Γ Εθνική

Πανηλειακός: Δεύτερο τεστ … σήμερα με Διαβολίτσι (5 μ. μ.)

Μια δυνατή ομάδα, με την οποία θα είναι αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
panileiakos_provlimata.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το δεύτερο του φιλικό ματς προετοιμασίας θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο Πανηλειακός, ενόψει της νέας σεζόν, που τον βρίσκει στην Γ΄ Εθνική. Θα υποδεχτεί στις 5 μ.μ., στο Στάδιο Πύργου, τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Μια δυνατή ομάδα, με την οποία θα είναι αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αξίζει να σημειώσουμε, πως την περσινή σεζόν, είχε κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα στον 4ο Όμιλο, καταλαμβάνοντας την 3η θέση πίσω από Παναχαϊκή και Τηλυκράτη Λευκάδας. Αυτό όπως προαναφέραμε, είναι το δεύτερο φιλικό του Πανηλειακού μετά από αυτό με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας (σκορ 4-1), ενώ το επόμενο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, θα δοθεί φιλικό με τον Αίαντα Γαστούνης στον Πύργο.

Έτσι πρόκειται για ένα τεστ συμπερασμάτων για την ομάδα του Γιώργου Κούτση μπροστά στους Ηλείους φιλάθλους, χωρίς όμως ακόμα να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, καθώς θα γίνουν τουλάχιστον τρείς μεταγραφές ακόμα, πρωτοκλασάτων παικτών. Το φιλικό με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, αναμένεται να παρακολουθήσει πλήθος κόσμου, που θα θελήσει να δει για την ομάδα που χτίζουν οι Γιώργος Κούτσης- Θοδωρής Γκάτζιος.

Όλη η επικαιρότητα