Αθλητισμός

Πανηλειακός: «Κύμα» οργής κατά Ντάβαρη!

ntabaris.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έντονες είναι οι αντιδράσεις μετά το… πισωγύρισμα του Κώστα Ντάβαρη, o οποίος πλέον δεν δέχεται να παραδώσει στην κίνηση των επιχειρηματιών τα βιβλία της ομάδας καθώς και τα κλειδιά των γραφείων και εγκαταστάσεων, ούτε φυσικά αποδέχεται το αποτέλεσμα των δύο Γ.Σ. που έγιναν.

Και είναι έντονες οι αντιδράσεις, διότι τόσο η κίνηση των επιχειρηματιών, όσο και οι απλοί φίλαθλοι θεωρούν (και πολύ σωστά) ότι ο Κώστας Ντάβαρης άλλα έλεγε και έκανε πριν από λίγες μέρες και άλλα κάνει τώρα!

Μάλιστα αυτή η εμμονή του να μη θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα παρότι ο κύκλος του έχει κλείσει, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του.

Να ανεβάσει την ομάδα στη Β’ Εθνική δεν είναι σίγουρα…

Παρέμβαση Φάνη Παπαδόπουλου για την αλλαγή στάσης του Ντάβαρη

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Φάνης Παπαδόπουλος, που ήταν πρόεδρος των Γ.Σ. και έχει συνδέσει το όνομά του με τους αγωνες του Πανηλειακού να καταξιωθεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας, θέλησε να παρέμβει στο όλο θέμα κάνοντας την εξής τοποθέτηση-παρέμβαση, η οποία είναι καταπέλτης για τον Κώστα Ντάβαρη.

 «Μετά την τελευταία θητεία μου στον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ σαν γενικός αρχηγός στη μεγαλειώδη 2η άνοδο στην Α’ ΕΘΝΙΚΗ και την ολιγόμηνη παρουσία στη διάδοχη κατάσταση μεταβίβασης στους επιχειρηματίες, δεν ήθελα να ασχοληθώ πάλι, πρωταγωνιστικά με την ομάδα.

Εφέτος όμως δεν άντεξα άλλο τον πανελλήνιο διασυρμό της ομάδας και την απαξίωσή του από το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Έβλεπα τους γκανγκστερικούς χειρισμούς της διοίκησης της ομάδας την τελευταία διετία και λυπόμουν.

Σαν ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ των ιερών και οσίων του ΠΑΝΗΛΕΙΑKΟΥ επενέβη τις τελευταίες ημέρες.

Είδα σαν λύση την κίνηση των επιχειρηματιών και προέτρεψα τον κ. Ντάβαρη να αποχωρήσει από την ομάδα, για να μπει επιτέλους ένα νοικοκύρεμα σε αυτή.

Και αυτός ήταν ο ρόλος μου στην τελευταία σύσκεψη που έγινε με τους επιχειρηματίες. Ο κ. Ντάβαρης δέχθηκε να παραιτηθεί η διοίκησή του και να αναλάβει η νέα.

Και οι δύο ενδιαφερόμενοι μου ζήτησαν τη βοήθειά μου, να τους ετοιμάσω τα διαδικαστικά και ορίσανε μάλιστα ως ημερομηνία Γ.Σ. την 30ήΙουνίου και σύμφωνα με τη δημοσίευση στον Τύπο στις 24-6-13 που έδωσε ο ίδιος ο κ. Ντάβαρης (τότε δεν ήξερε ότι γίνονται εκλογές;).

Συνεβούλευσα δε αυτόν να κάνει ο λογιστής του την εκκαθάριση και του ΤΑΠ, μαζί με των Ακαδημιών, διότι έτσι ορίζει ο νόμος. Υπεύθυνη είναι η δ/ση του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ασχέτως αν είναι ΤΑΠ.

Να δοθούν τα στοιχεία στην εξελεγκτική επιτροπή για έλεγχο, για να ετοιμάσει αυτή το πρακτικό της.

Μου είπε ότι εγώ δεν κρατάω αποδείξεις, έτσι πληρώνω.

Του είπα εν συνεχεία να ετοιμασθεί πίνακας μελών και εκλογικός κατάλογος των μελών που έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν και το ψηφοδέλτιο με τις υποψηφιότητες. Όλα αυτά να γίνουν 48 ώρες πριν την Γ.Σ. Μου είπε εντάξει μωρέ και εκείνη την ώρα να κόβουμε αποδείξεις το ίδιο είναι, να πάρουμε κανένα λεφτό.

