Αθλητισμός

Πανηλειακός: «Δεσμεύει» τη θέση του στην Γ’ Εθνική

red_boys_0.jpg

Προχωρεί κανονικά ο σχεδιασμός του Πανηλειακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως τόνισε την Τρίτη ο κ. Λάμπης Σιδηροκαστρίτης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον κ. Γιώργο Πανόπουλο και αποφάσισαν προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, να δηλώσει συμμετοχή στην Γ’ Εθνική ο ΠΦΟ Πανόπουλου, για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή του «ερυθρόλευκου» σωματείου στο νέο πρωτάθλημα.

Όπως μας δήλωσε ο κ. Σιδηροκαστρίτης, με την κίνηση να δηλώσει συμμετοχή το Πανόπουλο στην Γ’ Εθνική, ουσιαστικά «δεσμεύεται» η θέση στην κατηγορία και ακολούθως αυτή θα καλυφθεί από τον Πανηλειακό, αφού θα προχωρήσει η ένωση με τον ΠΦΟΠ.

Έτσι ο Πανηλειακός θα συμμετάσχει κανονικά στην Γ’ Εθνική με το «καθαρό» ΑΦΜ της ομάδας του Πανόπουλου και απαλλαγμένος από δυσβάσταχτα χρέη.

Η ένωση με το Πανόπουλο έχει αποφασιστεί από τη 2η Γ.Σ. του «ερυθρόλευκου» σωματείου και προχωρεί και νομικά, προκειμένου να μπει το νερό στο αυλάκι …

Μάλιστα από σήμερα η πενταμελής κίνηση που έχει εξουσιοδοτηθεί για να προχωρήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ξεκινά επαφές με προπονητές και παίκτες, για να στελεχωθεί το ρόστερ.

«Όλοι μαζί στη Β’ Εθνική»

Τώρα βέβαια γεννάται το ερώτημα τι θα γίνει αν ο Πανηλειακός κληθεί να παίξει στην Β’ Εθνική; (πολύ δύσκολο αυτό, αλλά όχι και αδύνατον).

Ο κ. Σιδηροκαστρίτης μας τόνισε ότι μακάρι να γίνει αυτό και τότε όλοι θα συστρατευτούν για το καλό της ομάδας. Όμως επειδή κανείς δεν ξέρει αν θα έρθει αυτή η πρόταση και ο Πανηλειακός πρέπει να δηλώσει εντός των επομένων ημερών τη συμμετοχή του στην Γ’ Εθνική, προχωρεί ο σχεδιασμός για την Γ’ Εθνική και αν αλλάξουν τα πράγματα, τότε θα έχουμε και νέα δεδομένα…

Ανακοίνωση του Λεονάρντο Κουράτολο

Με χθεσινή ανακοίνωσή του ο κ. Κουράτολο ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει στο μυαλό του να αναλάβει την προεδρία του Πανηλειακού και ότι μπορεί να βοηθήσει μόνο με την παραχώρηση αθλητικού υλικού. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αξιότιμοι φίλοι fans της μεγάλης ομάδας του νομού Ηλείας, Πανηλειακός.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι θέλω να αναλάβω την προεδρία της ομάδας.  Αν μπορούσα θα ήταν μεγάλη τιμή, αλλά αυτή την στιγμή υπάρχουν στην ζωή μου άλλες προτεραιότητες.

Εδώ και δύο χρόνια ανέλαβα τη διοίκηση μιας μεγάλης εταιρείας αθλητικών ειδών, πράγμα το οποίο με εμποδίζει να αναλάβω την διοίκηση  οποιουδήποτε αθλητικού συλλόγου, όπως καταλαβαίνετε.

Λόγω του ότι και η οικογένειά μου είναι από τον Πύργο, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βοηθήσω με αθλητικό υλικό, όπως έκανα και πέρυσι, την ομάδα του

Πανηλειακού.

Κουράτολο Λεονάρντο».

Όλη η επικαιρότητα