Γ Εθνική

Πανηλειακός: Οι νέες εμφανίσεις και το κασκόλ της νέας σεζόν

Η ανακοίνωση της ομάδας.
Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός, με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστό ότι κυκλοφόρησαν, η νέα προπονητική εμφάνιση του Πανηλειακού, αλλά και το νέο κασκόλ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 , και είναι διαθέσιμα πλέον και προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας.

«Νέα σεζόν, νέος σχεδιασμός, νέοι στόχοι! Το κασκόλ που θα μας συνοδεύει κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-23 κάνει ντεμπούτο το Σάββατο 20 Αυγούστου στο περίπτερο της ομάδας μας στην Κεντρική Πλατεία Πύργου για τη Λευκή Νύχτα. Η μεγάλη γιορτή του φετινού καλοκαιριού στην πόλη μας θα έχει κι επίσημα χρώμα ερυθρόλευκο.

Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα της αγαπημένης μας ομάδας στην οθόνη σας με ένα απλό κλικ. Μπείτε, ενημερωθείτε για τις νέες παραγγελίες και επιλέξτε το προϊόν της επιλογής σας με ένα μήνυμα στις επίσημες σελίδες μας σε Facebook και Instagram ή μέσω τηλεφώνου στο 6972675032 (Αντώνης Κανελλόπουλος)».

Στα μεταγραφικά…

Μετά την άφιξη των Κ. Λίμα και Αουγκούστο Πεντρίνιο, οι προσπάθειες επικεντρώνονται σε τρεις νευραλγικές θέσεις αυτή τη στιγμή. Η μία είναι στη θέση του κεντρικού αμυντικού, η άλλη στη θέση του αμυντικού χαφ και η τρίτη στη θέση του σέντερ φορ.

Και σύντομα αναμένονται εξελίξεις και ανακοινώσεις…

Όλη η επικαιρότητα