Ο σκοπός του κ. Ντάβαρη ήταν να βγει νέα Δ/ση για να επωμιστεί τα χρέη της ομάδας.

Γνωρίζοντας αυτό η νέα ΚΙΝΗΣΗ απέφυγε την εκλογή και επέλεξε άλλη λύση (της επιτροπής). Φθάνοντας την ώρα της Γ.Σ. στο δημαρχείο μου είπε ότι θα με προτείνει πρόεδρο της Γ.Σ. όπως και έγινε. Την ευθύνη της απαρτίας των μελών και τη νομιμότητα του ελέγχου την έχει η Δ/ση και ειδικά ο κ. Ντάβαρης, όπου έχει και το βιβλίο μελών.

Όταν εγώ τον κάλεσα τον κ. ΝΤΑΒΑΡΗ στο βήμα να κάνει τον απολογισμό του, η παραιτηθείσα Δ/ση απολογήθηκε εντός μιας νομίμου Γ.Σ., δεν άκουσα εγώ να πει ότι η Γ.Σ. είναι παράνομη και δεν απολογούμαι.

Εν συνεχεία δικαιολογήθηκε ότι δεν πρόφτασε ο λογιστής του να κάνει εκκαθάριση. Το σώμα της Γ.Σ. τον διευκόλυνε να συνεχιστεί η Γ.Σ. την προσεχή Τετάρτη. Ακόμη και τότε στη 2η Γ.Σ. άρχισε να διαβάζει τον απολογισμό των ακαδημιών και όχι του ΤΑΠ (κουτοπόνηρα). Το σώμα δεν ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό, ούτε τότε κατάλαβε ότι η Γ.Σ. δεν είναι νόμιμη. Αφού διαπίστωσε ότι δεν κατάφερε να κληροδοτήσει στη νέα Διοίκηση το χρέος άρχισε τα τρελά του, να τα γυρίζει. Τον ευνόησε και η είδηση περί πιθανής περίπτωσης να αγωνιστεί ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ στη Β’ Εθνική, που σημαίνει ΑΥΤΟΜΑΤΗ επιχορήγηση 450.000€, αθέτησε όλα τα προηγούμενα ακόμα να ανακαλέσει και την παραίτηση της Δ/σής του. Μυρίστηκε «ΜΑΝΤΑΪΝΟ» φαίνεται από την επιχορήγηση.

Μετά εκπλήξεως σήμερα διάβασα στον Τύπο ότι δεν παραδίδει τη Δ/ση και ότι ήταν παράνομες οι Γ.Σ. κ.τ.λ.

Ποιον κοροϊδεύει τελικά. Όλοι εμείς είμαστε χαχόλοι και αυτός είναι ο «ΜΑΓΚΑΣ».

Νομίζει ότι η πόλη θα τον αφήσει να διασύρει ακόμα το όνομά της.

Είπατε κ. ΝΤΑΒΑΡΗ στη Γ.Σ. ότι χαλάσατε στη διετία της θητείας σας 530.000€ από την τσέπη σας. Αυτά έχουν γραφτεί και στα πρακτικά της Γ.Σ. και εφόσον δεν έγινε ο οικονομικός απολογισμός των ακαδημιών που θέλατε να τον παρουσιάσετε για του ΤΑΠ και επειδή τα λεφτά είναι πολλά, και θέλοντας εγώ να σας αναγνωριστεί το δάνειο που κάνατε στην ομάδα, σαν πρόεδρος της Γ.Σ. είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω το πρακτικό της Γ.Σ. στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και το ΣΔΟΕ και αυτοί ας κάνουν ό,τι τους φωτίσει ο ΘΕΟΣ γιατί επιτέλους πρέπει να μπει ένα φρένο στον διασυρμό της ομάδας. Απ’ ό,τι ακούστηκε στη Γ.Σ. η ομάδα χρωστάει σε όποιον μιλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Και εσείς θέλετε να συνεχίσετε κι άλλο τη χρηστή σας διοίκηση. ΕΔΩ σας κράζει όλος ο ΠΥΡΓΟΣ και εσείς μας το παίζετε σωτήρας.

Δεν θέλουμε άλλο την προσφορά σας. Άλλωστε σας ευχαριστήσαμε στη Γ.Σ. γι’ αυτό που κάνατε.

Δεν βλέπετε ότι η Δ/ση σας επισύρει όλα τα άρθρα του ποινικού κώδικα και εσείς έχετε ακόμα θράσος να προκαλείτε;

Ακόμα και η ανακοίνωση που δημοσιεύσατε στον Τύπο χθες είναι σφραγισμένη με πλαστή σφραγίδα, είστε 2 χρόνια κουμάντο στην ομάδα και ακόμα δεν ξέρετε ποια είναι η νόμιμη σφραγίδα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ.

