ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Με τον κόσµο του στο Γύθειο, το ερχόµενο Σάββατο τελικά η φιέστα!

Ο Σ.Φ. Πανηλειακού RED BOYS διοργανώνει εκδρομή στο Γύθειο την Τετάρτη 11/5 για τον αγώνα των πρωταθλητών Ηλείας με τους αντίστοιχους της Λακωνίας.
Ακούστε το άρθρο

Την πιο κατάλληλη στιγμή και την ώρα που η ομάδα τους είχε πραγματικά ανάγκη, οι φίλαθλοι του Πανηλειακού συστρατεύτηκαν ξανά και έσπρωξαν τους ερυθρόλευκους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

Ο μεγάλος στόχος όμως ήταν και παραμένει η άνοδος στην Γ’ Εθνική γι’ αυτό και οι οπαδοί των ερυθρόλευκων είναι αποφασισμένοι να δώσουν δυναμικό «παρών» τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια των μπαράζ, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανγυθεατικό.

Ο Σ.Φ. Πανηλειακού RED BOYS διοργανώνει εκδρομή στο Γύθειο την Τετάρτη 11/5 για τον αγώνα των πρωταθλητών Ηλείας με τους αντίστοιχους της Λακωνίας και στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Ο κόσμος σου δεν σ’ άφησε ποτέ… Ο Σ.Φ. Πανηλειακού RED BOYS διοργανώνει εκδρομή στο Γύθειο την Τετάρτη 11 Μαΐου για τον αγώνα μπαράζ της ομάδας μας κόντρα στον Πανγυθεατικό! Για δηλώσεις συμμετοχής inbox στη συγκεκριμένη σελίδα ή στο τηλ. 6972675032 (Αντώνης).

ΥΓ.: Την Κυριακή 8 Μαΐου όλοι στο «Μαρακανά» για τον πρώτο αγώνα μπαράζ του Πανηλειακού μας κόντρα στον πρωταθλητή Ζακύνθου! Κόσμος και ομάδα συνεχίζουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά με στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική!

ΥΓ. 2: Φέρε μας την άνοδο Πανηλειακέ».

Θυμίζουμε πως τα μπαράζ ξεκινούν στις 8 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου. Την άνοδο για την Γ’ Εθνική θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Τέλος, η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή φιέστα της ομάδας με την απονομή και το φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας, λόγω Πρωτομαγιάς μετατέθηκε για μια μέρα νωρίτερα, δηλ. το Σάββατο.

Όλη η επικαιρότητα