Αθλητισμός

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Νίκη επί της Μαγούλας θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την «ερυθρόλευκη» ψυχολογία

panh.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η προσοχή όλων στον Πανηλειακό είναι φυσικά στραμμένη στον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Μαγούλας (3μ.μ. στο στάδιο Ελευσίνας).

Και είναι στραμμένη σε αυτόν τον αγώνα, για τον εξής απλό λόγο!

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη επί της Μαγούλας θα φτάσουν τους 19 βαθμούς και θα ξεφύγουν από τους προσεχείς αντιπάλους τους με 5 πόντους (τώρα ο Πανηλειακός έχει 16 και η Μαγούλα 14).

Αυτή η διαφορά θα είναι μάλιστα ακόμη μεγαλύτερη, αφού ο Πανηλειακός θα έχει πλεονέκτημα και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Αστέρα Μαγούλας. Αν βέβαια υπάρξει «μονομαχία» των δυο ομάδων για την σωτηρία, αφού στόχος του Πανηλειακού είναι όχι μόνο να σφραγίσει νωρίς την παραμονή, αλλά και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οπότε μια νίκη το Σάββατο, θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την «ερυθρόλευκη» ψυχολογία, που μπορεί να …απογειωθεί αν έρθει και η νίκη με την Καλλιθέα την επόμενη αγωνιστική, στον Πύργο.

Ένα, ένα όμως ας τα βλέπουμε τα παιχνίδια …

Η προετοιμασία

Οι παίκτες του Πανηλειακού θα προπονηθούν σήμερα Πέμπτη και την Παρασκευή το πρωί, ενώ το μεσημέρι εκείνης της μέρας η αποστολή που θα έχει επιλεγεί, θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα.

Στη διάθεση του τεχνικού Βασίλη Βούζα έχουν τεθεί και πάλι οι Αντώνης Λιόσης και Κλάρενς Μπιτάνγκ, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους (μια αγωνιστική από 4 κίτρινες) και αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά με τον Αστέρα Μαγούλας.

Αντίθετα, αμφίβολος είναι ο Θοδωρής Λίτσος από τον τραυματισμό του στην προπόνηση του Σαββάτου (έχει μια κάκωση στο γόνατο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αυτές τις μέρες).

Από κει και πέρα στην διάθεση του προπονητή τους θα είναι και οι Άρης Γαλανόπουλος και Τάσος Κυριάκος, όπως και ο Μάριαν Αλτιπαραμακόφσκι, που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και η μπλε κάρτα του (από τα Σκόπια), ώστε άμεσα να εκδοθεί και το δικό του δελτίο.

*** Στα μεταγραφικά της ομάδας χθες ακούστηκε το όνομα του Κριστιάν Πορτίγια, μεσοεπιθετικού, που έχει παίξει σε Γλυφάδα και Άρη. Ο μεγάλος στόχος του Πανηλειακού είναι όμως ένας πολύ καλός κοινοτικός αμυντικός χαφ, με τον οποίο οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.

*** Ένας γνώριμος της ομάδας, ο Πυργιώτης ακραίος αριστερός μπακ Ντίνος Νικολόπουλος, μετέχει από την Τρίτη στις προπονήσεις της ομάδας. Κάτι που θα γίνει τουλάχιστον για κάποιες μέρες ακόμα.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα