Αθλητισμός

Πανηλειακός: Έτοιμος για το «διπλό» στην Κρήτη

13633_ph1.jpg

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Πανέτοιμος για τον αγώνα της Κρήτης με τον Ρούβα είναι ο Πανηλειακός, τόσο από αγωνιστικής άποψης, όσο και από ψυχολογικής.


Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή στη Γέργερη Ηρακλείου, θα επιδιώξουν την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, προκειμένου να δείξουν ότι είναι ικανοί για σπουδαία πράγματα και φέτος.


Βέβαια ο αγώνας με τον Ρούβα δεν είναι καθόλου εύκολος, αλλά η ομάδα της Ηλείας θέλει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο, όπου νίκησε με 2-1.


Για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κατσαρός (υπέστη θλάση στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή), ενώ αντίθετα θεωρείται πολύ πιθανό να είναι αυτή τη φορά διαθέσιμος ο προερχόμενος από τραυματισμό Καραχάλιος, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις αμέσως προσεχείς ώρες.


Ο Πανηλειακός να σημειωθεί ότι μερίμνησε να προπονηθεί στο Ενωσιακό κέντρο, αφού θέλει να εξοικειωθεί με τον ελαστικό τάπητα (το γήπεδο της Γέργερης έχει ελαστικό τάπητα και όχι φυσικό χορτάρι).

Δυνατά από το πρώτο λεπτό


Όπως γράψαμε πιο πάνω, η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ καλή και όλοι στον Πανηλειακό πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν το «διπλό» στην Κρήτη.


Αρκεί να είναι αυτοί που πρέπει να είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να αποφύγουν τα αχρείαστα λάθη.


Πολλά θα κριθούν από το ποια ομάδα θα επιβάλει τον ρυθμό της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γι? αυτό και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος θέλει οι παίκτες του να μπουν δυνατά στον αγώνα από το πρώτο λεπτό και να κυριαρχήσουν.


Αν τα καταφέρουν και είναι προσεκτικοί και στην άμυνα, η νίκη δεν πρόκειται να τους ξεφύγει.

Όλη η επικαιρότητα