Αθλητισμός

Πανηλειακός: Πολλά τα ερωτήματα που μας βασανίζουν…

paniliakos_fans_0_1.jpg

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε απίστευτες εξελίξεις στον Πανηλειακό. Εξελίξεις που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα. Που δεν τη βοηθούν να βρει τον δρόμο της και να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οπότε είναι άμεση η ανάγκη, η «κόντρα» που έχει ξεσπάσει να τελειώσει άμεσα για το καλό της ομάδας και προτού είναι αργά. Πάρα πολύ αργά για το παρόν και το μέλλον της.

Επίσης τις τελευταίες ημέρες έχουν γεννηθεί κάποια ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Πρώτο ερώτημα: Ο Κώστας Ντάβαρης θέλει να αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα ή όχι; Πρέπει να βγει να κάνει μια καθαρή δήλωση για τις προθέσεις του. Μένει ή φεύγει; Και αν θέλει να μείνει με ποιους θέλει να διοικήσει; Μπορεί να καλύψει ο ίδιος τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί; Έχει βρει επενδυτές που θα συνεισφέρουν οικονομικά; Να τα ξεκαθαρίσει όλα και μάλιστα πολύ σύντομα. Για να ξέρει και ο κόσμος του Πανηλειακού τι γίνεται… Αν βγει και μας παρουσιάσει ένα υγιές πλάνο δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κανείς που θα ρίξει χολή πάνω του…

Δεύτερο ερώτημα: Ο κ. Γκάμαρης και οι υπόλοιποι της κίνησής του ενδιαφέρονται πράγματι για τον Πανηλειακό; Για ποιον Πανηλειακό όμως; Γιατί διάβασα μια δήλωση του κ. Γκάμαρη που λέει πως υπάρχουν τρεις παρατάξεις για την ομάδα. Ποια από αυτές τις παρατάξεις θα στηρίξει, αν αποφασίσει να επενδύσει στον Πανηλειακό; Ο κ. Γκάμαρης, πρέπει να βγει λοιπόν και να πει αν ενδιαφέρεται για τον Πανηλειακό και πως μπορεί να βοηθήσει. Και αυτά να τα πει για τον Πανηλειακό της Γ’ Εθνικής (για αυτόν της Β’ όταν έρθει η ώρα…)

Τρίτο ερώτημα: Μπορεί να παίξει ο Πανηλειακός στη Β’ Εθνική; Αυτό το ερώτημα θα ξεκαθαριστεί σύντομα, αλλά απ’ όσα λέγονται από την Ένωση της Β’ Εθνικής, είναι πολύ δύσκολο να ανέβει άλλη ομάδα από την Γ’ Εθνική στη Β’. Λέτε να παίζει κάτι άλλο… Διότι πολλά ακούγονται για συγχώνευση με ομάδα που είναι ήδη στην Β’ Εθνική και δεν μπορεί να κατέβει στο πρωτάθλημα λόγω χρεών και οικονομικής αδυναμίας. Ισχύει αυτό;

Τέταρτο και τελευταίο ερώτημα: Πρέπει να προχωρήσει η συνένωση με το Πανόπουλο; Αν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που δεν θέλουν να προχωρήσει η ένωση ας βγουν να το πουν και να εξηγήσουν τους λόγους που δεν θέλουν αυτόν τον «γάμο». Μπορεί τα επιχειρήματά τους τελικά να μας πείσουν.

Συνοψίζοντας, όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα. Να βγει διοίκηση και να ξεκινήσουν οι κινήσεις για το επόμενο πρωτάθλημα. Εμείς θα στηρίξουμε μόνο μια υγιή διοίκηση. Μια διοίκηση που δεν θα πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και με σωστή διοίκηση θα οδηγήσει τον Πανηλειακό και πάλι στις κορυφαίες ομάδες της Ηλείας.

Αν νικήσουν οι εγωισμοί και δεν πρυτανεύσει η λογική, τότε δυστυχώς το μέλλον της πιο ιστορικής ομάδας της Ηλείας μόνο ευοίωνο δεν θα είναι!

Του Χρ. Κανελλόπουλου

[email protected]

 

Όλη η επικαιρότητα