Αθλητισμός

Πανηλειακός: Κέρδισε περισσότερα απ` όσα έχασε στον αγώνα με την Παναχαϊκή…

13489_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com


Ο Πανηλειακός μπορεί να αποκλείστηκε από την Παναχαϊκή, στην διαδικασία των πέναλτι, όμως κέρδισε πάρα πολλά και σε εμπειρία και σε ψυχολογία.

Απέδειξε ότι διαθέτει ένα σύνολο που μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα όσες προκλήσεις παρουσιαστούν μπροστά του και με λίγη τύχη να βγει νικητής, από τις «μάχες» που θα δώσει.

Ο Πανηλειακός την Τετάρτη μπορεί να μην φάνηκε τυχερός, αλλά έδειξε στους φιλάθλους του, ότι μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα φέτος και κυρίως την άνοδο στην Β? Εθνική, που να μην το ξεχνάμε ότι είναι ο μεγάλος στόχος του.

Ο Ρούβας και η θλάση του Κατσαρού

Ο Πανηλειακός μετά το ματς του κυπέλλου, θα ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα της Γ? Εθνικής (υπενθυμίζεται ότι αυτή την Κυριακή δεν θα έχουμε αγώνες λόγω της εθνικής επετείου της 28ηςΟκτωβρίου), όπου την Κυριακή 4 Νοεμβρίου επί κρητικού εδάφους, θα αντιμετωπίσει στη Γέργερη Ηρακλείου το Ρούβα.

Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τους «ερυθρόλευκους» που αυτές τις μέρες θέλουν να ? φορτώσουν τις μπαταρίες τους και να προετοιμαστούν χωρίς προβλήματα.

Προβλήματα πάντως υπάρχουν για τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, αφού ο Κατσαρός που αποχώρησε τραυματίας από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, έχει τελικά υποστεί μια θλάση (θα μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες, οπότε μάλλον χάνει το ματς στο Ρούβα και θα προσπαθήσει να προλάβει τον Αχαρναικό). Πιθανόν πάντως στο ματς με το Ρούβα να υπολογίζεται κι ο Καραχάλιος (κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά). στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε με προπόνηση χθες Πέμπτη, ενώ προπόνηση υπάρχει και την Παρασκευή. Για την Κυριακή υπάρχει ρεπό, ενώ για το Σάββατο ή θα γίνει πρωινή προπόνηση ή θα δοθεί και η μέρα αυτή για ρεπό. Επάνοδος στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

Φτιάχνει γυναικεία ομάδα

Σε μια ακόμη πρωτοποριακή κίνηση προχωρά ο Πανηλειακός. Συγκεκριμένα θα προχωρήσει στην δημιουργία γυναικείας ομάδας.

Εκδόθηκε και σχετικό δελτίο Τύπου όπου αναφέρονται τα εξής:

‘Ο Πανηλειακός προχωράει στη δημιουργία τμήματος γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου που θα λειτουργεί στις τάξεις του. Η ομάδα αυτή που θα δημιουργηθεί, θα λειτουργεί επίσημα, μετέχοντας και στα αντίστοιχα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που διοργανώνονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η έδρα λειτουργίας της θα είναι το υπερσύγχρονο και πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας, στη Συντριάδα (που μάλιστα θα εγκαινιαστεί με τις νέες εγκαταστάσεις του σε λίγες μέρες).

Θα είναι διαθέσιμα για τη γυναικεία ομάδα μας, μεταξύ άλλων, ξεχωριστά αποδυτήρια, γήπεδα με φυσικό και σε πολύ καλή κατάσταση, χλοοτάπητα, γυμναστήριο, ιατρείο, κ.τ.λ.

Ενώ ακόμα, με βάση το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί (με κριτήριο τις διαθέσιμες ώρες των αθλητριών) θα είναι διαθέσιμη και η χρήση των προβολέων, όποτε χρειάζεται.

* Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, αφορούν γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, και θα γίνονται:

α) Στη Συντριάδα, ώρες από 3.00 το μεσημέρι ως 7.00 το απόγευμα, στα γραφεία του Πανηλειακού (πρωινές ώρες, οδός Κολοκοτρώνη 1, τηλ. 26210 34649), στον τεχνικό υπεύθυνο των τμημάτων Ακαδημιών του Πανηλειακού και της γυναικείας ομάδας, Θόδωρο Βαγγόπουλο – τηλ. 6977 280804′.

Όλη η επικαιρότητα