Πανικός στο Κατάκολο: ΙΧ στις φλόγες

Πανικός επικράτησε στην περιοχή του Κατακόλου χθες το πρωί από περίοικους, καθώς σε ανύποπτο χρόνο είδαν φορτηγάκι εταιρείας να τυλίγεται ξαφνικά στις φλόγες, με τον οδηγό να σπεύδει να τη σβήσει με τη συνδρομή και κατοίκων που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Ήταν 09:24 το πρωί, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου έλαβε ειδοποίηση να σπεύσει άμεσα σε περιστατικό φλεγόμενου οχήματος στην περιοχή του Κατακόλου. Η αντίδραση της υπηρεσίας ήταν άμεση στέλνοντας αρχικά δυο οχήματα, κατά τη διαδρομή όμως υπήρξε ενημέρωση πως το περιστατικό είχε αντιμετωπιστεί και στο σημείο έφθασε μόνο ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις άνδρες.

Όσον αφορά το περιστατικό, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες ξαφνικά και ενώ βρισκόταν σε λειτουργία. Παρά την αρχική αναστάτωσή του, ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να κατασβέσει πλήρως τη φλόγα χάρη σε πυροσβεστήρα που βρήκε από το σημείο που βρισκόταν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή επίσημα η αιτία ξεσπάσματος της πυρκαγιάς, ωστόσο φαίνεται πως το μοτέρ του αυτοκινήτου ήταν αυτό που προκάλεσε το συμβάν λόγω βραχυκυκλώματος.