ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: «Ο Γκρίλλας δεν είναι ακόμα παίκτης της ομάδας μας»

«Ο Γκρίλλας δεν είναι παίκτης του Πανηλειακού και δεν μπορούσαμε να τον αποτρέψουμε να παίξει», λέει η επίσημη εκδοχή στον Πανηλειακό για το θέμα που προέκυψε με τη μη συμμετοχή του Γκρίλλα στο ματς με τη Δόξα.
Ακούστε το άρθρο

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Πανηλειακός αναφορικά με τη μη συμμετοχή του Σπ. Γκρίλλα στο ματς του Αστέρα με τη Δόξα Ν. Μαν.

«Ο Γκρίλλας δεν είναι παίκτης του Πανηλειακού και δεν μπορούσαμε να τον αποτρέψουμε να παίξει», λέει η επίσημη εκδοχή στον Πανηλειακό για το θέμα που προέκυψε με τη μη συμμετοχή του Γκρίλλα στο ματς με τη Δόξα. Μάλιστα, προσθέτουν ότι τον προέτρεψαν να αγωνιστεί κανονικά, ώστε να μην δοθούν δικαιώματα, αφού ανήκει τυπικά ακόμα στον Αστέρα.

Ωστόσο φαίνεται ότι η συμμετοχή του Γκρίλλα στις προπονήσεις και τον φιλικό της Βάρδας, έχει γίνει απολύτως κανονικά, με την άδεια του Αστέρα.

Στον σύλλογο της Αμαλιάδας έχουν συμφωνήσει στην παραχώρησή του και είναι τυπικό το θέμα. Περιμένουν και από τον Πανηλειακό τον Γιάννη Ντάβαρη, αλλά και μια ακόμα προσθήκη ξένου παίκτη, με την οποία θα καλυφθούν τα κενά των αποχωρήσεων και θα δυναμώσει η ομάδα ώστε να διεκδικήσει είσοδο στα Πλέι Οφ.

Όλη η επικαιρότητα