Αθλητισμός

Πανηλειακός: Ολοκληρώνεται το ρόστερ – «Κλειδώνει» στις 29/9 η έναρξη του πρωταθλήματος – Στις 30/8 η κλήρωση

panh_proth.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στο πανέμορφο Καρπενήσι είναι από την Τετάρτη ο Πανηλειακός, όπου και θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Η αποστολή της «ερυθρόλευκης» ομάδας αναχώρησε για το Καρπενήσι νωρίς το πρωί και έφτασε στο προπονητικό κέντρο αργά το μεσημέρι.

Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες της ομάδας έκαναν το απόγευμα ένα «ξεμούδιασμα» και η προετοιμασία θα ενταθεί από σήμερα.

Οι παίκτες που ταξίδεψαν στο Καρπενήσι είναι οι εξής (ο Καραπέτσας έμεινε στο Πύργο αφού είναι τραυματίας και θα ακολουθήσει θεραπεία, ενώ στην αποστολή είναι ο Κώστας Γανωτής, που γράψαμε χθες γι’ αυτόν και οι νεαροί Μίχος, Κουρτέσης και Δημητρακόπουλος) :

Ανέστης Νάστος, Βαγγέλης Πίτκας, Αντώνης Λιόσης, Νίκος Θωμόπουλος, Κώστας Μανιάτης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Χαλούλος, Κώστας Φραγκής, Μίλτος Καλαϊτζίδης, Δημήτρης Μαρτίνος, Θοδωρής Λίτσος, Γιάννης Αποστολόπουλος, Δημήτρης Κοτσώνης, Δημήτρης Μπράβος, Γιώργος Σαραμαντάς, Γιόζεφ Ανσόνγκ, Φώτης Σουλελές, Μιχάλης Οικονομάκος,

Βασίλης Παπαδημητρίου, Γιάννης Κωνσταντόπουλος, Κονσταντίν Πιγκλά, Γιάννης Οικονομόπουλος, Χάρης Αλυσανδράτος, Βαγγέλης Μπιταξής, Κώστας Γανωτής, Μίχος, Κουρτέσης και Δημητρακόπουλος.

Ο Νουκ Μπονγκ που θα δοθεί δανεικός από τον Πανθρακικό, θα μεταβεί απευθείας στο Καρπενήσι, ενώ ο Πέτρος Δημητρίου, περιμένει στο Καρπενήσι τον Σλοβένο επιθετικό, τον Ισπανό μέσο και ίσως δυο Νιγηριανούς (έναν επιθετικό και έναν αμυντικό).

Προσθέτοντας τους παίκτες, διαπιστώνουμε ότι στο Καρπενήσι ταξίδεψαν συνολικά 28 παίκτες, οι οποίοι θα γίνουν 29 με την άφιξη του Μπόνγκ και 33 με την άφιξη των τεσσάρων επιπλέον ξένων. Αν προσθέσουμε και τον Καραπέτσα ο Πανηλειακός έχει ή θα έχει 34 παίκτες στο ροστερ (δεν υπολογίζουμε τον Βιγιαφάνε που είναι δύσκολη περίπτωση), κάτι που σημαίνει ότι 5-6 από αυτούς θα πάνε στην ομάδα Κ 17.

*** Όσον αφορά τα φιλικά, όπως σας έχουμε ενημερώσει, λογικά θα δοθεί ένα φιλικό στο Καρπενήσι με τη Λάρισα. Αν «χαλάσει» αυτό το φιλικό θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί άλλος φιλικός αντίπαλος.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

«Κλειδώνει» στις 29/9 η έναρξη του πρωταθλήματος – Στις 30/8 η κλήρωση

Στις 29 Σεπτεμβρίου «κλειδώνει» η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ενώ τη μεθεπόμενη Παρασκευή 30 Αυγούστου θα διεξαχθεί η κλήρωση.

Παράλληλα, εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπογραφεί το καταστατικό της συγκρότησης του Πανηλειακού σε ΠΑΕ, ενώ ήδη εχουν γίνει επαφές με δύο τράπεζες για να ξεκινήσει η διαδικασία αγοράς μετοχών για κάθε ενδιαφερόμενο.

Σε πρώτη φάση, όπως ανέφεραν πηγές της ομάδας στο patrisnews.com, απαιτείται η συγκέντρωση 250.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, και άλλα τόσα μέχρι τον Δεκέμβριο αναγνωρίζοντας ότι η διαδικασία έχει καθυστερήσει.

Παράλληλα, θα απαιτηθεί και εγγυητική επιστολή ποσού που θα ισούται με το 10% του προϋπολογισμού της ομάδας.

Ο προϋπολογισμός υπολογίζεται γύρω στις 350 με 400.000 ευρώ.

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

Όλη η επικαιρότητα