Αθλητισμός

Πανηλειακός: Νίκη για να ανέβει η ψυχολογία

13910_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλοι οι φίλαθλοι του Πανηλειακού καταλαβαίνουν ότι ο αγώνας της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό, στο Μενίδι (ώρα έναρξης 3.00 το μεσημέρι), είναι πολύ κρίσιμος για τη φετινή πορεία της «ερυθρόλευκης» ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ? Εθνικής.


Και είναι κρίσιμος, αφού αν ο Πανηλειακός δεν πάρει το θετικό αποτέλεσμα, θα μείνει πίσω βαθμολογικά και κυρίως θα ? πέσει ψυχολογικά.


Και αυτό πρέπει να αποφευχθεί, οπωσδήποτε.


Στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, που είναι ο δεύτερος σερί εκτός έδρας, θα πρέπει οι παίκτες του Πανηλειακού να δείξουν τον καλό τους εαυτό, να παίξουν με δύναμη και με πάθος και να επικρατήσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Μόνο έτσι θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.


Το κλίμα στην ομάδα μπορεί αυτή την στιγμή να μην είναι το καλύτερο δυνατό, από ψυχολογικής άποψης, αλλά σίγουρα μια νίκη μέσα στο Μενίδι θα αλλάξει εντελώς τα πράγματα.

Άσχημα τα νέα για Φράγκο


Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες Πέμπτη με πρωινή προπόνηση. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά για τον Φράγκο, αφού ο παίκτης έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο τον τελευταίο καιρό, ένα πρόβλημα που θα τον κρατήσει περισσότερο διάστημα εκτός δράσης.


Όσον αφορά τον
Κατσαρό, τον Καραχάλιο και τον Παναγόπουλο, οριστικά συμπεράσματα θα βγουν μετά και την προπόνηση της Παρασκευής (είναι αρκετά πιθανό να είναι διαθέσιμοι και οι τρεις παίκτες για τον αγώνα της Κυριακής, δίνοντας περισσότερες επιλογές στον Στέλιο Γιαννακόπουλο).


Το κυριακάτικο ματς ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Στέλιος Φώτης (συνδέσμου Εύβοιας). Μάλιστα αυτό το ματς θα είναι το πρώτο με προσέλευση κόσμου για τους γηπεδούχους στη φετινή σεζόν.

Όλη η επικαιρότητα