Αθλητισμός

Πανέτοιμος ο Μάντης για το Πανελλήνιο δεκάθλου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων όλων των κατηγοριών θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παναγιώτης Μάντης θα υπερασπιστεί στη μεγάλη κατηγορία, τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Τα τρία τελευταία χρόνια έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο μία φορά με τα χρώματα του Κοροίβου Αμαλιάδας  με  7.147β. (Νάξος-2015) και δύο με του Πανιωνίου, 6.937β. (Σέρρες-2016) και  πέρσι με 6.738β. και πάλι στις Σέρρες. Ο πρωταθλητής είναι σε καλή κατάσταση και αναμένει τους αγώνες.

Το ΣΕΓΑΣ στους αγώνες επιτρέπει και τη συμμετοχή  αθλητών  και αθλητριών της κατηγορίας Παμπαίδων- Παγκορασίδων Α’ που έχουν γεννηθεί το 2003 και επίσης την κατηγορία Παίδων – Κορασίδων. Οι Πανελλήνιοι αγώνες παρουσιάζουν ενδιαφέρον και στις μικρότερες ηλικίες. Θα συμμετάσχουν οι παίδες Νώντας Γεωργακόπουλος (Απόλλων Πύργου) που θα συνοδευτεί από τον προπονητή του Θανάση Παπαγρηγορίου και ο Αλέξανδρος Καστανάς (Κόροιβος Αμαλιάδας) που θα συνοδευτεί από τον προπονητή και πατέρα του Νίκο Καστανά. Στο έπταθλο γυναικών δε θα συμμετάσχει φέτος η Όλγα Καστανά και η Βασιλική Μαρκοπούλου λόγω ανάρρωσης από τραυματισμούς ούτε και η Μαργαρίτα Τσουκαλά διότι αυτή τη βδομάδα μετέχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Όλη η επικαιρότητα