Αθλητισμός

Πανηλειακός: Ομαλά εξελίσσεται η αλλαγή «σκυτάλης» στη διοίκηση

paniliakos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε πολύ καλό κλίμα, έγινε την Παρασκευή η συνάντηση του Κώστα Ντάβαρη με τη διοικούσα επιτροπή της κίνησης των επιχειρηματιών και επαγγελματιών που θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Πανηλειακού.

Στη συνάντηση εκτός του κ. Ντάβαρη ήταν και ο Χρήστος Δημόπουλος, ενώ τη διοικούσα επιτροπή της κίνησης αποτελούσαν οι κ.κ. Λάμπης Σιδηροκαστρίτης, Νίκος Σαραμαντάς, Βαγγέλης Έξαρχος, Κώστας Κωνσταντόπουλος και Γιάννης Γεωργουλόπουλος.

Και οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, με τον Κώστα Ντάβαρη να δηλώνει πως δεν θα φέρει κανένα εμπόδιο στην αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση της ομάδας, αρκεί να του εξασφαλίσουν οι επιχειρηματίες ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.
Μάλιστα δήλωσε πρόθυμος να ενισχύσει τον Πανηλειακό με όποιον τρόπο του ζητηθεί. Τόνισε μάλιστα «εγώ θέλω το καλό του Πανηλειακού και δε θα εμποδίσω οποιαδήποτε διοίκηση θέλει να αναλάβει την ομάδα και μάλιστα θέλω να βοηθήσω, σε όποιον τομέα θελήσει αυτή».

Ο κ. Ντάβαρης στην συνάντηση με τους εκπροσώπους των επιχειρηματιών έκανε μία συνολική ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Στάθηκε δε κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, αναφέροντας όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας.

 

Νέα συνάντηση των επιχειρηματιών

Μετά τη χθεσινή συνάντηση όλα φαίνεται πως είναι πλέον στα… χέρια των επιχειρηματιών. Μετά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν από τον κ. Ντάβαρη προς τους επιχειρηματίες, ότι δηλαδή δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αλλαγή της διοίκησης, οι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να έχουν νέα συνάντηση, όπου και θα παραβρεθούν όλοι όσοι ήταν στην πρώτη συνάντηση και φυσικά όσοι άλλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο κύριος σκοπός της νέας συνάντησης θα είναι να εξεταστούν τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν, προκειμένου να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διεξαγωγή της Γ.Σ. προκειμένου να αναλάβουν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανηλειακού.

Το ποσό που χρειάζεται για να μπορέσει η ομάδα να έχει μια αξιοπρεπή πορεία τη νέα αγωνιστική χρονιά, είναι αρκετά σημαντικό, γι’ αυτό και χρειάζεται η συστράτευση όλων όσων μπορούν να βοηθήσουν.

Πάντως εδώ να αναφέρουμε ότι οι όποιες οφειλές υπάρχουν (ΙΚΑ, εφορια κ.α) μπορούν να διακανονιστούν και να μην είναι δυσβάστακτες.

Ποιοι στηρίζουν την κίνηση

Όπως έχει γραφτεί, στην κίνηση αυτή μετέχουν, στον αρχικό πυρήνα τουλάχιστον 10-15 επιχειρηματίες-επαγγελματίες της πόλης του Πύργου, οι οποίοι έχουν κάνει κρούση ήδη και σε άλλους Ηλείους (κάποιοι διαμένουν κι εκτός νομού).

Μάλιστα, όπως δηλώνουν, έχουν ήδη καταστρώσει ένα πρώτο πλάνο για τη βιωσιμότητα του συλλόγου. Την όλη προσπάθεια στηρίζουν και παλιοί διοικητικοί παράγοντες του συλλόγου.

Στην κίνηση αυτή, φέρονται να μετέχουν, μεταξύ άλλων, και κάποιοι που βοήθησαν εξωδιοικητικά την προσπάθεια την τελευταία διετία (ακόμα και με κάποιες χορηγίες), όπως οι Τοπιντζής, Μπαντούνας, Σπ. Λιατσής, Γαβρ. Λιατσής, κ.τ.λ., αλλά και κάποια μέλη της διοίκησης των προηγούμενων ετών (μέχρι δηλαδή και το προπέρσινο καλοκαίρι όταν και παρέδωσαν στον Κώστα Ντάβαρη), όπως οι Μπίκος, Κόρδας, Παναγιωτακόπουλος, καθώς και άλλοι, όπως οι Αρ. Σιδηροκαστρίτης, Λαμπ. Σιδηροκαστρίτης, Σαραμαντάς, Στρακόπουλος, κ.τ.λ., καθώς και κάποιοι παλαίμαχοι παίκτες.

Επίσης, στις επαφές που ήδη γίνονται, και συνεχίζονται, έχει γίνει επαφή και με τον επιχειρηματία Βασίλη Καλογερόπουλο από το Σμίλα, βασικό οικονομικό παράγοντα της ομάδας του Άρη Στρεφίου και οι πληροφοριες λένε ότι αναμένεται ότι και αυτός να συμβάλει οικονομικά στην προσπάθεια.

Δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους καλό είναι να σταθούν όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν και οικονομικά και σε άλλους τομείς, προκειμένου ο Πανηλειακός να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρο της ανόδου στην Β’ Εθνική.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα