Αθλητισμός

Πανηλειακός: Κι ο άγιος φοβέρα θέλει…

paniliako.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τελικά κι ο άγιος φοβέρα θέλει…

Αφού πέρασε από χίλια κύματα, τελικά υπεγράφη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η άδεια καταλληλότητας για τη διεξαγωγή του αγώνα Πανηλειακός-Φωστήρας την Τετάρτη στις 16:00, ύστερα από την έγκριση της Αποκεντρωμένης διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Η ασυνεννοησία μεταξύ των υπηρεσιών αλλά και η… ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το ζήτημα από παράγοντες λίγο έλειψε να οδηγήσει σε νέα αναβολή τον αγώνα.

Τέλος καλό, όλα καλά, ωστόσο…

————————–

Nεότερη ενημέρωση 16:00 Θέμα χρόνου είναι η έκδοση της άδειας καταλληλότητας για τη διεξαγωγή του αγώνα του Πανηλειακού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnews.com, η Περιφέρεια αναμένει από λεπτό σε λεπτό την απόφαση από τη γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης για να δώσει και επίσημα την έγκριση.

Στον αέρα βρίσκεται ξανά η διεξαγωγή του αγώνα Πανηλειακός-Φωστήρας για το Κύπελλο Ελλάδας, αφού η έλλειψη συνεννόησης μεταξύ Περιφέρειας και Αποκεντρωμένης Διοίκησης έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχει εκδοθεί ακόμα η άδεια καταλληλότητας για τη διεξαγωγή του αγώνα!

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε ο έλεγχος από την τεχνική υπηρεσία της ΕΠΑΕ, η οποία έκρινε κατάλληλο το γήπεδο.

Μάλιστα, τοποθετήθηκαν 4 πυροσβεστικοί κρουνοί με ευθύνη της διοίκησης της ομάδας, προκειμένουν να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Ωστόσο, επίσημη έγκριση δεν έχει υπογραφεί, αφού οι ευθύνες έχουν γίνει «μπαλάκι».

Είναι χαρακτηριστική και η απαξίωση από υψηλόβαθμο παράγοντα ο οποίος φέρεται να δήλωσε «Ας πάνε να παίξουν αλλού»!

Όπως ανέφεραν στο patrisnews.com «ερυθρόλευκοι» κύκλοι, «Κάποιοι δεν θέλουν τον Πανηλειακό στον Πύργο»!

Όλη η επικαιρότητα