Γ Εθνική

Πανηλειακός: Με απουσίες κόντρα στη Ρόδο!

Έρχονται ριζικές αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας έως το τέλος του μήνα!
Ακούστε το άρθρο

Κανονικά προπονήθηκε χθες το απόγευμα η ομάδα του Πανηλειακού υπό τις οδηγίες του τεχνικού του συλλόγου Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου Ρόδο, του Νίκου Κουρμπανά!

Πρόκειται βέβαια για ένα πολύ δύσκολο ματς, για τον Πανηλειακό, που λόγω καρτών, θα έχει τρεις πολύ σημαντικές απουσίες, αυτές των Κασμερίδη, Λούσκου και Αντωνιάδη.

Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι δίδυμοι Τσίγκρηλα, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έλειψαν πάρα πολύ από τον Πανηλειακό στη Γαστούνη.

Ο Πανηλειακός είναι υποχρεωμένος πλέον να κοιτάξει μπροστά του και να κάνει τα πάντα, κοιτάζοντας ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, είτε πρόκειται για την πρωτοπόρο Ρόδο, (έρχεται στον Πύργο χωρίς τον πρώτο σκόρερ της και πρώην παίκτη του Πανηλειακού Γιώργο Μπαρμπαρούση, και τον τραυματία Νικολόπουλο), είτε πρόκειται για την ομάδα η οποία είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.

Προχωρά σε ριζικές αλλαγές… ο Κ. Ντάβαρης!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και τα όσα άφησε να εννοηθούν ο πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ραγδαίες αλλαγές, στο ρόστερ μέχρι τη λήξη της «χειμερινής» μεταγραφικής περιόδου. Ήδη βρίσκεται σε επαφές με μάνατζερ, προκειμένου να εξασφαλίσει την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε όλες τις θέσεις.

Οι μάνατζερ περιμένουν στο ακουστικό τους τις τελικές αποφάσεις, οι οποίες θα έρθουν σε συνάρτηση με το ποιοι παίκτες θα φύγουν.

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν οι: Κασμερίδης, Αντωνιάδης, Μπαλλός κ.λ.π.

Ήδη για κάποιους παίκτες, έχουν ήδη ληφθεί οι αποφάσεις μετά την τραγική εικόνα που παρουσίασαν στο ντέρμπι της Γαστούνης, και θα ανακοινωθούν μετά το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο Ρόδο.

Πολύ δύσκολα π.χ. θα συνεχίσουν οι: Κασμερίδης, Αντωνιάδης, Μπαλλός κ.λ.π. Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με τους παίκτες. Δηλ. ποιοι θέλουν και μπορούν να συνεχίσουν στην ομάδα, ποιοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία, και ποιοι θέλουν να αποχωρήσουν φυσικά τώρα! Με την προϋπόθεση, ότι κανένας παίκτης δεν πρόκειται να φύγει με ελευθέρας, αλλά αφού η ομάδα ικανοποιηθεί όπως έγινε πρόσφατα με τον γκολκίπερ Μαντζαρή. Βέβαια αυτή την ώρα δεν είναι εύκολο να βρεθούν ενδεκαδάτοι παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, δεδομένου ότι μιλάμε για μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, καθώς οι περισσότεροι καλοί παίκτες βρίσκονται σε ομάδες, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια, ωστόσο ο Κώστας Ντάβαρης, δεν θέλει να αφήσει και την κατάσταση να κυλήσει έτσι όπως πάει.

Όλη η επικαιρότητα