Αθλητισμός

Πανηλειακός: Ώρα αποφάσεων!

panh_proth.jpg

«3η χρονιά να μας λείπει…Μη μου χαλάς ό,τι αγαπάω! Μια βδομάδα νωρίτερα… Κ.Ντάβαρης: «Ζητώ απ’ όλους στον Πύργο να είμαστε έως το τέλος μία γροθιά και μετά θα κάνουμε τον απολογισμό και θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει…».

Στην αρχή της ανακοίνωσης των κλαμπ του συλλόγου Red Boys, Paniliakos Athens Club και Red Youth αποτυπώνεται η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Πανηλειακό. Οι φίλαθλοι «βράζουν» για την πορεία της ομάδας και την αποτυχία της να πετύχει την άνοδο στη Β’Εθνική, ενώ ο διοικητικός επικεφαλής Κώστας Ντάβαρης αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την αποχώρησή του από την ομάδα. Να κάνει δηλαδή κάτι που δήλωσε την περασμένη Δευτέρα σε τηλεοπτική εκπομπή καναλιού της Μεσσηνίας.

Μετα-Ντάβαρη εποχή;

Αυτό πρόκειται να γίνει σε νέα τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία ο Κ.Ντάβαρης θα μιλήσει για τη φετινή πορεία της ομάδας, για όλα όσα έγινα τη φετινή περίοδο και να ανακοινώσει και επίσημα ότι το κεφάλαιο Πανηλειακός έκλεισε για τον ίδιο. Αν όντως γίνει κάτι τέτοιο και επίσημα, πλέον θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη μετά Ντάβαρη εποχή.

Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση και πίκρα στις τάξεις των φιλάθλων, αλλά αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι να ξεκινήσουν οι όποιες διεργασίες για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Στα ποδοσφαιρικά στέκια έχει αναπτυχθεί έντονα η φημολογία ότι κάποιοι επιχειρηματίες έχουν προχωρημένες επαφές και συζητήσεις, ώστε να βρεθεί λύση στην επόμενη μέρα, καθώς και επιχειρηματίες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της Γ’ Εθνικής.

Απομένει πρώτα απ όλα να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο Κώστας Ντάβαρης και μετά να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχει «φως στο τούνελ» από άλλα πρόσωπα. Και ακριβώς σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι μια ΛΥΣΗ, η οποιαδήποτε είναι αυτή, πρέπει να είναι σωστή και ΙΔΑΝΙΚΗ. Στα λόγια όλοι είναι «μπροστάρηδες» και «πετάνε στα σύννεφα». Μέχρι όμως να προκύψει ουσιαστικό αποτέλεσμα, απαιτείται συλλογική προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες  και κινήσεις.

Όλη η επικαιρότητα