγράψαμε!

Κ. 17 ΕΠΣΗΛΕΙΑΣ: Σίνος, Φωτόπουλος(λ. τρ. 31΄Μπομπής), Τσαγδής,  Παπαγεωργίου, Κουτσογιαννόπουλος, Καρακατσάνης,  Αλτάνης(65΄ Γεωργουλόπουλος), Τσάλας(88΄Γιαννόπουλος), Παλούμπης(88΄ Τζέμος), Φριντζήλας(65΄Διαμαντόπουλος ), Δουλαβέρης.

Κ. 17 ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καπράλος, Μπούνας, Βράπι, Ντάκουρης (46΄Δημόπουλος), Φικούρας, Σετεμέντες(46΄Καραίσκος), Σπυρόπουλος(46΄Σαούτης), Γεωργόπουλος, Κράκουλι(85΄Ρούπας), Κουρεντζής, Φαβάτας(46΄Ράλλης).

 

 

Όλη η επικαιρότητα