Αθλητισμός

Πανηλειακός: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας 

Η ομάδα του Πανηλειακού, έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, 2021-2022.

Λόγω του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου για την πρόληψη κατά του Covid-19 και των περιορισμών που εφαρμόζονται σε όλα τα γήπεδα για την είσοδο και παρακολούθηση των αγώνων, οι κάτοχοι διαρκείας του Πανηλειακού θα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα εισόδου στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας τη φετινή σεζόν. Οι κάρτες διαρκείας είναι μιας κατηγορίας και κοστίζουν 50 ευρώ. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του πυργιώτικου συλλόγου «ο Πανηλειακός επιχειρεί εκ νέου μία πολύ σημαντική προσπάθεια, έχοντας οργανωθεί και στελεχωθεί με αποκλειστικό στόχο την άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε όλο τον κόσμο του Πύργου να σταθεί αρωγός στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.  Άπαντες στη Διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανηλειακού, σας αναμένουμε όλους στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου για να απολαύσουμε και να ενισχύσουμε τις φετινές προσπάθειες της ομάδας μας για την επάνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία».

Τρόποι διάθεσης εισιτήριων διαρκείας:

Μέσω τηλεφώνου στο: 6974737027

Μέσω email στο: [email protected]

Μέσω μηνύματος στις επίσημες σελίδες της ομάδας μας σε Facebook και Instagram

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας:

Δε Monk (Κεντρική Πλατεία Πύργου)

Ozzi Café (Ερυθρού Σταυρού 1)

Coffee Brands (Ρήγα Φεραίου 111)

Παράλληλα, εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται και μέσω των ειδικών πωλητών και πωλητριών που εκ μέρους της ομάδας θα βγαίνουν καθημερινά στην αγορά του Πύργου για την προώθηση της φετινής καμπάνιας.

Όλη η επικαιρότητα