Αθλητισμός

Πανηλειακός: Προχωρά ο «γάμος» με το Πανόπουλο!

panhleiakos.jpg

Προχωρoύν οι διαδικασίες της συγχώνευσης του Πανηλειακού με το ΠΦΟ Πανόπουλο, ύστερα από την επαναληπτική Γενική Συνέλευση που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Η Συνέλευση χαρακτηρίστηκε από ένταση και λογομαχίες ανά διαστήματα μεταξύ των παρευρισκομένων, χωρίς ωστόσο να παρεκτραπεί η κατάσταση.

Ο προγραμματισμένος για σήμερα Τετάρτη οικονομικός απολογισμός ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ, καθώς ο κ.Ντάβαρης παρουσίασε μόνο ορισμένα οικονομικά στοιχεία της ακαδημίας του Πανηλειακού, δηλώνοντας ότι θα το πράξει τις επόμενες ημέρες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός, κάτι που οδήγησε στην αναβολή εκλογής νέου ΔΣ.

Παράλληλα, ο κ.Ντάβαρης ανέφερε ότι υπάρχει πιθανότητα ο Πανηλειακός να βρεθεί στη Β΄Εθνική (!), κάτι που θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις της ΕΠΟ το επόμενο διάστημα

Ωστόσο, δεν κρίθηκε κατάλληλο να παραμείνει σε στάση αναμονής ο Πανηλειακός, για αυτό και αποφασίστηκε να οριστεί πενταμελής επιτροπή -της οποίας θα ανακοινωθούν τα ονόματα τις επόμενες ημέρες-, η οποία θα κληθεί να «τρέξει» τις τεχνικές διαδικασίες του «γάμου» με το Πανόπουλο.

Παράλληλα, στη Γενική Συνέλευση ο κ.Λάμπης Σιδηροκαστρίτης, ως εκπρόσωπος της ομάδας επιχειρηματιών που θέλει να αναλάβει την ομάδα, παρουσίασε αδρομερώς τα βεβαιωμένα χρέη του Πανηλειακού, τα οποία ανέρχονται μαζί με τους τόκους και τις προσαυξήσεις κοντά στις 250 με 300.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που προσκόμισε.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο οικονομικός απολογισμός, εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων του Πανηλειακού «Red Boys» διάβασε στο Σώμα ανακοίνωση με την οποία εξέφραζε την άποψη των Red Boys για το μέλλον του Πανηλειακού.

Απο πλευράς Πανόπουλου, τον λόγο πήρε ο κ.Κοτσιλίμπας, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του «νέου» Πανηλειακού που θα προκύψει μετά τη συγχώνευση, επισημαίνοντας ότι πρωταρχικός στόχος είναι η συγκρότηση ενός υγιούς σωματείου που θα ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο και θα κάνει τη φίλαθλη Ελλάδα να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Πανηλειακό.

Πρόταση για την επόμενη μέρα του Πανηλειακού παρουσίασε και ο κ.Χριστόπουλος, εκπρόσωπος επιχειρηματιών (μεταξύ των οποίων και ο κ.Γκάμαρης), βάσει της οποίας στόχος είναι ο Πανηλειακός να βρεθεί στη SuperLeague (!)  με την εφαρφμογή τριετούς πλάνου.

Στη Γενική Συνέλευση στο Λάτσειο συνέρρευσε αρκετός κόσμος από νωρίς. Παρόντες ήταν και παλαίμαχοι παίκτες του Πανηλειακού, επαγγελματίες αλλά και αιρετοί του Πύργου. Βροντερό «παρών» έδωσαν οι απλοί αλλά και οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανηλειακού.

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

Όλη η επικαιρότητα