Αθλητισμός

Πανηλειακός: Αγώνας ιδιαιτεροτήτων με τον Φωκικό – Κυριακή 10/11 με Παναχαϊκή!

panigyria.jpg
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα με τα Χανιά, όπου ο Πανηλειακός ήρθε ισόπαλος 1-1, η σκέψη όλων των «ερυθρόλευκων» είναι στον αγώνα της Κυριακής με τον Φωκικό.

Ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας, όπου η πιο ιστορική ομάδα της Ηλείας θα κυνηγήσει την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα η κατάκτηση των τριών βαθμών μέσα στην Άμφισσα είναι δύσκολος στόχος, αλλά ο Πανηλειακός μπορεί να τα καταφέρει, χωρίς να στενοχωρηθεί, αν έρθει και η ισοπαλία.

Ο Πανηλειακός θέλει ως την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα να έχει συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς και να είναι κοντά στην κορυφή.

Ακολούθως θα κοιτάξει να ενισχυθεί στις θέσεις όπου είναι φανερό ότι «πονάει», για να φτάσει άνετα στην παραμονή – και γιατί όχι και σε κάτι καλύτερο.

Τα πλάνα για τον αγώνα της Άμφισσας

Ο Πέτρος Δημητρίου από την Τρίτη ελπίζει να έχει τους περισσότερους παίκτες στο πλευρό του, για να κάνει πιο εύκολα τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Φωκικό.

Ο αγώνας της Άμφισσας έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον προπονητή του Πανηλειακού, αφού ο Πέτρος Δημητρίου, αλλά και οι Θωμόπουλος, Χαλούλος, Λίτσος, Νάστος, Μαρτίνος, Σουλελές θα επιστρέψουν ως αντίπαλοι στην πόλη της Στερεάς Ελλάδας, σ’ ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού το Σάββατο (26/10) βρέθηκε στην Καισαριανή και παρακολούθησε τον αγώνα Γλυφάδα – Επισκοπή, αλλά όχι για «κατασκοπεία», καθώς η ομάδα του Πύργου θα αντιμετωπίσει τους Κρητικούς τη 12η αγωνιστική.

Κυριακή 10/11 με Παναχαϊκή

Παράλληλα ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Πανηλειακός θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV και πιθανότερη ώρα έναρξης είναι στις 18:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής


Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Παναιγιάλειος – Φωκικός

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αστέρας Μαγούλας – Αχαρναϊκός

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Ηρακλής Ψαχνών – Ολυμπιακός Βόλου

Πανηλειακός – Παναχαϊκή

Καλλιθέα – Επισκοπή

Φωστήρας – ΑΟ Χανιά

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου

Γλυφάδα – Βύζας Μεγάρων

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα