ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός – Νίκη Τραγανού 0-0: Στον τελικό… οι «ερυθρόλευκοι»!

 Στον τελικό τον περιμένει… ο Ξενοφών Κρεστένων,  η άλλη ομάδα που έχει ήδη προκριθεί σε αυτόν !
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς γκολ έληξε και η χθεσινή αναμέτρηση του Δημ. Στ. Πύργου μεταξύ του Πανηλειακού και της Νίκης Τραγανού, και έτσι με  τρεις ισοπαλίες συνολικά τη σειράς, την πρόκριση για τον τελικό των Πλέι οφ πήρε ο Πανηλειακός, καθώς ήταν πρώτος στον όμιλο του την κανονική περίοδο!

Στον τελικό τον περιμένει… ο Ξενοφών Κρεστένων,  η άλλη ομάδα που έχει ήδη προκριθεί σε αυτόν !

Οι φάσεις  του αγώνα:

Πρώτη καλή στιγμή στο 16′. Όταν φάουλ του Τζανέτου, κοντινή κεφαλιά του Μπάλλα ελάχιστα άουτ. Στο 42′, κόρνερ του Τζανέτου από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Ραυτόπουλος με προβολή έδιωξε προ του Κολόκα σε νέο κόρνερ. Στο 52΄ ωραία ατομική  προσπάθεια Τζανέτου, στο παρά – πέντε πρόλαβαν οι αμυντικοί!  Στο 54′, ανεπανάληπτο τετ α τετ του Καλογερόπουλου, πλασέ, απέκρουσε με τα πόδια ο Καπετανάκης, και με δεύτερη επέμβαση μπλόκαρε! Στο 77′, ωραίο γύρισμα του Τριανταφύλλη, εξ’ επαφής ο Έλιοτ δεν μπόρεσε να πλασάρει. Στο 82′, σέντρα-σουτ του Έλιοτ στην αντεπίθεση, η μπάλα άουτ. Και στο 92′, έξοχη ασίστ του Μπάλλα στον Κακόγιαννο, πλασέ του τελευταίου, ελάχιστα άουτ.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Δ. Τσίγκρηλας, Κολόκας, Δημάκης, Μπάλλας, Τριανταφύλλης (83′ Κακόγιαννος), Γκρίλλας, Π. Τσίγκρηλας (73′ Έλιοτ), Τζανέτος.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δαλαβούρας, Ι. Κασσιανός, Δ. Κασσιανός, Καλογερόπουλος (73′ Σαραντούλιας), Δ. Κολοτούρος, Τσέλα, Μαργαρώνης (65′ Γεωργιόπουλος), Ραυτόπουλος (79′ Κοντάνας).

 

Όλη η επικαιρότητα