Γ Εθνική

Πανηλειακός – K. Ντάβαρης: «Πάγια θέση μας είναι τα παιχνίδια να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Πανηλειακού στην «Πατρίς - Σπορ» αναφορικά με την υπόθεση Σαμπανέι
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγή δεδομένων είχαμε στον Πανηλειακό, αναφορικά με την υπόθεση Σαμπανέι. Καθώς η ομάδα του Πύργου, αποφάσισε δια στόματος Κώστα Ντάβαρη, να μην προχωρήσει σε ένσταση.

Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την «Πατρίς – Σπορ» ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης, τόνισε: «Ο Πανηλειακός, ποτέ του δεν σκέφτηκε και ποτέ του δεν επιθυμούσε να κάνει ένσταση ήενστάσεις κατά οποιασδήποτε ομάδας. Πάγια θέση μας είναι τα παιχνίδια να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πάντα είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε αυτά που συμ- βαίνουν γύρω μας και να προασπίζουμε τα συμφέροντα του Πανηλειακού. Είναι γεγονός, ότι μας απασχόλησε το θέμα, μιλήσαμε με έγκριτους νομικούς και πήραμε διάφορες απόψεις. Δεν θα

ήθελα να σχολιάσω το ίδιο το θέμα και την νομική του οπτική γωνία. Εκείνο το οποίο θα ήθελα να ανακοινώσω, είναι ότι τελικά, αποφασίσαμε να παραμείνουμε πιστοί στην τακτική μας, να μην προχωρήσουμε σε ένσταση. Σέβομαι όλες τις ομάδες. Η κάθε μία, έχει τη δική της ιστορία. Και είμαι βέβαιος, ότι κάθε Κυριακή, όλοι παίζουν μόνο για τη νίκη και την ακεραιότητα των διοργανώσεων».

Όλη η επικαιρότητα