Αθλητισμός

Πανηλειακός: Πρέπει να … ξεσπάσει στην Γλυφάδα!

kosmos56.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός την Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι, δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Μπορεί ο αντίπαλός του, η Γλυφάδα, να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα (αγωνιστικά και οικονομικά), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πανηλειακός έχει στο … τσεπάκι του τη νίκη.

Κάθε άλλο…

Οι γηπεδούχοι είναι μεν «πληγωμένοι», αλλά αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους.

Οπότε ο Πανηλειακός για να φτάσει στη νίκη, θα πρέπει να είναι σοβαρός και φυσικά να παίξει καλή μπάλα και να μην χάσει τα … άχαστα, όπως έκανε με τον Βύζαντα.

Σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, αλλά μόνο αν δεν υποτιμήσουν τους γηπεδούχους.

Και σίγουρα μια νέα αποτυχία, θα φέρει ακόμη περισσότερο άγχος στα πόδια τους, οπότε νίκη και μόνο νίκη την Δευτέρα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, για τον αγώνα με τη Γλυφάδα (γήπεδο Καισαριανής και ώρα 3.00 το μεσημέρι), δεν υπολογίζονται ο Αντώνης Λιόσης και ο Κλάρενς Μπιτάνγκ που έχουν συμπληρώσει από προηγούμενα ματς 4 κίτρινες. Ένα “σφίξιμο” στο δικέφαλο έχει ο Κώστας Κωνσταντινίδης και γυμνάζεται πιο συντηρητικά τις τελευταίες μέρες. Ενώ, είναι διαθέσιμος και πάλι ο Λίτσος (που αυτός εξέτισε την Κυριακή).

*** Στα μεταγραφικά, μετά τους Πονκ, Λαλίν, Λαμπρόπουλο, Κυριάκο και Γαλανόπουλο, ο Πανηλειακός είναι πολύ κοντά πλέον και στον Φλίγκο, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο. Από κει και πέρα η ομάδα θα κάνει τρεις (τουλάχιστον) ακόμη μεταγραφές και συγκεκριμένα θα αποκτήσει έναν ακόμη επιθετικό, έναν μέσο και έναν αμυντικό. Ίσως δε να πάρει και ένα ακόμη παίκτη στο στυλ του Νάστου, δηλαδή μεσοαμυντικό.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα