Αθλητισμός

Πανηλειακός: Σοκ με Καραπέτσα! – Νέα αναβολή στην υπόθεση Μαρτίνου (νεότερο)

panh_proth_8.jpg
Ακούστε το άρθρο

Νεότερη ενημέρωση 18:00: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnews.com, ο Τεό Καραπέτσας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον χιαστό, ωστόσο δεν είναι δεδομένο ότι  θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο ποδοσφαιριστής ακολουθούσε θεραπεία και έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαγνώσει το ακριβές πρόβλημα.

Ύστερα από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, έγινε συζήτηση με το ιατρικό επιτελείο και οι αρχικές σκέψεις προσανατολίζονταν προς την επέμβαση, ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προτιμηθεί ο δρόμος της θεραπείας, ώστε ο παίκτης να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε λιγότερο χρονικό διάστημα.

Σοκ στον Πανηλειακό, αφού εκτός δράσης για πολύ καιρό θα μείνει ο Καραπέτσας, αφού αποδείχθηκε ότι προπονούνταν με σοβαρό πρόβλημα χιαστού.

Η μαγνητική τομογραφία που έκανε ο ποδοσφαιριστής, έδειξε ότι πιθανότατα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, συνεπώς θα μείνει έξι μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Για τον αγώνα με τα Χανιά την Παρασκευή (16:00, Δημοτικό Στάδιο Πύργου, ΟΤΕ TV) δεν υπολογίζονται ούτε οι Κωνσταντινίδης, Σταματής, Θωμόπουλος, ενώ δεν έχει αλλάξει κάτι στο ζήτημα του Εντζιοντό.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Λιόσης, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και εξέτισε και την ποινή του.

O Kαλαϊτζίδης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγες ώρες πριν από τον αγώνα.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Πίτκας, Μανιάτης, Λίτσος, Λιόσης, Φραγκής, Αποστολόπουλος, Κοτσώνης, Σαραμαντάς, Μαρτίνος, Γανωτής, Καζνέτση, Μίλιεβιτς, Νάστος, Καλαϊτζίδης, Πίγκλα, Σουλελές, Μπράβος, Μπιτάνγκ, Μπιταξής, Χαλούλος, Όσκαρ.

Αναβολή ξανά στην υπόθεση Μαρτίνου

Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της ένστασης του Βύζαντα Μεγάρων κατά του κύρους του αγώνα με τον Πανηλειακό λόγω της συμμετοχής του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μαρτίνου. Η απολογία του Πανηλειακού ορίστηκε για τις 30 Οκτωβρίου στις 10:30.

Το εισιτήριο των 5 ευρώ ισχύει φυσικά και σε αυτό το παιχνίδι, κάτι που αναμένεται να αποτελέσει κίνητρο για την προσέλευση του κόσμου.

Όλο το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Πανηλειακός – Χανιά (25/10 16:00)

Ολυμπιακός Βόλου – Φωκικός (26/10 16:00)

Αστέρας Μαγούλας – Φωστήρας (26/10 16:00)

Γλυφάδα – Επισκοπή (26/10 16:00)

Παναιγιάλειος – Καλλιθέα (27/10 15:00)

Βύζας Μεγάρων – Αχαρναϊκός (27/10 15:00)

Ηρακλής Ψαχνών – Παναχαϊκή (27/10 18:00)

Βαθμολογία σε 4 αγωνιστικές

1. Παναιγιάλειος 12

2. Επισκοπή 10

3. Ηρακλής Ψαχνών 10

4. Πανηλειακός 9

5. Χανιά 7

6. Ολυμπιακός Βόλου 7

7. Καλλιθέα 6

8. Φωστήρας 5

9. Φωκικός 4

10. Παναχαϊκή 3

11. Αστέρας Μαγούλας 1

12. Αχαρναϊκός 1

13. Γλυφάδα 1

14. Βύζας Μεγάρων 0

Κυριακή 3/11 με Φωκικό στην Άμφισσα

Σε ό,τι αφορά το επόμενο ματς του Πανηλειακού, της 6ης αγωνιστικής, με τον Φωκικό στην Άμφισσα, ορίστηκε να γίνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.

Για την ίδια αγωνιστική, 4 ματς του Ομίλου, ορίστηκαν για τη Δευτέρα 4/11:

Βύζας-Ηρακλής Ψαχνών

Παναχαϊκή 2005-Ολυμπιακός Βόλου

Χανιά-Παναιγιάλειος

Φωστήρας-Καλλιθέα

Xανιά-Παναιγιάλειος

Κι αυτό, επειδή λίγες μέρες νωρίτερα, την Πέμπτη 30/10, οι περισσότερες από αυτές μετέχουν σε αγώνες ρεβάνς του Β’ γύρου Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλη η επικαιρότητα