ΕΠΣ Ηλείας

Πανγυθεατικός – Πανηλειακός 0-0: Πολύτιμος βαθμός  ανόδου…

Αν. Τρυφωνόπουλος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά που  στάθηκαν όρθια, και ένα μεγάλο  ευχαριστώ εκ μέρους της ομάδας,  στο Δήμαρχο  Πύργου κ. Τάκη  Αντωνακόπουλο, και τους «ηρωικούς» φιλάθλους μας,  που μας ακολούθησαν στο μακρινό Γύθειο»!
Ακούστε το άρθρο

«Ζωντανός» στην επιστροφή του στη Γ΄ Εθνική  διατηρώντας το αήττητο, έμεινε ο Πανηλειακός, μετά το πολύτιμο «Χ» που απέσπασε χθες μέσα στο Γύθειο, κρατώντας  πλέον την άνοδο στα χέρια του, αν πάρει τα δυο επόμενα εντός έδρας ματς που ακολουθούν, με Παλληξουριακό την ερχόμενη Κυριακή στον Πύργο, και κατόπιν με τον Πανγυθεατικός.

Η   εικόνα του  ματς:

Ο Πανηλειακός είχε εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου , έχοντας μια σημαντική ευκαιρία για γκολ στο 25΄,  όταν το ανάποδο ψαλιδάκι του Τσαγκάρη,  έφυγε ελάχιστα άουτ! Ενώ οι γηπεδούχοι κινήθηκαν περισσότερο με αντεπιθέσεις , και απείλησαν περισσότερο στο διάστημα 30′ – 45′ με κάποιες επικίνδυνες επιθετικές τους ενέργειες.

Έτσι  στο 35′ είχαν δοκάρι με τον Σαραντόπουλο, και δυο πολύ καλές στιγμές με Διαμαντάκο στο 38′, που δεν πρόλαβε την μπάλα σε σέντρα του Σουκούλι,  και Σαραντόπουλο στο 45′, όταν το δυνατό σουτ του παίκτη του Γυθείου, έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Καπετανάκης, που βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα.

Όμως  ο  Πανηλειακός , ήταν καλύτερος και  στο δεύτερο μέρος,  και ιδιαίτερα απειλητικός με στατικές φάσεις του Τζανέτου, φωνάζοντας μάλιστα για  ένα οριακό  οφ- σαιντ του επιθετικού της ομάδας του Πύργου. . Ενώ στο 55΄πλησίασε το γκολ με τον Μπάλλα , όμως το σουτ που έκανε , κόντραρε στα σώματα των αμυντικών, πριν την ετσία . Αντίθετα  ο Πανγυθεατικός,  δεν  είχε  αξιόλογες στιγμές στην επανάληψη.

Το παιχνίδι βέβαια μετά το 60΄, είχε « άγρια»  ομορφιά. Η μπάλα  ανεβοκατέβαινε πάνω-κάτω, με τον Πανηλειακό να διατηρεί τον έλεγχο, τουλάχιστον μεσοαμυντικά, έχοντας περιορίσει τους διαδρόμους  προς την εστία του Καπετανάκη, παίρνοντας  σχετικά εύκολα  το βαθμό της ισοπαλίας!  Στο 82΄είχαμε σύρραξη και τρίλεπτη διακοπή στο παιχνίδι. Πολλά νεύρα και “βροχή” οι κάρτες του διαιτητή Κακριδή.

Πανγυθεατικός: Καβαλιώτης, Ζορμπάς, Κουρτέσης, Χρυσικάκος, Πετρόπουλος Κωστάκος, Γιαννόπουλος, Σαραντόπουλος, Σουκούλι, Σπηλιωτόπουλος, Διαμαντάκος

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι (82΄Μπατζακόπουλος), Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Μπάλλας, Κακόγιαννος (70΄Γκρίλλας), Τζανέτος, Έλιοτ, Τσαγκάρης (60΄Τσίγκρηλας Π.).

 ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2η αγωνιστική)

Πανγυθεατικός – Πανηλειακός: 0 – 0

Τσιλιβή-Πάτραι  : 0 – 3 ά. ά.

Πανθουριακός – Παλληξουριακός:  1 – 1

Γκολ: Τσουλάκος το 1 – 0 στο 17′, Γάσπαρης το 1 – 1 στο 66΄

Η βαθμολογία (σε 2 αγωνιστικές)

Πάτραι     6    6-0

Πανηλειακός    4    3-0

Πανγυθεατικός    2   0-0

Παλληξουριακός   2   1-1

Πανθουριακός    1   1-1

Πανθυρεατικός    0   0-3

Α.Ο. Τσιλιβή

* Οι 3 πρώτοι κερδίζουν άνοδο στη Γ’ Εθνική

Η επόμενη 3η αγωνιστική – Κυριακή 15/5

Πανηλειακός – Παλληξουριακός

Πανθυρεατικός – Πανγυθεατικός

Πανθουριακός – Πάτραι

Ρεπό: Τσιλιβί

Αν. Τρυφωνόπουλος(Προπονητης Πανηλειακού):

«Με το σπαθί μας την ισοπαλία που αντιστοιχεί σε νίκη»!

«Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθειά τους! Καθώς  παίξαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο και στο α΄ κυρίως μέρος με κόντρα τον αέρα και θα έλεγα και τη διαιτησία! Όμως τα παιδιά στάθηκαν πολύ καλά, και πήραν την ισοπαλία που στην παρούσα φάση αντιστοιχεί με τρίποντο! Έχουμε μπροστά μας τώρα δυο τελικούς μέσα στον Πύργο, ξεκινώντας την ερχόμενη Κυριακή στις 4 μ. μ. με τον Παλληξουριακό , όπου δεν θα πρέπει να λείψει κανείς, και μετά με τον Πανθυρεατικό, ώστε να κάνουμε το 2χ2, αγκαλιάζοντας την άνοδο. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πύργου που ήταν δίπλα μας στο Γύθειο, καθώς και τους 25 φιλάθλους μας που μας ακολούθησαν! Θέλω να πιστεύω πως όλοι μαζί στις 5 Ιουνίου θα πανηγυρίσουμε την άνοδο»!

Στα αποδυτήρια του Πανηλειακού στο ημίχρονο ο Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης  Αντωνακόπουλος!

Όπως είχαμε αναφέρει και χθες, ο Δήμαρχος Πύργου ακολούθησε τον Πανηλειακό στο Γύθειο! Και όχι μόνο αυτό!  Σε όλη την διάρκεια του αγώνα εμψύχωνε την ομάδα, με αποκορύφωμα στο ημίχρονο, όπου μπήκε στα αποδυτήρια, μίλησε στους παίκτες, τους εμψύχωσε ακόμα περισσότερο και στο τέλος τους ευχαρίστησε για αυτό το βαθμό της ανόδου, δίνοντας ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στο Στάδιο Πύργο»!

Όλη η επικαιρότητα