ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός – Νίκη Τραγανού 1-1: Όρθια στον Πύργο και βλέπει τελικό!

Ο Πανηλειακός πλέον θέλει να μην ηττηθεί στο Τραγανό, και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας η σειρά πάει σε τρίτο παιχνίδι στον Πύργο, ενώ με νίκη στο Τραγανό οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς.
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς νικητή έληξε ο πρώτος αγώνας μπαράζ χθες το απόγευμα στο Δημ. Στ. Πύργου, καθώς Πανηλειακός και Νίκη Τραγανού, της Α1 αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, παρουσία 400 περίπου φιλάθλων, μεταξύ αυτών και 30 από το Τραγανό.

Ένα αποτέλεσμα που ικανοποίησε σαφώς περισσότερο την ομάδα του Τραγανού, καθώς αν αξιοποιήσει την έδρα της στον επαναληπτικό στο Τραγανό, θα πάρει αυτή την πρόκριση στους τελικούς των πλέι-οφ.

Ο Πανηλειακός πλέον θέλει να μην ηττηθεί στο Τραγανό, και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας η σειρά πάει σε τρίτο παιχνίδι στον Πύργο, ενώ με νίκη στο Τραγανό οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς.

Η εικόνα του ματς:

Μόλις στο 2’ ο Καλογερόπουλος μπήκε από αριστερά, έπιασε το σουτ λίγο άουτ! Ενώ στο 25’ σέντρα Γαργαρώνη από αριστερά πλασέ στην κίνηση Καλογερόπουλου λίγο άουτ. Στο 27’ κάθετη μπαλιά στον Ελιοτ σούταρε από δεξιά, άουτ. Στο 35’ σέντρασουτ από δεξιά Γεωργιόπουλου , η μπάλα έξυσε το οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 65’ σουτ Έλιοτ από αριστερά μέσα στην περιοχή, στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αντωνόπουλου.

Στο 67’ επέλαση από δεξιά Π. Τσίγκρηλα, γύρισμα, σύγχυση στην περιοχή και , ο Γκρίλλας το 1-0. Στο 73’ δυνατό συρτό σουτ Δαλαβούρα από δεξιά και 1- 1 Στο 75’ ο Π. Τσίγκρηλας υπό πίεση δεν μπόρεσε να σκοράρει με γυριστό, και μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος. Στο 80 σέντρα Μπάλα κεφαλιά Π. Τσίγκρηλα λίγο άουτ. Στο 84’ σουτ έξω από περιοχή Δ. Κολοτούρου απέκρουσε σε κόρνερ ο Καπετανάκης.

Στο 90’ σέντρα Κασσιανού από αριστερά γυριστό Νικολόπουλου , δύσκολα σε κόρνερ ο Καπετανάκης.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Δ. Τσίγκρηλας (70΄ λ.τρ. Κανάνι), Κολόκας, Κωτσάκης, Δημάκης, Μπάλλας, Έλιοτ (82΄ Μάζης), Π. Τσίγκρηλας (87΄ Τσαγκάρης), Τζανέτος (87΄ Κακόγιαννος), Μπατζακόπουλος (46΄ Γκρίλλας).

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης, Δαλαβούρας, Ι. Κασσιανός, Καλογερόπουλος (62΄ λ.τρ. Νικολόπουλος), Δ. Κολοτούρος (90+΄ Σαραντούλιας), Γεωργιόπουλος, Ραυτόπουλος (90΄ Τσέλα).

Όλη η επικαιρότητα