Categories: Γ Εθνική

Πανηλειακός: Σε υψηλούς ρυθμούς οι προπονήσεις

Share

Ο Πανηλειακός μπορεί τελευταία να παρουσιάζει μια καθυστέρηση στα μεταγραφικά του θέματα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες διαφόρων σαΐτ της Πάτρας, η ομάδα του Πύργου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με έναν παίκτη με πολλαπλή εμπειρία σε επαγγελματικές κατηγορίες, όπως είναι ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Παναχαϊκή.

Μάλιστα με δελτίο Τύπου η ομάδα του Πανηλειακού, ενημερώνει: «Σε υψηλούς ρυθμούς έντασης, διεξάγονται στο προπονητικό κέντρο της Συντριάδας, οι προπονήσεις του Πανηλειακού, με τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 2 Οκτωβρίου.

Παράλληλα με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται και η μεταγραφική αναζήτηση της ομάδας, με τους διοικούντες τον Πανηλειακό να μη βιάζονται, θέλοντας να καταλήξουν στις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις χτυπώντας ιδιαίτερα αξιόλογους και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται στον Πύργο δύο αλλοδαποί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνοδεύονται από εξαιρετικές συστάσεις. Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και προέρχεται από τρεις διαδοχικές γεμάτες σεζόν έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της πρώτης τη τάξει κατηγορίας της χώρας όπου αγωνιζόταν, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και αποτελούσε σημαντικό στέλεχος της ομάδας του. Τέλος η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και με τον πρώην μέσο επιθετικό της Παναχαϊκής, Ανδρέα Μαστραντωνάκη, με την υπόθεση της απόκτησής του να αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά τα επόμενα εικοσιτετράωρα».

Κ. Ντάβαρης (Πρόεδρος Πανηλειακού):

«Η ενδεκάδα του Πανηλειακού θα είναι ένας κι ένας»! Μιλώντας ο πρόεδρος του Πανηλειακού σχετικά με την καθυστέρηση των μεταγραφών της ομάδας του, τόνισε: «Δεν θα πάρουμε αυτούς που θα μας έρθουν, αλλά αυτούς που θα επιλέξουμε εμείς. Η ενδεκάδα του Πανηλειακού θα είναι ένας κι ένας. Το φίδι περιμένει και χτυπάει όταν πρέπει», είπε ο Κώστας Ντάβαρης σε στενό κύκλο του.