Αθλητισμός

Πανηλειακός: Προβληματισμός για την άδικη ήττα

14041_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Η δεύτερη συνεχής ήττα του Πανηλειακού, αυτή τη φορά από τον Αχαρναϊκό, σίγουρα έχει επηρεάσει ψυχολογικά την ομάδα. Ωστόσο, πρέπει να βρει το σθένος ν αντεπιτεθεί άμεσα και να μη χάσει και άλλο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό που έχει… πληγώσει περισσότερο τους «ερυθρόλευκους», είναι το γεγονός ότι δεν έχασε από μια ανώτερη ομάδα.


Όλοι όσοι βρέθηκαν στο Μενίδι, τόνιζαν μετά τη λήξη του αγώνα ότι το σκορ είναι πλασματικό και ότι στην χειρότερη των περιπτώσεων, ο Πανηλειακός έπρεπε να πάρει την ισοπαλία.

Δυστυχώς για τρίτη συνεχή φορά ο Πανηλειακός «προδόθηκε» από λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν σε τέτοιας σημασίας αγώνες, και πλέον είναι αναγκασμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αλλάξει την όλη κατάσταση.

Την Κυριακή ο Πανηλειακός υποδέχεται τη Γλυφάδα και μόνο με νίκη θα ξαναβρεί το χαμόγελό του, που τόσο του έχει λείψει αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο αντίπαλός του να είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, αλλά ο καλός Πανηλειακός θα μπορέσει να χαρεί την πρώτη νίκη του.

Είναι επιτακτική νίκη να έρθει το τρίποντο την Κυριακή. Ειδάλλως η ομάδα κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες ?

*** Στα αξιοσημείωτα του προχθεσινού αγώνα, η πρώτη εμφάνιση του Καραχάλιου (από την απόκτησή του σε επίσημο ματς), η επανεμφάνιση του Κυριακίδη (είχε κάνει εγχείρηση χιαστών από τραυματισμό πριν από το τέλος του περυσινού πρωταθλήματος και τελικά παρέμεινε στην ομάδα), ενώ την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα έκανε κι ο Παναγόπουλος.

*** Όσον αφορά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα, σαφής εικόνα θα σχηματιστεί από την Τετάρτη.

Όλη η επικαιρότητα