ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός – Πέλοπας Πελοπίου 8-0: Με  «χατ – τρικ»  Τζανέτου!

Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρήθηκαν έτσι στο +5 από τον Ξενοφώντα.
Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός ξέσπασε στο Πελόπιο, κερδίζοντας το με 8-0 στο Στάδιο Πύργου.

Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρήθηκαν έτσι στο +5 από τον Ξενοφώντα. Χατ-τρικ πέτυχε ο Σάκης Τζανέτος, δύο γκολ πέτυχε ο Τριανταφύλλης και από ένα οι Μάζης, Κακόγιαννος και Π. Τσίγκρηλας.

Το σκορ άνοιξε στο 12΄ο Θάνος Μάζης που πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ σε σουτ του Π.Τσίγκρηλα. Το 2-0 έκανε ο Κακόγιαννος με καρφωτή κεφαλιά στο 29΄ ύστερα από σέντρα του Μάζη από δεξιά.

Το 3-0 σημείωσε στο 33΄ ο Τζανέτος με πλασέ μέσα από την περιοχή και το 4-0 στο 38΄ με ατομική ενέργεια ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας. Το 5-0 έγραψε ξανά ο Τζανέτος στο 45΄ με κοντινή προβολή έπειτα από γύρισμα του Γαλανόπουλου από δεξιά και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Το 6-0 έγινε στο 48΄ με καρφωτή κεφαλιά του Τζανέτου, φτάνοντας στο χατ-τρικ, έπειτα από σέντρα του Μάζη από δεξιά. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχε στο 80΄ και 88΄ ο Παναγιώτης Τριανταφύλλης.

Πανηλειακός: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος (46΄ Κανάνι), Νικολόπουλος, Κολόκας, Δημάκης (46΄ Τριανταφύλλης), Κακόγιαννος, Π. Τσίγκρηλας (46΄ Έλιοτ), Τζανέτος (60΄ Πετρόπουλος), Μάζης, Δ. Τσίγκρηλας, Μπάλλας.

Πελόπιο: Γρηγορόπουλος (46’ Τσαβλης), Βαμβακάς, Σταμόπουλος, Καρβουνιάρης, Κουτσογιαννόπουλος, Τζάρο, Γ.Δ. Χριστόπουλος, Αδάμης, Μπριτζίκης (46΄ Βλάχος), Σακέλλης, Γ. Καραχάλιος.

*Αξίζει να σημειώσουμε  το πάνω που κρέμασαν στην είσοδο  του γήπέδου  οι φίλοι  του Πανηλειακού για τον αδικοχαμένο φίλαθλο  Αλκή του Άρη!

Όλη η επικαιρότητα