ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός – Πέλοπας Πύργου 0-1: Γράφτηκε ιστορία με Κανελλόπουλο στο «Χ. Βιλαέτης»!

Την μεγαλύτερη νίκη – πιθανώς – της ιστορίας του και την μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στην σεζόν πανηγύρισε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου ο Πέλοπας.
Ακούστε το άρθρο

Την μεγαλύτερη νίκη – πιθανώς – της ιστορίας του και την μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στην σεζόν πανηγύρισε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου ο Πέλοπας που επικράτησε με 1-0 του Πανηλειακού, υποχρεώνοντας τους ερυθρόλευκους στην πρώτη ήττα της ιστορίας τους σε εντός έδρας παιχνίδι σε επίπεδο ερασιτεχνικού πρωταθλήματος! 

Το γκολ της τεράστιας νίκης του συγκροτήματος του Νίκου Δαβουρλή η οποία ήταν και η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε στο 23’ ο Κανελλόπουλος με όμορφο διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή και ενώ νωρίτερα ο Πανηλειακός είδε δυο φορές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του να σταματούν στο δοκάρι, πρώτα με τον Τσίγκρηλα στο 15’ και ακολούθως με τον Καμαρά στο 20’

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι, που εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία προσπάθησαν για την ανατροπή όμως ο Πέλοπας έδειξε ψυχικά αποθέματα και μάλιστα απείλησε και με δεύτερο γκολ όμως στο 58’ ο Καπετανάκης απομάκρυνε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπόπουλου ενώ στο 80’ το σουτ του Χριστακόπουλου έφυγε άουτ.

Oι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Μπουρνέλης(23’ λ.τ. Πετρόπουλος), Δημάκης, Ελιότ, Μπάλλας(70’ Κακόγιααννος), Τζανέτος, Καμαρά(46’ Τσαγκάρης), Τσίγκρηλας

ΠΕΛΟΠΑΣ: Πετρόπουλος, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Πλατής Ε(57’ Χριστακόπουλος), Καραμεσίνης, Δημητρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος(62’ Παπαδάτος), Δ. Πλατής, Αστερόπουλος, Κανελλόπουλος(62’ Δαβουρλής), Γεωργίου(86’ Π. Πλατής)

Όλη η επικαιρότητα