Γ Εθνική

Πανηγύρισε την παραμονή ο Τσικλητήρας (0-0) στην Αμαλιάδα κόντρα στον Αστέρα

Ακούστε το άρθρο

Την παραμονή του στην Γ’ Εθνική πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα ο Τσικλητήρας Πύλου που ήρθε ισόπαλος στην Αμαλιάδα κόντρα στον Αστέρα με σκορ 0-0.

Οι Πυλιώτες, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τις ευκαιρίες με Κερμενιδη και Τσάτσο να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, είχαν ευκαιρίες και δοκάρι αλλά ο Κόκκαλης που πήρε φανέλα βασικού φώναξε παρών με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Μεσσηνιακή ομάδα να εκπληρώνει το στόχο της.

Η ομάδα της Πύλου, έχασε στο 25΄κλασική ευκαιρία, όταν ο Τσάτσος έφυγε από θέση έξω δεξιά, έκανε τη σέντρα λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και πλάγια θέση, όπου ο Κερμενίδης έκανε το πλασέ, αλλά ο Καλλιακμάνης απογειώθηκε στη γωνία του και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 38΄ο Σταθάτος έκανε τη σέντρα, η μπάλα αποκρούστηκε και ο Μπράβος από το ύψος της περιοχής έπιασε το σουτ που έφυγε άουτ.

Στο 45΄, από το ύψος της περιοχής ο Αντωνόπουλος σημάδεψε το παραθυράκι του Κόκκαλη, όμως αυτός απογειώθηκε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο Κερμενίδης στο 49΄πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε όμως με το δεξί ψηλά άουτ.

Στο 53΄ο Μπαρμπαρούσης έκανε ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 61΄, το σουτ του Σταθάτου έξω από την περιοχή κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Κόκκαλη ύστερα και από απέκρουσε του υψηλόσωμου πορτιέρου.

Όπως και στο 66΄, όταν η σέντρα του Μπουτσικάκη, κατέληξε σε κεφαλιά του Γκαντιάγκα, απόκρουση του Κόκκαλη και με τη βοήθεια του δοκαριού, η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Στο 86΄παραλίγο να κλέψει και τη νίκη, όταν ο Γεωργιόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας από μπαλιά του Κερμενίδη, έσκαψε τη μπάλα στον επερχόμενο Καλλιακμάνη, αλλά ο Κασάπης έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

Αστέρας: Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Τζορό (69΄Κασάπης), Αρβανίτης, Μπράβος, Μπουζούρας, Σταθάτος, Μπαρμπαρούσης (76΄Παπουτσής), Γκαντιάγκα, Παρασκευόπουλος (55΄Μελετίδης).

Τσικλητήρας: Κόκκαλης, Μανίκος (64΄Σβίγκος-77΄λ.τ. Πύλιος), Καραμπάς, Σεντεμέντες, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Κυριαζόπουλος, Ρήγας (67΄Δούνιας), Τσάτσος, Κερμενίδης.

Όλη η επικαιρότητα