Γ Εθνική

Πανηλειακός: Η ώρα της Γ. Σ. για τη «μεγάλη άνοδο»

«Σήμερα Κυριακή, και ώρα 7:30 μ.μ., στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, διεξάγεται Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού, με θέμα: «Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο στόχος για τη μεγάλη άνοδο, και όλοι… πρέπει να είμαστε εκεί»!
Ακούστε το άρθρο

«Σήμερα Κυριακή στις 7.30 μ.μ. στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού παρουσία και του νέου τεχνικού της ομάδας Γιώργου Κούτση, καθώς και του συνεργάτη του Θοδωρή Γκάτζιου.

Οι ερυθρόλευκοι καλούν όλους τους θεσμικούς φορείς του νομού και όλους τους Ηλείους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» και να ενημερωθούν για τον σχεδιασμό αλλά και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στην Super League 2. H ανακοίνωσηπρόσκληση του Πανηλειακού αναφέρει τα εξής: «Σήμερα Κυριακή, στις 7:30 μ.μ., στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, διεξάγεται Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού, με θέμα: ‘’Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο στόχος για τη μεγάλη άνοδο’’.

Καλούμε τον Δήμαρχο Πύργου, τους Βουλευτές, τους πολιτευτές του τόπου, τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και όλους τους αιρετούς, εκπροσώπους θεσμικών φορέων, τα μέλη του συλλόγου και του φίλους του Πανηλειακού. Καλούμε επίσης όλους τους Ηλείους φιλάθλους. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Να είναι όλοι εκεί, αυτοπροσώπως και όχι δι’ αντιπροσώπων. Να ακούσουν, να ενημερωθούν για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, να παρέμβουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Κοντά μας θα βρίσκεται και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κούτσης, με τον συνεργάτη του Θοδωρή Γκάτζιο. Είναι αναγκαία η παρουσία όλων. Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί θα φτάσουμε στον μεγάλο στόχο. Όλοι μαζί για τη μεγάλη άνοδο».

Όλη η επικαιρότητα