Το μόνο καλό που μπορείτε να προσφέρετε στην ομάδα είναι η απομάκρυνσή σας το συντομότερο. Για τελευταία φορά καλείστε να παραδώσετε το αρχείο της ομάδας όπως σας είπα και τηλεφωνικώς, για να μην μπείτε σε νέες περιπέτειες.

ΑΥΤΑ για την ΩΡΑ.

Αν συνεχίσετε τις προκλήσεις θα επανέλθω με άλλα αποκαλυπτικά στοιχεία.

Πύργος 6-7-13

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

τ. Γεν. Αρχηγός του Πανηλειακού

και πρόεδρος των Γ.Σ.»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ

«Κώστα Ντάβαρη κάνεις κακό στην ομάδα»

Όπως ήταν φυσικό μετά τις νέες εξελίξεις, είχαμε και την παρέμβαση της κίνησης των επιχειρηματιών, που ζητεί από τον Κώστα Ντάβαρη να αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα και να μη βάζει εμπόδια στο μέλλον του Πανηλειακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πρωτόγνωρη και καθόλα παράνομη χθεσινή ανακοίνωση του παραιτηθέντος Δ.Σ. του Πανηλειακού που υπογράφει το ανύπαρκτο και σε όλους άγνωστο Δ.Σ., μας υποχρεώνει να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο, τους φορείς της πόλης, αλλά και κάθε αρμόδιο δικαστικό λειτουργό, τα ακόλουθα :

Η σύγκληση της Γ.Σ. από το Δ.Σ. με την αναφερόμενη σχετική πρόσκληση στον τύπο με θέματα διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και εκλογή νέας διοίκησης είναι αυτονόητο ότι προϋποθέτει την παραίτηση του προηγούμενου Δ.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου. Κατά συνέπεια νομότυπα συγκλήθηκε η Γ.Σ. στις 30/6 και συνεχίστηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου, αφού το σώμα της Γ.Σ. πείστηκε ότι η διαβεβαίωση στην Γ.Σ. του κ. Ντάβαρη ότι παραιτείται και παραδίδει τα κλειδιά του σωματείου, τον διευκόλυνε προκειμένου να ανακοινώσει τον οικονομικό απολογισμό για να εγκριθεί από την συνέχιση της Γ.Σ.

Και πλέον αρχίζει το θέατρο του παραλόγου και η επιβεβαίωση της διαδρομής του κ. Ντάβαρη, ο οποίος ενώ έχει παραιτηθεί δημόσια και σε όλους τους τόνους, δηλαδή έχει δηλώσει ότι δεν συνεχίζει στον Πανηλειακό, εντούτοις τώρα χρησιμοποιεί το ανύπαρκτο προηγούμενο Δ.Σ. προκειμένου να υλοποιήσει τα δήθεν σχέδια του για το καλό της ομάδας. Τώρα ισχυρίζεται ότι δεν είναι τίποτα στην ομάδα και ότι αυτή έχει Δ.Σ. Δυο χρόνια ασκεί διοίκηση σαν επικεφαλής διοικητικός εκπρόσωπος με νόμιμο πληρεξούσιο του τυπικά προέδρου της ομάδας κ. Ρεντζούλη, το οποίο έχει χρησιμοποιήσει σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Τι είστε κ. Ντάβαρη τελικά;

Πείτε μας. Μήπως υπονοεί ότι το καλό της ομάδας είναι να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική (αν αυτό υλοποιηθεί) και να καρπωθεί την επιχορήγηση των 450.000 ευρώ για να ισοσκελίσει το ποσό που ισχυρίζεται ότι έχει διαθέσει στην ομάδα;

Κ. Ντάβαρη σας καλούμε όπως υλοποιήσετε τις δεσμεύσεις σας στην Γ.Σ. για την παράδοση της ομάδας στην νόμιμα εκλεγμένη διοικούσα πενταμέλη επιτροπή και να μην ασχολείστε πλέον με τον Πανηλειακό, γιατί το μόνο που μπορείτε να προκαλέσετε είναι ο αφανισμός του Πανηλειακού από τον ποδοσφαιρικό χάρτης της χώρας.

Η εκλεγμένη πενταμελής διοικούσα επιτροπή

Λάμπης Σιδηροκαστρίτης

Βαγγέλης Έξαρχος

Νίκος Σαραμαντάς

Γιάννης Γεωργουλόπουλος

Κώστας Κωνσταντόπουλος».

Όλη η επικαιρότητα