Αθλητισμός

Πανηλειακός: Έπιασε δουλειά ο Παντελής – Συμφωνία με Βανγκελί – Δωρεάν είσοδος για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

red_boys.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Παντελής είναι και επίσημα από χθες ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού, παίρνοντας άμεσα την θέση του Βασίλη Βούζα, στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ο Παβλί Βανγκελί έκλεισε στον Πανηλειακό

Η νέα μεταγραφή του Πανηλειακού ακούει στο όνομα Παβλί Βανγκελί. Ο 28χρονος μέσος αποχώρησε από τον Τύρναβο και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανηλειακό, με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία. Ο Παβλί Βανγκελί έχει αγωνισθεί σε Ποντιακό Νέας Σαντας, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Νέους Επιβάτες, Παναιτωλικό, Ρόδο, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλή Ψαχνών, Κόρινθο.

Η προσοχή στην Καλλιθέα

Από κει και πέρα, ο Πανηλειακός παρά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, έχει την προσοχή του στραμμένη στην προσεχή, 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής, στο μεγάλο παιχνίδι στο Στάδιο Πύργου, Πανηλειακός – Καλλιθέα, την Κυριακή. Με ώρα έναρξης στις 3.00 το μεσημέρι.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθούν για ανανέωση συμβολαίου, οι Δημήτρης Κοτσώνης, Αντώνης Λιόσης και Γιώργος Σαραμαντάς

 Yπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Πανηλειακός στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει και σεβόμενη τα πολλά οικονομικά προβλήματα λόγω της κρίσης που έχουν οι συμπατριώτες μας Ηλείοι, θα προσφέρει  ΔΩΡΕΑΝ  εισιτήρια στις ευπαθείς ομάδες όπως είναι : Άνεργοι, άποροι και πολύτεκνοι.


Οι ενδιαφερόμενοι θα προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα Κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ και μόνο (οδός Κολοκοτρώνη 1- 4ος όροφος) Πέμπτη 23/1 & Παρασκευή 24/1,17:00 – 19:00 ( πριν  από τον αγώνα της Κυριακής του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ με την  ΚΑΛΛΙΘΕΑ  που θα διεξαχθεί στις 3:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου ).

Την ημέρα του αγώνα θα επιδεικνύουν  την κάρτα ανεργίας , απορίας η πολυτέκνου στη ΘΥΡΑ 2 του Σταδίου για να διασφαλισθεί η είσοδος τους στο γήπεδο.

Όλη η επικαιρότητα