Γ Εθνική

Πανηλειακός: Πρωτοβουλία στήριξης για την άνοδο…

«Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου, και όλα όσα πρέπει να γίνουν για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στην Super League 2., συζητήθηκαν στην χθεσινοβραδινή Γ.Σ. του Πανηλειακού, που πλέον αρχίζει να χτίζεται…»!
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου,  η Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού παρουσία και του νέου τεχνικού της ομάδας Γιώργου Κούτση, καθώς  και του συνεργάτη του Θοδωρή Γκάτζιου.

Κύριο θέμα: «Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου, και όλα όσα πρέπει να γίνουν για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στην Super League 2.

Τι είπαν οι ομιλητές:

Κ. Ντάβαρης(Πρόεδρος Πανηλειακού):

«Η ομάδα για να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής και να πρωταγωνιστήσει, θέλει 550. 000 ευρώ! Εγώ από την πλευρά μου να διαθέσω 250.000, άρα το ζητούμενο είναι ποιος θα βάλει τα υπόλοιπα»!

Τ. Αντωνακόπουλος(Δήμαρχος Πύργου):

« Ο ενθουσιασμός είναι καλός για αφετηρία! Και εμείς από την πλευρά μας με βάση τις δυνατότητες μας, προσφέραμε την ανάλογη βοήθεια! Όμως τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα! Προτείνω λοιπόν μια κίνηση στήριξης του Πανηλειακού μας, κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε ο Κόροιβος Αμαλιάδας! Ωθώντας ανθρώπους που έχουν μια οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν! Θα πρέπει λοιπόν να βρούμε ισχυρά οικονομικούς παράγοντες να βοηθήσουν τον Πανηλειακό μας! Γιατί από μόνη της η πόλη με αυτές τις δύσκολα οικονομικά συγκυρίες που βιώνει ο καθένας , δεν μπορεί να ανταποκριθεί! Η επιτροπή στήριξης που προτείνω , θα πρέπει να έχει μέσα και τον πρώην Δήμαρχο κ. Γαβρίλη Λιατσή, έναν άνθρωπο που αγαπά το ποδόσφαιρο, και ιδιαίτερα τον Πανηλειακό»!

Γαβρίλης Λιατσής(Πρώην Δήμαρχος Πύργου):

«Ο Πανηλειακός θα πρέπει να έχει συνέχεια, μιας και είναι για την πόλη του Πύργου ο καλύτερος «διαφημιστής» Και ο Δήμος μπορεί να τον βοηθήσει μέχρι ένα σημείο! Άρα,  η βοήθεια του θα πρέπει να είναι συλλογική , και μάλιστα μέσα  στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα πρέπει άπαντες να πάρουν θέση, για να έχει και ο Δήμαρχος την στήριξη που πρέπει! Ο Πανηλειακός δεν έχει θέση στη Γ΄ εθνική και το ξερεται, και θα πρέπει να προσπαθήσει να μπει στην επόμενη κατηγορία! Μάλιστα ο κ. Ντάβαρης έκανε κίνηση «ματ» με τον ερχομό εδώ τον Κούτση και Γκάτζιου, οι οποίοι μπορούν να φέρουν και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο! Εύχομαι η νέα σεζόν να είναι εποικοδομητική για τον Πανηλειακό μας»!

Δημήτρης Νικολακόπουλος(Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού):

Καταρχήν συγχαρητήρια στον Πανηλειακό για την άνοδο του! Μιας ομάδας που είναι όλης της Ηλείας! Η περιφέρεια και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα! Γιατί ο Πανηλειακός θα πρέπει να ξεφύγει από τη Γ΄ εθνική, όσο πιο σύντομα γίνεται! Στα πλαίσια πάντα της νομιμότητας θα τον βοηθήσει η περιφέρεια, και εγώ ως Δημήτρης Νικολακόπουλος, θα προσφέρω μέσα από τη δουλειά μου, αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μου, ως φυσιοθεραπευτής στην ομάδα του Πανηλειακού»!

Χαιρετισμούς από Διον. Αυγερινοπούλου, Θοδ. Βασιλόπουλο και Λευτέρη Βαρουξή!

Πριν την έναρξη της Γ.Σ. , το προεδρείο αναφέρθηκε στους χαιρετισμούς προς το σώμα, της Βουλευτή Ηλείας κας Θεοδ. – Διον. Αυγερινοπούλου, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θοδ. Βασιλόπουλου και του Υπεύθυνου Τύπου Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίς κ. Λευτέρη Βαρουξή, εξηγώντας τους λόγους της απουσίας τους! Ενώ το παρών έδωσαν οι  Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Αργυρόπουλος και  Γιάννης Πλεμένος, καθώς  και οι Βασίλης Σειντής και Χρ. Δημόπουλος(φονιάς)!

Από το Σάββατο στον Πύργο Κούτσης και Γκάτζιος!

Γιώργος Κούτσης και Θοδωρής Γκάτζιος, έφτασαν στον Πύργο το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως άλλωστε είχαν δεσμευτεί, πράγμα που σημαίνει ότι ξεκινά ο σχεδιασμός  της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Πανηλειακό.  Μάλιστα  η πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο του Πανηλειακού έγινε στη Σπιάντζα, στο παραθαλάσσιο αναψυκτήριο του Κώστα Ντάβαρη, Από σήμερα μάλιστα, και αφού χθες παρέστησαν στη Γ.Σ. της ομάδας στο Δημαρχείο του Πύργου, πιάνουν δουλειά, με κύριο μέλημα τον μεταγραφικό, αλλά και τον οργανωτικό σχεδιασμό. Σε δυο-τρεις εβδομάδες, θα πρέπει να είναι όλα έτοιμα στο γήπεδο της Συντριάδας, για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γ. Κούτση:  «Επέστρεψα στον Πύργο γιατί πιστεύουμε σε αυτή την ομαδα»!!!

Η  «Πατρίς – Σπορ» στη διάρκεια της Γ.Σ.  χθες βράδυ, μίλησε  με το νέο τεχνικό του Πανηλειακού, ο οποίος μας ανέφερε:

«Την Ηλεία  όπως  γνωρίζεται , την αγαπάω και μαζί και κάποιες  από τις ομάδες της, όπως τον Πανηλειακό ! Πέρασα πολύ ωραία στον Πύργο τη σεζόν 2017 – 18, με αγάπησε ο κόσμος και οι παράγοντες, και  έφυγα σαν φίλος! Είμαι όπως γνωρίζεται επαγγελματίας προπονητής, και φυσικά είμαι πάντα ανοικτός σε κάθε πρόσκληση! Έτσι και τώρα  αποδέχτηκα την πρόταση  του Πανηλειακού, και επιστρέφω στον Πύργο, για να συνεχίσω  το έργο μου! Να ξέρεται λοιπόν, πως ο Πανηλειακός είναι μεγάλη ομάδα, και είναι κρίμα που τα τελευταία χρόνια ήταν στην Α1  της ΕΠΣ Ηλείας! Αυτή η ομάδα άλλωστε έχει ιστορία και βαριά φανέλα, εκπροσωπεί  μια μεγάλη πόλη , με ένα γήπεδο «στολίδι» , και έναν  νομό με έμφαση στο Ποδόσφαιρο!  Για αυτό άλλωστε και επιστρέφω, για να οδηγήσω  όσο ψηλά γίνεται τον Πανηλειακό. Μοναδικός μας στόχος είναι ο τίτλος και η άνοδος! Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός, έχουμε μιλήσει με τουλάχιστον 30 παίκτες, και έως το τέλος του μήνα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι »!

 

Όλη η επικαιρότητα