Γυναίκα

Πανέμορφα τατουάζ με λουλούδια που θα λατρέψεις

screenshot_22.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το καλοκαίρι να μην είναι η καλύτερη εποχή για να κάνεις τατουάζ, όμως είναι σίγουρα ιδανική για να πάρεις ιδέες του τι μπορείς να κάνεις στο σώμα σου από Σεπτέμβρη και η Pis Saro αποτελεί έμπνευση.

Πρόκειται για μια tatoo artist με έδρα τη Νέα Υόρκη, η οποία εμπνέεται από τη φύση για να κάνει τα τατουάζ στους πελάτες της. Η δουλειά της είναι τόσο όμορφη που πολλές φορές μπορεί να σε κάνει να νομίσεις ότι δεν πρόκειται για τατουάζ αλλά για ζωγραφιές.

“Η διάθεση της τέχνης μου αλλάζει με τις εποχές” αναφέρει στο περιοδικό Illusion. “Μεγαλώνω λουλούδια και τα κοιτάω προσεκτικά, κάθε λεπτομέρεια στα πέταλα και τα φύλλα. Δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται! Μου αρέσει να μελετώ τα φυτά μου, τα ζώα και τα πουλιά διαφορετικών χωρών, επίσης, ψάχνοντας πάντα για νέες ιδέες” προσθέτει χαρακτηριστικά.

Εμείς, κάναμε μια βόλτα στο Instagram της και μοιραζόμαστε μαζί σου μερικά από τα σχέδια που μας τράβηξαν το βλέμμα. Μετά από μερικά scroll down, το πιο πιθανό είναι να θελήσεις να τρέξεις στον tatoo artist σου να ρωτήσεις αν μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο.

ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα