Αθλητισμός

Πανηλειακός: Φιλική ισοπαλία με Λάππα (1-1) και στο …βάθος Χανιά!

panh_3.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλος 1-1 αναδείχτηκε ο Πανηλειακός στο φιλικό του Σαββάτου που έδωσε με τον Ατρόμητο Λάππα στο Στάδιο Πύργου. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλή παρουσία, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν και επιφυλακτικοί… λόγω του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί την επόμενη Κυριακή με τα Χανιά, ενώ σίγουρα οι αρκετές αλλαγές στην επανάληψη έπαιξαν ρόλο στη συνοχή της ομάδας.  

Ο Πανηλειακός στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 30’ ήταν αρκετά καλός και απείλησε με κάποια στημένα, αλλά γκολ δεν πέτυχε. Η καλύτερη του στιγμή ήταν πάντως στο 32’, όταν το δυνατό σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τζουραμάνης. Από την άλλη, ο Ατρόμητος Λάππα, που προετοιμάζεται για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (θα παίξει με το Φοίβο Κρεμαστής στις 29 Μαιού), είχε μια καλή στιγμή με τον Λαθύρη στο 32’, που σούταρε άουτ από καλή θέση, ενώ είχε κάποιες καλές αντεπιθέσεις, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.  

Στην επανάληψη το ματς είχε πολλές φάσεις και ο Πανηλειακός στα πρώτα λεπτά είχε έντονη επιθετική δραστηριότητα. Στο 47’ από γύρισμα του Ντάλλα, απομάκρυνε ο Μούζος σε κόρνερ, πριν η μπάλα φθάσει στον αμαρκάριστο Σπανό. Στο 49’ η κεφαλιά του Σπανού πέρασε άουτ. Στο 52’ σουτ του Π.Καραχάλιου, απέκρουσε ο Τζουραμάνης  σε κόρνερ, ενώ για τον Ατρόμητο το φάουλ του Βασίλη Παναγιωτόπουλου στο 62’ απέκρουσε σε κόρνερ ο Τζουραμάνης. Στο 72’ όμως ο Φώτης Παναγόπουλος με γωνιακό πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 75’ ο Σωτηρόπουλος  σούταρε άουτ. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πανηλειακού στο 87’ και διαδοχικά σουτ, η μπάλα έφθασε στον Μούζο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για το συγκρότημα του Λάππα.

Διαιτητής ήταν ο νεαρός Τσάκαλης με βοηθούς τους Κοιλιομενιάτη και Φτερνιάτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων…

Ατρόμητος Λάππα: Τζουραμάνης (70’Μπαρδάκης-υπο δοκιμή) , Μούζος, Λαζανάς (46’Ζώντος), Σανδραβέλης, Μπίζος, Κυριαζόπουλος, Νικολόπουλος, Ντόμας, Παναγιωτόπουλος, Γ.Γραμματικόπουλος (46’Α.Βέρρας), Λαθύρης (60’Γ.Γραμματικόπουλος)

Πανηλειακός: Αθανασόπουλος, Κουλός (60’Π.Καραχάλιος), Σαραμαντάς, Κολόκας, Σωτηρόπουλος, Ζαγκούρσκας (70’Γκρίλας), Γεωργόπουλος (46’Ντάλας), Τομαράς (46’Σταματέας), Σπανός (60΄Γκριτζάπης), Αλ.Καραχάλιος (70’Οικονομόπουλος), Μπιταξής (60΄Φ,Παναγόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα