Categories: Γ Εθνική

Πανηλειακός: Από το Σάββατο στην Κω αεροπορικώς

Share

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΟ Πυλίου συνεχίζει ο Πανηλειακός, ο οποίος θα πραγματοποιήσει προπονήσεις μέχρι και την Παρασκευή και ακολούθως το Σάββατο θα αναχωρήσει για την Αθήνα και το αεροδρόμιο όπου στις 7.30 μ.μ. θα μεταβεί αεροπορικώς στην Κω όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του νησιού.

Παρά το υψηλό κόστους του ταξιδιού που θα φτάσει περίπου στις 7 χιλιάδες ευρώ, η διοίκηση των ερυθρόλευκων θέλει να εξασφαλίσει στους ποδοσφαιριστές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες τόσο μετάβασης όσο και οργάνωσης προκειμένου εκείνοι να αφιερωθούν απερίσπαστοι στο αγώνα και να φτάσουν στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Μετά το παιχνίδι, ο Πανηλειακός θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής ώστε ακολουθώντας τοίδιο δρομολόγιο την Κυριακή το βράδυ να βρίσκεται πίσω στη βάση του στον Πύργο.

Ο Θοδωρής Γκάτζιος, μελετάει το βίντεο με τα παιχνίδια του ΑΟ Πυλίου και θα έχει την ευκαιρία, να αναλύσει στους παίκτες του τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου, ενός αντιπάλου, ο οποίος και έχει φανερώσει μια δυναμική, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται εντός έδρας.