Αχαϊα

Πανικός σε λεωφορείο που έφυγε από την Πάτρα για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας – Από τα χιόνια στα… δικαστήρια!

Ακούστε το άρθρο

Πήγαν στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για χιόνι και αναψυχή, όμως είδαν τον χάρο με τα μάτια τους μέχρι να φτάσουν εκεί! Και καταγγέλλουν τον οδηγό του λεωφορείου πως εκνευρίστηκε και προκάλεσε το άγριο επεισόδιο.

Λίγο πριν φθάσει το λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη, το όχημα λίγο έλειψε να συγκρουστεί μετωπικά με νταλίκα, όπως καταγγέλλουν φοιτητές. Ο οδηγός του πούλμαν τα έβαλε με τον οδηγό της νταλίκας, με τους δύο άνδρες να βρίζονται από τα παράθυρα των οχημάτων τους και τον πρώτο να παίρνει από πίσω τον δεύτερο για να του ζητήσει τον λόγο, κυνηγώντας τον με το λεωφορείο, στον δρόμο!

Οι επιβάτες του λεωφορείου τρόμαξαν και τα έβαλαν με τον οδηγό ζητώντας του να οδηγεί καλύτερα.

Τότε αυτός τους απάντησε επιθετικά και ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την παρέα των γνωστών Πατρινών.

Το επεισόδιο του οδηγού με την παρέα των Πατρινών συνεχίστηκε με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να έρθουν στα χέρια, ενώ το πούλμαν είχε σταματήσει. Μάλιστα οι Πατρινοί τον χτύπησαν και εκείνος άρπαξε ένα κατσαβίδι και τους απειλούσε.
Μετά από αυτό ο οδηγός, έχοντας εμφανή σημάδια από τα χτυπήματα των νεαρών στο πρόσωπο του, αρνήθηκε να συνεχίσει το δρομολόγιο με τους επιβάτες να προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Ακολούθως πείστηκε, όμως, επέμενε να μην μπει η συγκεκριμένη παρέα των Πατρινών με τους οποίους ήρθε σε αντιπαράθεση.  Το δρομολόγιο εντέλει ξεκίνησε, ωστόσο, ο οδηγός ήταν εκνευρισμένος από το επεισόδιο και αυτό φάνηκε αρκετές φορές κατά την διάρκεια της διαδρομής, με τους επιβάτες να κάνουν τον σταυρό τους μέχρι να φτάσουν στο προορισμό τους. Όσο για την παρέα των γνωστών Πατρινών; Μπήκαν και αυτοί στο πούλμαν, όμως οι διαφορές των δύο πλευρών θα λυθούν στα Δικαστήρια.

Πηγή: tempo24

Όλη η επικαιρότητα