Γ Εθνική

Πανηλειακός: Νέο φιλικό με Πάτραι το Σάββατο

Οι ερυθρόλευκοι το ερχόμενο Σάββατο στις 4.30 μ.μ. θα υποδεχθούν το Πάτραι σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας...
Ακούστε το άρθρο

Στον σωστό δρόμο φαίνεται πως βαδίζει ο Πανηλειακός που έχει κάνει το τρία στα τρία μέχρι στιγμής στα φιλικά, αφήνοντας υποσχέσεις πως μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος.

Οι ερυθρόλευκοι το ερχόμενο Σάββατο στις 4.30 μ.μ. θα υποδεχθούν το Πάτραι σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας και εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για την έναρξη του πρωταθλήματος, συνεχίζουν την μεταγραφική αναζήτηση κυρίως για έναν επιθετικό που θα συμπληρώσει το παζλ του ρόστερ της νέας σεζόν.

Νέα σεζόν, νέος σχεδιασμός, νέοι στόχοι Eδώκαικάποιεςημέρεςέχειανοίξεικαιπάλι το περίπτερο του Πανηλειακού στο γνωστό σημείο στην Κεντρική Πλατεία Πύργου, με τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να παραλάβουν το ερυθρόλευκο προϊόν της αρεσκείας τους σε πολύ προσιτές τιμές.

Διαθέσιμες είναι και οι νέες σημαίες της ομάδας μας σε φόντο … κόκκινο και άσπρο, καινούργια καπέλα σε μαύρο χρώμα με το σήμα του Πανηλειακού, καθώς και οι νέες ερυθρόλευκες κούπες μας. Ώρες λειτουργίας: 10:00- 14:00 το πρωί και 19:00-23:00 το απόγευμα.

Όλη η επικαιρότητα