Αθλητισμός

Πανηλειακός: Απέκτησε τον Βοσκόπουλο – Συνεχίζεται ο σχεδιασμός

paniliakosvoskop.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η μεταγραφική ενίσχυση του Πανηλειακού συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και από σήμερα κάτοικος Πύργου είναι και ο Γιάννης Βοσκόπουλος. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννημένος στις 2.10.1987) έχει σημαντική εμπειρία και από την Α’ Εθνική και η προσθήκη αναμφίβολα αποτελεί σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Πύργου.

Ο Βοσκόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο δεν είχε συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, αλλά στην συνέχεια μετακόμισε στον Πανσερραϊκό, όπου αγωνίσθηκε για τέσσερα χρόνια. Μάλιστα κατά την παραμονή του στα «λιοντάρια» είχε «γεμάτες» χρονιές και μάλιστα αγωνίσθηκε και στην Α Εθνική.

Από εκεί και πέρα ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός συνέχισε στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ πέρυσι ενίσχυσε την Παναχαϊκή. Το διαρκές πρέσινγκ των ανθρώπων του Πανηλειακού είχε αποτελέσματα και ο παίκτης δέχθηκε την πρόταση και από χθες αποτελεί ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού.

Φυσικά οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται και οι διοικούντες έχουν στο στόχαστρο και άλλους παίκτες, για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα η διοίκηση, σε συνεργασία με τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου εξετάζει κάποιες περιπτώσεις και θέλει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να προχωρήσει.

Από την άλλη πλευρά ο Πέτρος Δημητρίου βρίσκεται από χθες (5/8) στον Πύργο και ασχολείται με οργανωτικά θέματα της ομάδας. Ο έλληνας τεχνικός ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου την Δευτέρα, που είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του Πανηλειακού, να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα να κυλήσουν ρολόι.

Μάλιστα  ο Έλληνας τεχνικός θα εποπτεύσει αύριο και μεθαύριο τις δοκιμές νεαρών Ηλείων ποδοσφαιριστών που θα γίνουν, προκειμένου να επανδρωθεί και η ομάδα Κ-17.

Ήδη ο Θοδωρής Βαγγόπουλος έχει κάνει τη σχετική προεργασία και θα κάνει τις δοκιμαστικές προπονήσεις με τον Δημητρίου να επιβλέπει και να κάνει τις τελικές εισηγήσεις προς τους διοικούντες.

Διαβάστε τις τιμές των φετινών εισιτηρίων διαρκείας εδώ

Όλη η επικαιρότητα